Read the Official Description

BA (Hons) Fashion Promotion

&nbsp

De afgelopen jaren is de BA (Hons) Fashion Promotion opleiding aan de University of Central Lancashire heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de mode-industrie voor de productie van innovatieve creatieve en professionele afgestudeerden. Hetzelfde natuurlijk precies brachten we op AAS College en het is de eerste in zijn soort in het hele land.

Deze cursus levert onafhankelijke, creatieve en ijverige afgestudeerden die winnen prestigieuze posities binnen de mode-industrie. Dit wordt toegeschreven, niet alleen om de creatieve project werk dat in de loop, maar ook de essentiële ervaringen die zijn opgedaan terwijl ik in de mode gerelateerde industrieën. Onze banden met de industrie bieden uitstekende mogelijkheden voor werk.

Het bereik van de keuze in werkervaring omvat gebieden van de trend voorspelling, styling, public relations, marketing, promotie, visual merchandising, mode media en journalistiek.


Toelatingseisen

De meeste van onze studenten hebben met succes een propedeuse in Art and Design.

Alle aanvragers zullen worden verplicht om bij te wonen voor een interview met een uitgebreid portfolio van hun werk.

Andere aanvaardbare kwalificaties zijn:

 • International Baccalaureate
 • BTEC National Certificate / Diploma


Aanvragen van individuen met niet-standaard kwalificaties, relevante werk-of levenservaring en wie kan het vermogen om te gaan met en te profiteren van mate-level studies tonen zijn welkom.


Studieprogramma

Op de AAS partner College van Central Lancashire universiteit zijn we trots op onze reputatie voor het stimuleren van studenten om nog niet individueel en innovatief de mogelijkheid om deze creatieve vrijheid mengen in reactie op de markt bewustzijn hebben.

De AAS Building is een modern, licht gebouw met speciaal gebouwde studio's en workshops. Het biedt aan studenten de specifieke in design bibliotheek, computerfaciliteiten, een cafe, en het stadscentrum van Thessaloniki ligt op slechts 2 minuten lopen van het hotel.

De meeste onderwijs op onze BA (Hons) Fashion Promotion programma is studio en workshop gebaseerd zodat studenten om te interageren.Docenten hebben een zeer goede verstandhouding met studenten en tutorials plaatsvinden zodat de studenten om hun werk individueel te bespreken met hun project tutor, of in kleine groepssessies. Tutorials zijn op aanvraag beschikbaar bij de module tutor, persoonlijke docenten, en het programma beheerder.

Gastdocenten en gastsprekers uit de industrie zijn een integraal onderdeel van de cursus op alle niveaus en jaren. Ook stimuleren wij studenten om deel te nemen aan nationale en internationale concurrentie slip.


Cursus Inhoud

Year One

Year One introduceert studenten naar Fashion Promotion en zijn rol in de mode en mode-industrie. Projecten zijn visuele en marktonderzoek, het creëren van reclamemateriaal, trend en kleur analyse en het ontwikkelen van vaardigheden in computer graphics en fotografie.Aanvullende modules maken deel uit van het programma, waaronder Computer Aided Design en Public Relations. Andere modules komen uit gebieden binnen historische en sociologische studies.

De modules die u geleerd zijn:

 • Inleiding tot Fashion Promotion
 • Fashion Promotion in Context
 • Fashion Retail Management
 • Inleiding tot PR & Media binnen de mode-industrie
 • Inleiding tot Design & Cultuur
 • Illustratie van de Manier Digitale Communicatie voor FashionJaar Twee

Dit jaar studenten de studie van de mode-promotie-industrie uit te diepen, op gebieden als PR, styling, inkoop, merkontwikkeling en promotiecampagnes voor verschillende soorten ondernemingen. 'Live' projecten die door het bezoeken van professionals uit de mode

gerelateerde bedrijven geven studenten de kans om te werken binnen de industrie gerelateerde slips die toe te voegen aan hun portfolio van het werk. Aanvullende studies in Design History voort te zetten.

De modules die u geleerd zijn:

 • Ontwikkeling van Fashion promotiecampagnes
 • Fashion Promotion in de praktijk (Industrie geïnitieerde projecten)
 • Dress Style & Communicatie
 • Inleiding tot Catwalk VormenJaar Drie

Jaar drie stimuleert studenten om in een zelfvoorzienende manier te werken gedurende een reeks van zeer individuele projecten, zowel voor opname in persoonlijke portefeuilles en voor nationale en internationale wedstrijden. Het laatste project vraagt ​​studenten te ontwerpen en een promotiecampagne van hun keuze te maken, met een diepgaande creatieve manier marketing verslag uit aan hun project te ondersteunen. Gastsprekers en gastdocenten blijven van de student individueel werk te ondersteunen.

De modules die u geleerd zijn:

 • Fashion Promotion Portfolio
 • Fashion Promotion Final campagne
 • Creative Marketing Report
 • Mode, Cultuur & IdentiteitAanslag

Evaluatie is een onderdeel van het leerproces. Academisch debat, gecommitteerde rapporten en student waarnemingen beïnvloeden beoordelingsstrategieën. De cursus maakt gebruik van een scala van formatieve en summatieve strategieën en deze worden ingezet om u te profiteren in termen van de ontwikkeling van uw begrip van Design en Design aanverwante disciplines.

Beoordelingscriteria worden gecommuniceerd in de algemene handboek, de module descriptoren en in de module informatiepakketten. Project korte evaluatie criteria hebben betrekking op module beoordeling en vindt u aan het einde van een korte. Terugmelding betrekking heeft op module en project beoordelingscriteria.

Aspecten van evaluatie zijn gemeenschappelijk voor alle cursussen, en sommige zijn onderscheidende aan uw specifieke cursus.De strategieën zijn ontworpen om eisen aan u gelijk aan die je ontmoet op het afstuderen te plaatsen en ze helpen bij het ontwikkelen geschikte werkmethoden om te reageren op problemen in te stellen.

Uw beoordeling merken worden gemodereerd door een intern team van assessoren en dit 'uitwendig onderzoek' is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Het vindt plaats in cursussen en tussen modules. Ons proces is goed ontwikkeld. Het is streng en zorgt ervoor dat er vergelijkbaarheid van de beoordelingsprocedure in alle afdeling cursussen. De normen van het resultaat zijn vergelijkbaar per cursus en bewezen door de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk.

De externe examinatoren voor AAS zijn dezelfde examinatoren voor Preston campus cursussen.


Carrière

Afgestudeerden hebben verzekerd van de werkgelegenheid in het gebied van journalistiek, inkoop, retail management en marketing.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by AAS College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019