BA (Hons) Engels

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Engels

Het onderwerp zal zich bezighouden met je enthousiasme voor lezen en literatuur en je kennis laten maken met geavanceerd kritisch denken in de vorm van theoretische oefeningen. Je analyseert een breed scala aan teksten (inclusief film en digitale vertellingen) om de voorhoede van zowel Engelse als zijn canonieke teksten te verkennen.

Een mix van thematische en chronologische modules zorgt voor een goede basis in genre, context en periode. Je gaat aanzetten tot aannames over de productie van verhalen en hun relatie tot kwesties van autoriteit en identiteit. De mate heeft een sterke eigentijdse focus en biedt hoog gewaardeerde inzetbaarheid vaardigheden.

Modules worden gegeven door een actief onderzoeksteam (waaronder dr. Carmen Casaliggi en dr. Elizabeth English) die onderzoeksinteresses hebben in romantiek, modernistische en hedendaagse literatuur, gender en seksualiteit, vrouwenliteratuur, kinderliteratuur, fantasieliteratuur, wetenschap en literatuur, met specialismen in het werk van John Ruskin, DH Lawrence en JRR Tolkien.

Media

Het onderwerp combineert theoretische analyse van media, zoals film, tv en digitale media met praktische vaardigheden in digitale media, media schrijven en journalistiek, met speciale aandacht voor 'gespecialiseerde journalistiek', zoals film, muziek, mode en sportjournalistiek.

Dit academische personeel, onderwezen door academische stafleden en huidige onderzoekers en onderzoekers, heeft ook een sterke focus op inzetbaarheid, waardoor studenten theoretische perspectieven kunnen combineren met praktische beroepsvaardigheden. Studenten studeren af met een sterke communicatie en analytische vaardigheden die zeer worden gewaardeerd in de hedendaagse arbeidsmarkt. Deze vaardigheden worden versterkt door stages.

Als onderdeel van een Joint Honours degree is het programma goed geïntegreerd en moedigt het studenten aan om verbanden te leggen tussen het curriculum. Naast een rijke en gevarieerde academische focus, profiteert de cursus ook van opwindende extra-curriculaire mogelijkheden, waaronder mediaprofessionals en culturele excursies. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een portfolio met werk op te bouwen door bij te dragen aan en regelmatig werk te publiceren in een aantal universitaire en externe publicaties.

Aan het leren

We maken gebruik van een reeks onderwijsomgevingen die het beste aansluiten bij de leerbehoeften van studenten. De levering omvat workshops, seminars, onderzoeksseminars, lezingen, virtuele leeromgevingen, uitjes, excursies en bezoeken. Waar mogelijk wordt de nadruk gelegd op werk in kleine groepen en individuele leerbehoeften. Alle studenten krijgen ook een persoonlijke tutor toegewezen.

employability

Veel van de vaardigheden die je zult behalen als onderdeel van deze graad zijn ook nuttig in andere dan de hierboven genoemde. We zorgen ervoor dat ons curriculum u ontwikkelt als afgestudeerde, zodat u de volgende vaardigheden en kenmerken laat zien:

 • Probleemoplossing
 • Interpersoonlijke en netwerkvaardigheden
 • Wereldburger (met kennis van diversiteit
 • Flexibiliteit
 • Effectieve communicatievaardigheden
 • Creatief
 • Digitale geletterdheid
 • Reflecterende oefening.

Media biedt studenten sterke communicatieve en analytische vaardigheden die zeer gewaardeerd worden op de arbeidsmarkt van vandaag, vaardigheden die worden versterkt door de mogelijkheid voor studentenstages. Afgestudeerden van de cursus hebben een loopbaan gevolgd in verschillende sectoren, waaronder media, journalistiek, uitgeverijen, onderwijs, public relations, marketing en erfgoed. Een deel van de studenten is ook doorgegroeid naar postdoctorale studie op het niveau van de master of doctor.

Veel van de vaardigheden die in het kader van het programma zijn verkregen, zijn ook nuttig in sectoren die verder gaan dan de hierboven genoemde. Het curriculum helpt bij het ontwikkelen van individuen als afgestudeerden, waarbij de volgende vaardigheden en attributen worden getoond:

 • Probleemoplossing
 • Interpersoonlijke en netwerkvaardigheden
 • Wereldburger (met kennis van diversiteit
 • Flexibiliteit
 • Effectieve communicatievaardigheden
 • Creatief
 • Digitale geletterdheid
 • Reflecterende oefening.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder