BA (Hons) Early Childhood Studies met Early Years Practitioner Status (EYPS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

We bieden een innovatief BA (Hons) -programma in Early Childhood Studies dat een breed scala aan relevante praktijk- en theoriegebaseerde modules biedt.

Er zijn twee Pathways of study beschikbaar:

  • RD43 - BA (Hons) Vroege jeugdstudies (met status voor vroegejaarsbeoefenaar)
  • RW43 - BA (Anrh) Astudiaethau Plentyndod Cynnar (Gydag Statws Ymarferydd y Blynyddoedd Cynnar SYBC) (Dwyieithog) *

Binnen deze programma's verdien je de status van gekwalificeerd EHBO-beoefenaar (EYPS), waarbij je praktische werkervaring opdoet in combinatie met theoretische en beleidsgebaseerde kennis en de overdraagbare vaardigheden die vereist zijn voor een effectieve praktijk van vroege jaren, inclusief het beheer van instellingen voor vroege jaren . Het programma is ontwikkeld als een directe reactie op veranderingen in voorzieningen voor vroege jaren in Wales en het Verenigd Koninkrijk om goed opgeleide specialisten uit de vroege kinderjaren te bieden die met jonge kinderen en hun gezinnen werken.

* De tweetalige graad (RW43) is er op gericht je academische en praktische kennis van de vroege jeugd in een tweetalige context te ontwikkelen. Hoewel een deel van het programma via het medium Engels wordt afgeleverd, is het grootste deel van de tweetalige cursus beschikbaar in het medium Welsh, inclusief Welsh medium persoonlijke tutor-ondersteuning en een Welsh medium placement-gelegenheid. Beoordelingen kunnen in het Engels of in het Welsh worden ingediend en de inhoud van Wales kan worden aangepast aan uw taalvaardigheid. De cursus is ontworpen om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar afgestudeerden met tweetalige vaardigheden en kwalificaties.

Om met de tweetalige prijs af te studeren, moeten studenten ten minste 80 studiepunten per jaar behalen via het medium Welsh. Studenten die deze route volgen, komen ook in aanmerking voor een Coleg Cymraeg Cenedlaethol-beurs ter waarde van maximaal £ 3000 gedurende de drie jaar.

Aan het leren

We gebruiken verschillende onderwijsaanpak om een reeks leerbehoeften tegemoet te komen. Dit omvat workshops, seminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, excursies en bezoeken. Alle studenten krijgen buiten ervaringen van leren door tijd door te brengen in bosgebieden, het verkennen van de natuurlijke omgeving en het potentieel ervan. Op werk gebaseerde plaatsingen zijn gedurende de cursus ingebed. Aan elke module met 10 studiepunten is ongeveer 100 uren studie verbonden. 24 van deze lessen worden gegeven in onderwezen sessies, zoals lezingen, seminars en workshops, meestal gepland als twee uur per week. Ongeveer 26 uur worden toegewezen voor gerichte studie- en voorbereidingstaken die wekelijks worden ingesteld als onderdeel van de onderwezen sessies en de resterende 50 uur zijn een zelfstudie waarbij studenten de voor de module vereiste uitlezing uitvoeren en de vereiste beoordeling voltooien.

employability

Employability-vaardigheden worden gegenereerd door zowel ervaring met werkgerelateerde stages; binnen de onderwijs- en leeromgeving en via een reeks projecten voor maatschappelijke betrokkenheid. Naast het programma heb je ook de gelegenheid om je kennis, vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. We bieden bijvoorbeeld extra mogelijkheden om accreditatie te behalen in Forest School- en NSPCC-kwalificaties binnen modules met twee cursussen.

Onze afgestudeerden toegang tot een scala aan banen en kansen op werk, waaronder verdere studie in het onderwijs via de Post Graduate Certificate in Education of Graduate Teacher Program. Onze afgestudeerden hebben een loopbaan vervolgd op een aantal gebieden, waaronder kinderopvang, welzijn van het onderwijs en als lokale onderwijsbeambten voor lokale onderwijsautoriteiten. Afgestudeerden hebben ook een loopbaan gevolgd in gezinsondersteunend werk en sociale zorg.

Voortgang naar PGCE Teacher Training:

Graag garanderen we een interview voor de PGCE Primary Course op Cardiff Met voor alle afgestudeerden van dit programma. Er is momenteel een Honor's degree minimumclassificatie van een 2: 2 vereist en de statutaire toelatingseisen voor training in Wales (inclusief B-cijfers of gelijkwaardig aan GCSE voor Engels en wiskunde, C-graad voor wetenschappen) moeten ook worden gehaald.

Toelatingseisen

Aanvragers moeten 104 punten hebben van ten minste 2 A-niveaus (of gelijkwaardig). Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 104 punten van minstens 2 A-niveaus om een A-niveau te bevatten. C. Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge-certificaat zal worden beschouwd als een derde onderwerp
  • RQF BTEC Level 3 National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma met een algehele graad van MMM
  • CACHE-diploma met algemeen cijfer C (minimaal 96 punten)
  • 104 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 2 x H2-cijfers (minimale beoordeling is H4)
  • 104 punten van Scottish Advanced Highers om een rang D op te nemen
  • 102 punten uit het diploma Toegang tot hoger onderwijs
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder