BA (Hons) Film en bewegende beeldproductie

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Door je te concentreren op de korte filmvorm, inclusief origineel en aangepast drama, documentaire, reclame en commerciële redactie, verken je een verscheidenheid aan filmdragers en platforms op onze undergraduate film en bewegend beeldproductiecursus. Je wordt een ervaren verteller en een flexibele, multiskilled medewerker, met een diepgaande kennis van de industrie die je technische en ambachtelijke vaardigheden onderbouwt.

Je film- en bewegend beeldproductievaardigheden

Je krijgt de kans om verschillende productierollen uit te proberen terwijl je fundamentele vaardigheden leert op het gebied van produceren, regisseren, camerawerk en bewerken, maar ook op andere gebieden zoals geluidsopname, geluidsontwerp en productieontwerp.

Je ontwikkelt je technische vaardigheden terwijl je de bediening van post-productiesoftware leert, evenals digitale bioscoopcamera's, verlichting, studio- en locatie-opnamen voor een enkele camera en meerdere camera's. Je leert hoe je geluid kunt vastleggen en bewerken met industriestandaard opname- en bewerkingsstudio's.

Uw toekomst voor film en bewegende beelden

Je ondernemersvaardigheden zullen niet op een laag pitje staan ​​als je filmpjes laat zien aan professionele bezoekers en filmmarketing- en distributiestrategieën, inclusief festival- en wedstrijdinzendingen en online platforms, onderzoekt. En je maakt volledig gebruik van de branchenetwerken die bij de cursus horen en gaat naar handwerkworkshops met toonaangevende schrijvers, regisseurs, producenten, productieontwerpers, geluidsontwerpers en cinematografen.

In je laatste jaar krijg je de gelegenheid om een ​​originele korte film te schrijven, produceren en regisseren, met de kans om deze in te vullen voor selectie in een speciale industrie-screening in Londen. Je zult ook internationale bekendheid krijgen via online screenings en bij NUA Degree Show-screenings.

Afgestudeerden werken in een breed scala van loopbanen, waaronder:

 • Regisseur
 • Producent
 • Director of Photography
 • Editor
 • Geluidsontwerper
 • Assistent-directeur
 • Cameraman
 • Locatie manager
 • Art Director
 • Productie ontwerper
 • Scenarioschrijver
 • Scriptbeheerder

Bekijk de film en bewegende afbeelding productie showreel

Cursusinhoud

Jaar 1

 • Ontwikkel je verhalenvaardigheden en je fundamentele creatieve vaardigheden, zoals produceren, scriptontwikkeling, regie, cinematografie, geluid, bewerking en kleurcorrectie.
 • Leer industriestandaard benaderingen van het filmproces inclusief pre-productie, productie en post-productie
 • Werk in productieteams aan een reeks praktische projecten, waaronder visuele vertelling, drama-aanpassing, geluidsontwerp en productieontwerp
 • Interview en schrijf een case study over een persoon die momenteel in de filmindustrie werkzaam is
 • Produceer individueel ondersteunend onderzoek en documentatie in de vorm van een onderzoeks- en pre-productieblog

Jaar 2

 • Verdere ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van awareness en storytelling in de industrie, werken aan briefing met branchecliënten en experts
 • Consolideer vaardigheden en kennis in de bredere context van filmvormen, waaronder documentaire en reclamefilms, naast verschillende vormen van drama
 • Ontwikkel gezamenlijke werkvaardigheden op projecten met studenten in andere cursussen, evenals stagemogelijkheden en live-industrieprojecten
Jaar 3
 • Produceren, regisseren, fotograferen en produceren van een korte film
 • Ontvang feedback en advies over uw film van een panel van professionals die werkzaam zijn in de filmindustrie
 • Ondersteuning ontvangen voor het ontwikkelen van een vijfjarig inzetbaarheidsplan, inclusief plannen om industriestages, stages, mentoren en werkgelegenheid te zoeken, evenals manieren om uw definitieve film voor het indienen van een festival (wedstrijd) te ontwikkelen
 • Schrijf een onderzoeksrapport over een gebied van filmproductie, cultuur of publiek dat uw interesses weerspiegelt

Toelatingseisen

Typische Britse aanbiedingen

A / AS-niveaus - GCE
GCE A / AS Niveaus 3 A-niveau kwalificaties op rangen BBB, waarvan er ten minste één betrekking moet hebben op kunst, design of media. Wanneer kandidaten geen 3 A-niveaus behalen, zal NUA combinaties van A-niveau / AS-niveau en andere niveau 3-kwalificaties overwegen.

BTEC Extended Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid, verdienste, verdienste in kunst, design of media-gerelateerd onderwerp

BTEC Diploma (QCF of RQF)
Onderscheid *, Onderscheid * in kunst, design of media-gerelateerd onderwerp

UAL uitgebreid diploma
Verdienste

UAL Level 3 Foundation Diploma in kunst en design
Verdienste

UAL Level 4 Foundation Diploma in kunst en design
Voorbij lopen

Functiediploma in kunst en design
Verdienste

Toegang tot hoger onderwijs Diploma (kunst en design)
Voorbij lopen

International Baccalaureate Diploma
Een minimum van 32 punten

NUA verwelkomt sollicitanten van alle leeftijden uit alle achtergronden. Uw aanvraag zal voornamelijk worden beoordeeld door middel van een interview en een beoordeling van de portfolio, dus zelfs als u geen formele kwalificaties heeft of als u niet aan onze gebruikelijke aanbiedingen voldoet, kan het toch de moeite waard zijn om u aan te melden.

Als u op het moment van uw aanvraag studeert en uw sollicitatiegesprek is geslaagd, is het waarschijnlijk dat u een voorwaardelijke aanbieding ontvangt.

Als de kwalificatie die u studeert niet wordt getoond, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat we in staat zijn om andere kwalificaties voor het invoeren van kwalificaties en combinaties van verschillende kwalificaties te accepteren. Neem alsjeblieft contact op met ons Student Recruitment Team als je vragen hebt.

Internationale toepassingen

We accepteren kwalificaties van over de hele wereld om onze toegangsvereisten uit een bepaald land te vinden, kijk dan op onze speciale internationale pagina's.

De meeste internationale studenten moeten een Engelstalige kwalificatie hebben. Kandidaten moeten minimaal een door UKVI goedgekeurde IELTS-examenscore van 6,0 hebben, met een minimum van 5,5 in elke sectie. Gelijkwaardige Engelse taalkwalificaties zijn aanvaardbaar, zoals, IB Engelstalige syllabus A of B / Engelse literatuur (Graad 4).

U kunt ons een e-mail sturen op international@nua.ac.uk als u uw aanvraag afzonderlijk wilt bespreken.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Lees Minder