Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Criminologie

Als de menselijke geest en gedrag je fascineren, zal deze cursus antwoord geven op alle brandende vragen die je hebt over wat bepaalde individuen dwingt een misdaad te plegen en hoe de samenleving bepaalt wat precies een misdaad maakt. Hoewel psychologie en criminologie vergelijkbaar zijn, zijn er ook veel verschillen. Psychologie is de studie van menselijk gedrag, terwijl criminologie zich richt op misdaden. In deze cursus zult u meerdere verschillende gebieden bestuderen, waaronder het rechtssysteem, politiek beleid, wetgeving en meer. Dit programma stelt je in staat dieper in te gaan op de onderwerpen door je een goed inzicht te geven in de ontwikkelings-, cognitieve, biologische en sociale psychologie. Je leert ook over de grootste casestudy's op dit gebied.

Je krijgt een historische samenvatting door criminaliteit in de samenleving te bestuderen helemaal terug tot in de jaren 1700 en je zult worden gevraagd om verschillende modellen van rechtvaardigheid te overwegen. Door te begrijpen hoe het strafrechtsysteem (CJS) werkt in Engeland en Wales, verkrijgt u een grondige kennis van de wet van het land. Je analyseert ook deze juridische processen, inclusief de discriminatie die kan bestaan in de CJS.

Tegen het einde van je studie zul je een onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar een gebied van jouw interesse binnen de criminologie en psychologie. U krijgt de ondersteuning en begeleiding van een deskundige tutor die werkt in het veld dat u voor deze taak selecteert.

Tijdens deze cursus wordt u gevraagd om de beste methodologie en ethiek te overwegen bij al het werk dat u zelf doet of bij het onderzoeken van het werk van anderen.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wil weten hoe het strafrechtsysteem (CJS) in Engeland en Wales werkt en diepgaande kennis van de wet van het land opdoet. Je analyseert deze juridische processen, inclusief de implicaties van discriminatie die mogelijk bestaat in de CJS. Dit is een fascinerende graad die je ook onderdompelt in een reeks verschillende disciplines. Als je een echte passie hebt voor gemeenschapsveiligheid en misdaadpreventie waarvan je graag zou willen genieten, is dit de cursus voor jou. Na het voltooien van de graad, zullen studenten de mogelijkheid hebben om verdere studie in de psychologie voort te zetten met het doel om een gekwalificeerde psycholoog te worden.

Werkgelegenheidsstatistieken en USP's

 • Arden University heeft 4.5 * ontvangen voor studenttevredenheid
 • Arden heeft meer dan 26 jaar lang 50.000 hoger opgeleiden ondersteund
 • 96% van de afgestudeerden is 6 maanden na zijn afstuderen in dienst of studeert verder
 • 79% van de studenten zag hun carrière verbeteren als een direct gevolg van hun studie

Waarom GISMA?

 • AMBA Accreditatie sinds 2011 met enkele triple-geaccrediteerde partners die slechts 1% van 's werelds elite business schools ontvangt
 • Programma's met wereldwijde topranglijsten - de MIB staat in 2017 op de 20e plaats van de Economist
 • Internationaal studentencohort met meer dan 40 vertegenwoordigde nationaliteiten
 • Beurzen, flexibele betalingsplannen en vroegboekkortingen beschikbaar
 • Perfecte locaties in het centrum in Berlijn
 • Gratis Duitse lessen en 100% in het Engels

Waarom Duitsland?

1. Duitsland heeft het op één na beste werkloosheidscijfer in de EU, met 3,4% *

2. 4e Best Graduate startsalaris van £ 40,650 in Europa, met een groeiende economie **

3. Duitsland is de meest populaire optie voor internationale studenten die in Europa willen studeren; Het wordt erkend voor zijn hoogwaardige onderwijs en je kunt dit ervaren met GISMA ***.

4. Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is de start-up technologiehoofdstad van Europa

5. Berlijn is de op één na grootste stad van de EU en heeft een bloeiende zakenwereld met een scala aan banen voor jonge professionals en afgestudeerden.

Duitsland staat bekend om zijn rijke geschiedenis in cultuur en kunst, en biedt studenten een verrijkende internationale ervaring door het combineren van onderwijs van wereldklasse van onze wereldwijd gerangschikte partnerinstellingen.

* statista

**Business insider

*** Volgens statistieken en gegevens van de ICEF-monitor.

Carriere leiding / progressie

Na het behalen van dit diploma hebben afgestudeerden een breed scala aan carrièremogelijkheden die ze kunnen verkennen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 • Personeelszaken
 • Onderwijs
 • Regering
 • Gevangenis systeem
 • Politie
 • Onderzoek

Flexibele betalingsplannen beschikbaar:

Arden University biedt flexibele betalingsplannen * waarmee u de kosten van uw programmakosten in drie termijnen kunt spreiden. Een aanbetaling van € 2.000,00 is vereist om te beginnen.

Cursus benodigd heden

 • Twee vakken op GCE A-niveau of gelijkwaardig, plus slagen bij graad C of hoger bij drie vakken op GCSE-niveau of gelijkwaardig; of
 • Neem voor niet-standaard toegangsvereisten contact met ons op
 • Een Engels taalniveau gelijk aan IELTS 6.0 of hoger met een minimum van 5.5 in elk onderdeel
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Arden courses at GISMA »

Laatst bijgewerkt op March 6, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
8,000 EUR
8.000 euro per jaar. 1.000 euro korting per jaar op vroege vogels (tot 3.000 besparen)
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum