BA (Hons) digitale kunstpraktijk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Met de nadruk op kunst praktijk en kritisch denken, dit programma zal een beroep op degenen met een actieve, nieuwsgierige interesse in gebieden zoals; kunst en design, multimedia, film studies, het scherm schrijven, muziek productie, media studies, film en televisie productie. Als u al uw eigen video's of muziek, schrijft scenario's of scripts, een blog of website en willen graag weten hoe de media je verbruikt wordt gemaakt, dan is dit programma voor u relevant is.

Studenten zullen een volledige waaier van digitale productie-apparatuur te gebruiken in professionele video- en geluidsstudio's, en hebben toegang tot de nieuwste creatieve montage en productie software op zowel Mac- als Windows-platforms.

De doelstellingen van het programma zijn: Studenten in staat stellen om praktische vaardigheden in de productie van media te ontwikkelen en hun eigen specialismen ontwikkelen, vaak samen te werken. Om studenten in staat stellen om een ​​goed begrip van de media theorie, publiek, kunst filosofie, en de belangrijkste sociaal-economische vraagstukken rondom mediamarkten krijgen. Om studenten in staat om kritisch te reflecteren op hun eigen praktijk, en hebben een goed begrip van het productieproces in een waaier van creatieve industrie. Om studenten uit te rusten met een volledige set van afgestudeerde attributen en overdraagbare vaardigheden die hen toe te rusten voor een divers aanbod van werkplekken.

Laatst bijgewerkt op aug 2016

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lees meer

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Lees Minder
Londen , Rochester + 1 Meer Minder