BA (Hons) elektronische muziek productie

dBs Music UK

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) elektronische muziek productie

dBs Music UK

Deze elektronische muziek productie graad biedt studenten de mogelijkheid om te verkennen en alle betrokken bij het creëren, produceren en uitvoeren van de kwaliteit hedendaagse elektronische muziek te ontwikkelen. Studenten krijgen een significante inzicht in een breed scala van technieken en methoden en aangemoedigd om ze te integreren in hun eigen praktijk of wijzigen en hun eigen nieuwe methodes te ontwikkelen.

Onderwerpen zijn onder meer de samenstelling, sequencing, synthese, sound design, audio-editing, mixen en masteren, live geluid en performance technieken met behulp van een scala aan traditionele DJ en software-gebaseerde platforms. Na succesvolle afronding van de cursus wordt u op uw weg naar het opbouwen van een carrière als elektronische muziek producent of uitvoerder.

Naast de dekking van essentiële samenstelling en productietechnieken, zul je nieuwe en spannende manieren van geluid creatie en manipulatie te verkennen met behulp van software om uw eigen prestaties instrumenten, synthesizers en signaal processors te ontwikkelen. De cursus zal u toelaten om het gebied te studeren in een grotere diepte, het beheersen van uw vaartuig en op zoek naar nieuwe manieren om het leveren van uw muziek, waarin de nieuwste computer-gebaseerde prestaties van technologieën.

Music Production Techniques

Je zult het ontwikkelen en bouwen van uw kennis van de moderne opname keten; microfoons, pre-versterkers, mengpanelen, opname en monitoringsystemen. In wezen u zult begrijpen de mechanica en de exploitatie van een moderne opnamestudio binnen en van buiten.

Sequencing / Synthese

Leren en te beheersen software zoals Ableton, Logic, Pro Tools en Reason. Haal je handen op de beste en nieuwste industrie gear ... inclusief nieuwe Push Ableton's.

En veel, veel meer.

Je zal ook DJ performance technieken ontdekken, hoe je een muziek-product te leveren, geavanceerde luistervaardigheid, muziek en geluid voor bewegend beeld, het bedrijf van de muziekindustrie en tal van andere onderwerpen die u toe te rusten voor het maken van een carrière in de hedendaagse elektronische muziek industrie.

Toelatingseisen

Deze cursus is voor de ongelooflijk gerichte en ambitieuze student die wil de industrie op het hoogste niveau te voeren.

Onze typische minimale toelatingseis voor aanvragers met A levels / AS niveaus / BTEC is 260 punten. Andere soortgelijke kwalificaties worden op individuele basis. Je moet ook GCSE Engels op C of hoger (of een gelijkwaardige kwalificaties).

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
27,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Bristol, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Pool, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan