BA (Hons) criminologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Houdt u er rekening mee dat de informatie op deze website heeft betrekking op het programma te beginnen in september 2016.

De BA Criminologie graad in Greenwich is eigentijds, globaal en kritisch. Studenten studeren belangrijke transnationale kwesties, waaronder veiligheid, terrorisme, cyber-criminaliteit en criminologie van de oorlog. Door het bestuderen van criminologie aan de uitersten - het vergelijken van straatcriminaliteit met grootschalige state misdaden - leren studenten dat de oorzaken, gevolgen en preventie van criminaliteit te werken op lokaal, nationaal en internationaal niveau. Kernvakken verkennen van de sociale, culturele en politieke debatten rondom misdaad, slachtofferschap en afwijkend gedrag. Cursussen behandelen de huidige problemen binnen het vakgebied, waaronder: - Jeugdcriminaliteit, bendes en geweld - Criminaliteit en detectie in de populaire tv en film - Gevangenisstraf, gevangenen en mensenrechten - geslacht, ras en discriminatie - Policing, drugs en georganiseerde misdaad.

Gedurende de drie jaar van de opleiding, zullen de studenten leren over onderzoek van de misdaadscène, forensische psychologie, het profileren van misdadigers en het strafrechtelijk systeem. In hun tweede jaar, studenten leren hoe criminaliteit en criminelen te onderzoeken. Dit rust hen voor een laatste jaar onderzoek naar een criminologisch onderwerp van hun keuze. Het programma is ontworpen om academische kennis van de leerlingen te verbeteren, hun belangrijkste vaardigheden te ontwikkelen, en bieden overdraagbare vaardigheden om toekomstige werkgelegenheid te helpen. Uiteindelijk zal deze mate de nodige kennis, vaardigheden en ervaring om afgestudeerden te voorzien van een scala van mogelijke carrièrekansen.

WILT U MEER WETEN?

Voor meer informatie over dit programma - met inbegrip van inhoud, programma vergoedingen en studie mode - en studeren bij de School of Law aan de Universiteit van Greenwich, vul dan het formulier aan de rechterkant en de School of Law zal contact met u per e-mail.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder