BA (Hons) Engels

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Engels

University Campus Suffolk

Overzicht

In de 2015 Nationale Studenten Enquête:

  • 100% van de studenten overeengekomen het Engels cursus is intellectueel stimulerende
  • 100% van de studenten afgesproken dat medewerkers maken het onderwerp interessant
  • 100% van de studenten overeengekomen konden ze contact opnemen met medewerkers wanneer ze nodig zijn om
  • 100% van de studenten overeengekomen zij ontving gedetailleerde feedback op hun werk

Studenten van het Engels op UCS ontwikkelen academische, creatieve en professionele schrijfvaardigheid in een unieke en stimulerende omgeving. De cursus wordt geleverd in onze prachtige campus waterkant in Ipswich, één van de oudste steden van Engeland, en combineert een reeks innovatieve onderwijs en leren praktijken aan de studie van deze diverse onderwerp te verbeteren. Onze studenten waardevolle werkervaring via gevestigde natuurlijk partnerships met kunst organisaties, uitgevers, regionale theaters en maatschappelijke groeperingen en voert exclusieve schrijven wedstrijden, zoals de Student Nieuwe Hoek Prize. Professionele begeleiding en ondersteuning worden geleverd door onze hoog gekwalificeerde docenten en beoefenaars.

Geinspireerd zijn

Suffolk trekt allerlei schrijvers. Onze kust dorpen en steden voorzien in de klassieke romans van Charles Dickens, George Orwell, Arthur Ransome en PD James, evenals populaire werken zoals Marcus Sedgwick's jong-volwassen romans en een bekroonde sitcom door de Britse scenarioschrijver Richard Curtis. Blake Morrison, Visiting hoogleraar literatuur aan UCS, verkent de provincie prachtige kustlijn in zijn nieuwste collectie van gedichten, Shingle Street (2015), terwijl meer dan 250 jaar geleden, de beroemde dichter George Crabbe bracht zijn eerste 25 jaar in de provincie.

Suffolk viert haar schriftelijk gemeenschap elk jaar bij evenementen zoals de Halesworth Arts Festival, de FlipSide Festival, de bekroonde Latitude Festival en het Aldeburgh Poetry Festival, binnenkort haar zevenentwintigste verjaardag te herdenken. De stad Ipswich heeft een levendige theater scène die de Regent, het grootste theater East Anglia's en Red Rose Chain, een onafhankelijke, community-gedreven theatergezelschap in samenwerking met tv-presentator Jimmy Doherty naar buiten zomer producties van Shakespeare's toneelstukken voor meer dan het podium omvat 10.000 toeschouwers. Sir Trevor Nunn, voormalig artistiek directeur van de Royal Shakespeare Company, geschoold in het centrum van Ipswich en is beschermheer van de New Wolsey Theatre, een levendige ruimte optreden in het hart van het culturele leven in onze regio's.

Vorm uw cursus

De flexibele BA (Hons) Engels opleiding aan UCS combineert innovatieve modules in digitale tekstualiteit, autobiografie en hedendaagse schrijven met traditionele studies van canonieke schrijvers als Shakespeare, Virginia Woolf en TS Eliot. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​reeks van dramatische en literaire teksten te analyseren, van klassiek Griekse toneelstukken van Sophocles aan de zeventiende-eeuwse gedichten door Margaret Cavendish en de hedendaagse romans van Jeanette Winterson.

Kern strengen in de literatuur, taal en schrift stellen studenten hun diploma vormen op basis van hun eigen belangen. Taal liefhebbers kunnen verkennen taalkunde, fonologie en semantiek, terwijl de modules in het korte verhaal, scenarioschrijven, en het lezen en schrijven van poëzie bieden een praktijkgerichte aanpak van de studenten die geïnteresseerd zijn in creatief schrijven.

Ons brede curriculum bevordert de rijkdom van ons onderwerp en we leerlingen aanmoedigen om een ​​divers en uitdagend programma van de studie uit te voeren. Studenten worden ook uitgenodigd om de traditionele grenzen van vakken vraag door middel van interdisciplinaire modules die digitale platforms, multimedia communicatie en de films van de 'auteur' regisseurs als Hitchcock, Orson Welles en Tim Burton verkennen.

Verbeter uw inzetbaarheid

Het Engels programma biedt twee professionele praktijk modules: Engels onderwijs en professionele schrijven. Studenten kunnen deze modules te ondernemen in hun laatste jaar van de studie om hun inzetbaarheid vaardigheden te verbeteren en het opbouwen van effectieve relaties met lokale scholen, bedrijven, kunstinstellingen en schrijven beoefenaars. We zijn ontzettend trots op prestaties van onze studenten en streven ernaar om ieder individu uit te rusten met de professionele vaardigheden die ze nodig hebben voor het leven na de universiteit.

Meer over Engels op UCS

  • De cursus biedt uitzonderlijke normen van het onderwijs en leren. In de 2013 Nationale Studenten Enquête, Engels scoorde een algemene tevredenheid van 100%. In 2014 ontving Course Leader Gill Lowe de meest inspirerende docent Award, een universiteitsbrede initiatief. In de 2015 NSS, 100% van de studenten het erover eens dat onze medewerkers zijn goed in het uitleggen dingen. Docenten Gill Lowe en dr Lindsey Scott werden ook genomineerd voor dit jaar UCS Unie Teaching Awards.
  • Onze cursus modules worden gegeven door het schrijven van de praktijk, actieve onderzoekers, bekroonde leraren en Fellows van de Academie voor Hoger Onderwijs. Een breed scala aan werkvormen, waaronder workshops, lezingen, gast lezingen, seminars en een-op-een-tutorials gaan studenten in een verscheidenheid van tot nadenken stemmende manieren.
  • Uitstekende werkervaring kansen zijn beschikbaar voor onze studenten door middel van partnerships met lokale bedrijven, organisaties en praktijkmensen. In het vorige academiejaar afgestudeerden meer dan 80% van de UCS Engels dienstverband aangegaan of begonnen verdere studie binnen 6 maanden na het afstuderen.
  • Exclusieve schrijven wedstrijden zoals de Student Nieuwe Hoek Prize bieden studenten een kans om hun schrijven tentoongesteld naast het werk van gerenommeerde auteurs en regionale prijswinnaars te zien. Studenten publiceren regelmatig gedichten en korte verhalen bloemlezingen die worden gehouden in de British Library.
  • De aantrekkelijke Waterfront locatie in het historische stadje Ipswich biedt een unieke en inspirerende omgeving voor de studie van literatuur en creatief schrijven.

Inhoud en Modules

Full-time studenten op de BA (Hons) Engels graad nemen doorgaans drie van twaalf weken modules elk semester gedurende de eerste twee jaar van hun studie. In het laatste jaar, studenten voltooien van een proefschrift in het Engels, samen met vier andere modules. Part-time studenten kunnen hun programma individueel met hun docenten onderhandelen.

Eerstejaars studenten worden begeleid in het analyseren, evalueren en het schrijven over een verscheidenheid van print, multimedia en digitale texts.The academisch schrijven module helpt vast goede gewoonten voor onderzoek en evaluatie, terwijl andere modules te introduceren de studie van drama, verhaal, en de belangrijkste theoretische concepten in de literatuur en taal.

In het tweede jaar, hebben de studenten de kans om meer gespecialiseerde modules uit te oefenen, zoals het korte verhaal, Shakespeare, de zeventiende-eeuwse poëzie, adaptatie studies en het leren van Engels. Een verscheidenheid van evaluatiemethoden te moedigen originele reflectie, terwijl samenwerkingsprojecten zoals de populaire modernistische blog studenten in staat stellen om professionele schrijfvaardigheid te ontwikkelen.

Laatste jaar studenten voeren onafhankelijk onderzoek en een persoonlijke literaire of linguïstische belang in het proefschrift voort te zetten. Ze blijven hun studie vorm en kunnen modules in autobiografie, hedendaags schrijven, interculturele communicatie, digitale tekstualiteit of schrijven van scenario's te selecteren. Beroepspraktijk modules in het Engels onderwijs en professioneel schrijven ook in staat stellen de studenten om hun inzetbaarheid vaardigheden te verbeteren en het opbouwen van een effectieve werkrelatie met lokale scholen, bedrijven en organisaties.

Verdere Informatie

Onderzoek onder leiding van onderwijs en leren

Docenten op UCS Engels zijn actief onderzoekers en breng de opwinding van de ontdekking van hun lezingen en toezicht. Onze medewerkers hebben gepubliceerd over onderwerpen waaronder vroege schriftelijk Virginia Woolf's, delicatesse in poëtische taal, de organisatie van nieuwsberichten, het sociophonetics van Oost-Engeland, Shakespeare op het scherm, de populaire aanpassingen en de animatiefilms van Pixar. Studenten worden ondersteund in het nastreven van hun eigen academische belangen als ze zich ontwikkelen en worden getraind in het onderzoek technieken die ook kan worden overgedragen aan een verscheidenheid van terreinen. Ze worden begeleid in het produceren van professionele materialen zoals recensies, blogs, posters over hun onderzoek en bloemlezingen van creatief werk.

Stages

Beide beroepspraktijk modules vereisen een stage van ten minste twee weken full-time. In het Engels onderwijs praktijk module, studenten een verscheidenheid aan rollen in de scholen, waaronder het werken met tweede-taalleerders en de speciale behoeften van de studenten. Dit gaat samen met lezingen en lezingen tot grote pedagogische aanpak en cutting-edge kwesties te introduceren.

De professionele schrijven praktijk module omvat editing, content management en social media, alsmede genres van het schrijven van journalistiek tot copywriting. Vorige student stages hebben opgenomen Suffolk Magazine, Ipswich Community Radio, Tilston Phillips Tijdschriften, flipside Arts Festival, Diva Magazine, het New Wolsey Theatre, de UCS Nieuws Bureau en Full Circle Editions. Studenten vormen hun rol met mentoren om hun academische ontwikkeling en voorbereiding te ondersteunen voor de werkgelegenheid of verdere studie. Open stages en vacatures worden ook geadverteerd om studenten gedurende het hele jaar.

Links voor de branche

De cursus heeft uitstekende verbindingen naar individuen en groepen die studenten extra inzichten kan geven en bieden kansen. De studenten worden in contact gebracht met succesvolle schrijvers, uitgevers en wetenschappers door middel van gastcolleges en workshops natuurlijk gebracht. Vanaf het eerste jaar kunnen studenten reguliere arts reviews over regionale kunst websites te publiceren. Tweede- en derdejaars studenten produceren bloemlezingen van creatief schrijven die professioneel worden gedrukt, verkocht en gedeponeerd in de British Library. Deze vormen een belangrijke portefeuille element en hen helpen geaccepteerde professionele collega's geworden.

Onze afgestudeerden zijn gegaan op een carrière, waaronder het schrijven en journalistiek, bewerken, kunst management en consulting en hebben overal geleerd uit Suffolk New College naar China. Sommigen hebben hun eigen bedrijf gestart in gebieden zoals copy editing, public relations, en freelance schrijven. Anderen zijn gegaan naar postdoctorale studie.

Word lid

Onze huidige studenten is zeer divers, met inbegrip van zowel jonge als oudere studenten, UK, Europese en internationale studenten. We zijn blij met deelnemers uit uiteenlopende beroeps- en persoonlijke achtergronden die helpen om rijke dialogen in leercontexten creëren.

Voor studenten met een niet-traditionele educatieve achtergrond, motivatie en interesse in het Engels zijn uiterst belangrijk. We zijn blij om te voldoen aan u om uw geschiktheid voor studie in het departement en onze geschiktheid voor u te verkennen. Als je een diploma hebt gestart elders in het Engels, maar moest vertrekken zonder afwerking, kunt u in staat om je studie hier.

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar