BA (Hons) Fashion Design Met Marketing

UCSI University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Fashion Design Met Marketing

UCSI University

De mode-industrie gaat nu buiten haar 'traditionele verenigingen. Stijl, cultuur en zelfexpressie heersen in elk facet van het dagelijks leven. De wereldwijde mode markt vraagt ​​om meer strategische planning, innovaties, een betere productontwerpen en inventieve marketing concepten. De snelheid van levering, kwaliteit van de productie en creativiteit in het ontwerp zijn ook kritische aspecten van deze nieuwe technologie-gedreven industrie. Market intelligence, mode trend forecasting, plus de fundamenten van business en marketing management zijn van onschatbare waarde gebieden die nodig zijn om de mode fris, levend en up-to-date te houden. Deze cursus is ontworpen om afgestudeerden voor te bereiden om aan deze eisen te voldoen. In deze cursus zullen de studenten de 'werking' van de wereld van fashion design, van concept tot productie, en de branding en marketing van het eindproduct te ervaren.

PROGRAMMA DETAILS

Dit programma combineert 75% 'hands-on' vaardigheden gericht op fashion design, illustratie, textiel, patroon snijden en kleding bouw, en 25% marketing vaardigheden. Dit is bedoeld om de student in staat om te experimenteren met origineel design concepten en hen uitrusten met market intelligence vaardigheden. Zij zullen in staat om te communiceren, merk en richten hun ontwerpen in de richting van die markten. Dit zal uiteindelijk meerdere carrièremogelijkheden binnen de mode-industrie te vergemakkelijken.

De Bachelor of Arts (. Hons) in Fashion Design met Marketing afgestudeerde een veelzijdige manier specialist met de mogelijkheid om professioneel te zijn:

  • Solliciteer logisch, kritisch en creatief denken aan een scala van problemen
  • Naleven van ethisch handelen en maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Communiceer effectief
  • Breng een internationaal perspectief om hun beroep
  • Aantonen dat er een praktische, strategische en operationele kennis van het vakgebied als geheel

assessments

De mode-student zal worden betrokken bij het creëren van hun eigen signatuur collectie met inbegrip van onderzoek, het ontwerpen, patronen, inkoop van materialen, productie, branding en het bevorderen. Deze laatste collecties zullen worden tentoongesteld in de Degree Graduation Fashion Show. Mode-industrie medewerkers zullen worden uitgenodigd om deel te nemen en te bekijken werk van de studenten, met het oog op het bieden van mogelijkheden voor directe werkgelegenheid.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 26, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
64,540
Locations
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Startdatum: Jan. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2018
Maleisiƫ - Kuala Lumpur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
3 jaar totaal