BA (Hons) Criminologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) Criminologie

Onze spannende Criminologie mate was een van de eerste undergraduate graden in zijn soort te worden onderwezen in het Verenigd Koninkrijk. U hoort van uitgenodigde sprekers, leer van ervaren ervaring, en u krijgt de kans om een ​​speciale constabel te worden.

De BA (Hons) Criminologie cursus biedt een spannende combinatie van de theorie, het beleid en de praktijk van criminologie en strafrechtelijke studies. U zult de mogelijkheid hebben om een ​​aantal modules te nemen die voortvloeien uit toponderzoek en sterke relaties met de politie, de proefdienst en andere strafrechtelijke instanties.

Waarom deze cursus te kiezen?

 • Je krijgt de kans om zich te specialiseren door middel van het kiezen van onderscheidende optionele modules, door deskundigen in hun onderdanen laten bezorgen.
 • Alle modules trekken op de ervaringen en kennis van externe beoefenaars om aanvullende real-world perspectieven te bieden.
 • U kunt een uniek inzicht in de praktische dimensies van de criminologie via geaccrediteerde werkervaring kansen te krijgen in een aantal organisaties. Er is ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren via ons Erasmus + programma, evenals de mogelijkheid om een ​​onderzoeksproject uit te voeren dat een verschil maakt tussen de werkzaamheden van een lokale organisatie binnen de gemeenschap.

Wat je studie

Deze graad biedt u de mogelijkheid om te specialiseren door de keuze van onderscheidende optionele modules geleverd door experts in hun vakken. Alle modules trekken op de ervaringen en kennis van externe beoefenaars om aanvullende real-world perspectieven te bieden.

In het tweede jaar van de cursus kunt u een uniek inzicht in de praktische dimensies van de criminologie via geaccrediteerde werkervaring kansen te krijgen in een aantal organisaties. Er kunnen ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren via ons Erasmus + programma. De mogelijkheden voor werkervaring voortgezet in het derde jaar met de kans om een ​​onderzoeksproject dat een verschil aan het werk van een lokale organisatie met de gemeenschap zal ondernemen.

Hoe je geleerd

Om u te voorzien van een eerste klas leerervaring en te garanderen heb je een kans om de meeste van uw tijd op de universiteit te maken, zul je contact tijd ontvangen via een breed scala van levering methoden. Gestructureerde onderwijs zal worden geleverd door middel van een combinatie van traditionele lezingen, seminars en workshops. De kleinere groep seminars en workshops bieden mogelijkheden om uw probleemoplossende vaardigheden, groep werken en uw analyse, debatteren en presentatievaardigheden te ontwikkelen. Ze geven je ook de kans om betrokken te raken in discussies over een breed scala van standpunten.

Tutorials met personeel

Naarmate de relatie tussen studenten en docenten is een belangrijke stap die u kunt verwachten om veel direct contact en ondersteuning door middel van seminars en een-op-een-tutorials. Bij deze sessies heb je de mogelijkheid om te bespreken en krijgen feedback over je werk, vragen te stellen over de projecten waar je mee bezig bent en eventuele moeilijkheden die u ondervindt met betrekking tot uw werk, persoonlijke omstandigheden of je universiteit ervaring te verhogen hebben.

Onafhankelijke studie

Onafhankelijk onderzoek is een belangrijk onderdeel van deze cursus. Gedurende de drie jaar van je natuurlijk de geplande contacturen u ontvangt zal geleidelijk afnemen als je die nodig zijn om een ​​onafhankelijke studie of proefschrift in je laatste jaar ondernemen vaardigheden te ontwikkelen. Je zult nog steeds regelmatig contact met je docenten en indien nodig ad hoc tutorials kan worden geregeld.

Virtuele leeromgeving

U zult onze virtuele leeromgeving, NOW, dat is een flexibele web-based systeem waarmee u de toegang 24 uur per dag moeten module leermiddelen en het lezen van lijsten te gebruiken. Het staat u te bespreken werken met docenten en andere studenten, en elektronisch in te dienen cursussen van overal in de wereld.

Hoe zal ik worden beoordeeld?

In je eerste jaar het grootste deel van uw werk wordt beoordeeld door middel van formele onderzoeken met een aantal-cursussen op basis van opdrachten. In het tweede jaar zul je worden beoordeeld door een combinatie van examens, cursussen-gebaseerde essays en rapporten, evenals beleidsdocumenten. Assessments in je laatste jaar zal zich concentreren rond uw proefschrift / onafhankelijke studie evenals cursussen en examens. In reactie op de student feedback hebben de Universiteit een beleid dat ervoor zorgt beoordeelde werk wordt elektronisch teruggegeven aan u binnen drie weken na indiening geïntroduceerd.

Leren van deskundige medewerkers

Je wordt gegeven door enthousiaste, betrokken en deskundige medewerkers. De cursus is gebaseerd op de multi-disciplinaire aard van het team door hun expertise, onderzoek interesses en ervaring en velen hebben ook gepubliceerd leerboeken in hun specialistische gebied van belang.

Leer een nieuwe taal

Naast je studie heb je ook de mogelijkheid om een ​​nieuwe taal te leren. Het Universitair Taal- Programme (ULP) is beschikbaar voor alle studenten en geeft u de mogelijkheid van het leren van een geheel nieuwe taal of het verbeteren van de vaardigheden die je al hebt.

Het leren van een nieuwe taal kan:

 • verbeteren van uw communicatieve vaardigheden
 • verrijken uw ervaring in het buitenland
 • boost je carrièremogelijkheden.

95% van de BA (Hons) Criminologie full-time studenten het erover eens dat het personeel zijn goed in het uitleggen dingen. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Loopbaan en inzetbaarheid

Uitstekende werkervaring kansen

Als u kiest voor de BA (Hons) Criminologie cursus af te ronden heb je een dienst Learning Placement module te bestuderen. Heb je de mogelijkheid om een ​​gerichte stuk van het onderzoek af te ronden of gaan deelnemen aan een periode van vrijwilligerswerk voor een externe organisatie. U kunt ook de kans krijgen om in het buitenland te studeren via het Erasmus + valutamarkt regeling.

Voor de Policing Pathway u zult worden verwacht dat zij een certificaat in kennis van de politie en het werk te voltooien als een speciale agent voor een minimum van 200 diensturen. Dit maakt deel uit van de Policing Practice modules en zal u ondersteunen als u kiest voor een carrière bij de politie na te streven.

Speciale Constables zijn vrijwillige officieren die hebben dezelfde bevoegdheden als een gewone officier en verbinden zich ertoe een verscheidenheid aan taken, zoals het dienen warrants, cheques voertuig, het centrum van patrouilles en wijkwerking. Als u deel te nemen aan de regeling vindt u een 10-weekse cursus, die studie van de wet, praktische workshops en fysieke evaluaties omvat ondernemen. De rol van de Special Constable biedt fantastische ervaring. Je krijgt een voorproefje van hoe het is om te werken bij de politie en de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om te gaan met een breed scala aan mensen en situaties.

Uw loopbaanontwikkeling

Als je afgestudeerd bent u in aanmerking te komen voor afgestudeerde lidmaatschap van de British Society Criminologisch en u goed geplaatst om het begin van een succesvolle carrière bij de politie, gevangenis en reclassering. U vindt een scala aan kennis van specifieke en overdraagbare vaardigheden, waaronder communicatie, presentatie en probleemoplossende vaardigheden hebben ontwikkeld. Je zult in staat om een ​​selectie van vormen van informatie technologie te gebruiken om te verzamelen, te analyseren en criminologische gegevens te presenteren.

Na afloop van de cursus kunt u ook geïnteresseerd in een carrière in de lokale veiligheid gemeenschapsinitiatieven, drug projecten of andere sociale contexten. Anderen blijven studeren op een postdoctorale opleiding criminologie.

De functiebenamingen hieronder geven een indicatie van de carrières onze recente Criminologie afgestudeerden zijn als volgt: *

 • Border Force Assistant Officer
 • Politieagent
 • Gevangenisbewaker
 • paralegal Officer
 • Jeugd Administratief Medewerker
 • Investigative Officier in de Police
 • Criminaliteitspreventie en Alert Administrator
 • Special Constable
 • Executive Officer Immigratie Case eigenaar
 • Onderzoeker in de Police
 • RECLASSERINGSAMBTENAAR
 • Court Liaison Officer
 • Gegevens Intelligence Developer bij de politie
 • Politie agent.
 • Laatste Dlhe enquête undergraduate resulteert 2011-12 - 2014-15.

Onze Employability Team

We hebben een speciale Employability Team zich op de stad plaats. Het team zijn goed geplaatst om je specialistische begeleiding en praktische hulp die echt een verschil maken voor uw prospects zal maken zodra je afstuderen geven.

Inrichting

Als sociale wetenschappen student heeft u gemakkelijk toegang tot de fantastische faciliteiten in het Chaucer en Taylor gebouwen, waaronder:

 • Collegezalen en onderwijs klaslokalen
 • Open access pc's en veilige draadloze punten
 • Studiegebieden en sociale ruimtes
 • Chaucer cafe waar drankjes en hapjes
 • Onze gloednieuwe School of Social Sciences receptie, waardoor u eenvoudig toegang tot onze behulpzame en vriendelijke ondersteunend personeel.

95% van de BA (Hons) Criminologie full-time studenten het erover eens dat de bibliotheek middelen en diensten zijn goed genoeg voor hun behoeften. (Nationale Studenten Enquête 2016)

Toelatingseisen

UK

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

 • Een Disclosure en blokkeren cheque (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau openbaarmaking) zal nodig voordat hij een Special Constable en extra controles politie zijn verplicht om deel te nemen aan de Policing pad, maar het is niet vereist voor toelating tot de cursus.

Internationale

Voor ingang van september 2018 moet u:

 • A-levels - BCC; of
 • BTEC Extended Diploma - DMM; of
 • 112 UCAS tarief punten uit drie A-niveau of gelijkwaardig diploma; en
 • GCSEs - Engels en wiskunde of Science graad c.

We houden ook rekening gelijkwaardige kwalificaties en combinaties.

 • Een Disclosure en blokkeren cheque (voorheen bekend als een Criminal Records Bureau openbaarmaking) zal nodig voordat hij een Special Constable en extra controles politie zijn verplicht om deel te nemen aan de Policing pad, maar het is niet vereist voor toelating tot de cursus.

Wij accepteren de kwalificaties van scholen, hogescholen en universiteiten over de hele wereld voor de binnenkomst op onze undergraduate graden. Als u niet zeker weet hoe uw internationale kwalificatiewedstrijden onze cursus eisen kunt u terecht op onze internationale pagina kwalificaties.

Stichting cursussen

Als u nodig hebt om een ​​propedeuse doen om onze cursus eisen te voldoen kunt u terecht op Nottingham Trent International College (NTIC). Als je al studeren in het Verenigd Koninkrijk op een school of universiteit en zou graag willen weten of we uw kwalificatie kunnen accepteren kunt u terecht op onze basiscursussen pagina.

Engels taal toelatingseisen

Als Engels niet je eerste taal die u nodig hebt om ons te laten zien dat je taal vaardigheden zijn sterk genoeg voor intensief academische studie. We meestal vragen om een ​​IELTS test en we accepteren een aantal alternatieve Engels taaltoetsen.

Voor een overzicht van onze taaleisen kunt u terecht op onze Engels taal pagina.

Als u nodig hebt om een ​​pre-zittingen cursus Engels doen om het Engels te voldoen kunt u terecht op onze pre-zittingen cursus Engels pagina.

Hulp en ondersteuning

Als u vragen heeft over uw kwalificaties of over het maken van een aanvraag bij de universiteit Neem contact op met ons internationale team voor advies.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminol ... Lees meer

The School of Social Sciences at Nottingham Trent University is a large and vibrant academic community which offers a wide range of qualifications in diverse disciplines including psychology, criminology, sociology, youth, health and social care, politics, international relations, education and social work. Lees Minder