Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Criminologie met stichtingsjaar *

Onze BA (Hons) Criminologie met Foundation Year * is een vierjarige graad. De cursus is bedoeld voor studenten die werk zoeken in de sector van de strafrechtspleging of aanverwante gebieden. De cursus is ontworpen door praktiserende criminologen. Het heeft een hoog niveau van face-to-face onderwijs, met een onderwijsteam dat praktiserend criminologen in sommige centra omvat. Studenten zullen een beter begrip ontwikkelen van de belangrijkste criminologische concepten en theorieën, met aandacht voor gebieden als cybercriminaliteit, migratie, terrorisme, mensenhandel, massale opsluiting en drugs en de rol die zij spelen in het strafrechtsysteem. Verschillende perspectieven van criminologie zullen worden onderzocht, waaronder feminisme, ras en culturele benaderingen. Het eerste jaar is een stichtingsjaar, waarin studenten naast onze LLB-studenten studeren en wordt onderwezen door onze wetbegeleiders. Dit jaar richt het zich op het ontwikkelen van de belangrijkste vaardigheden die vereist zijn voor het uitvoeren van een studie op het niveau. De daaropvolgende drie jaar volgen dan onze voltijd BA (Hons) Criminologie * cursus.

*Onder voorbehoud van goedkeuring.

Cursus benodigd heden

Kandidaten die beschikken over 48 UCAS-punten van maximaal 3 A-niveaus of gelijkwaardige kwalificaties, plus GCSE English Language in Grade C / 4, zullen een aanbieding ontvangen na een succesvol interview met een academicus in het kader van het toelatingsproces dat ofwel in het gezichtsveld zal plaatsvinden -op-gezicht of via telefoon / skype. Een niet-standaard applicatieroute is ook beschikbaar. Elke aanvrager met geen of beperkte officiële kwalificaties wordt in het centrum uitgenodigd om een interne geletterdheidstest af te leggen (voor mensen zonder GCSE English Language in de rang C / 4), evenals een formeel persoonlijk gesprek. Ze zullen ook 2 jaar passende werkervaring moeten bieden, zoals blijkt uit een volledige CV en een referentie. Studenten jonger dan 18 jaar, maar niet jonger dan 17 jaar, kunnen alleen een aanvraag indienen voor onze campussen in Birmingham, Londen Bloomsbury en Manchester.

Internationale toelatingseisen: een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel.

Carriere

Carrière in het strafrechtelijk systeem, politie, reclassering, douane, immigratie, sociaal onderzoeker, woningsector en de NGO en liefdadigheidssector.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van The University of Law Undergraduate Programmes »

Laatst bijgewerkt op March 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
13,500 GBP
Kosten 2019: VK / EU: £ 9.250 / jaar. Internationaal: £ 13,500 / jaar. De kosten worden geblokkeerd voor toekomstige studiejaren, maw de student betaalt elk jaar dezelfde prijs.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet