BA (Hons) Fine Art

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Fine Art

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van deze cursus

Beeldend kunstenaars verkennen ideeën en maken ze zichtbaar. We maken gebruik van fotografie, keramiek, print, video, breien, naaien, geluid. We maken gebruik van verf, houtskool, hout, metaal, klei, gips, licht. Het werk kan in drie dimensies, of twee. Het kan een film, een tekening, een foto, een performance, een wandeling, een print, een schilderij, een installatie te zijn. We kunnen verkennen van de merken die we maken als we verhuizen, de merken objecten maken wanneer ze worden verplaatst, de geluiden dingen. We kunnen verkennen het geheugen, gevoelens, plooien, lagen, verhalen, kaarten, kleur, reizen. Als beeldend kunstenaars verkennen we de ideeën die ons prikkelen, wat ze zijn en we gebruiken de materialen die we denken dat het beste werkt, wat ze ook mogen zijn.

Wij zijn van mening dat de Professional Practice, het hele bedrijf van het kunstenaarschap, is heel belangrijk en we ervoor zorgen dat onze studenten de ontwikkeling van de essentiële vaardigheden die nodig zijn om professionele praktijken, waaronder de presentatie van het werk, de organisatie van tentoonstellingen, de verkoop van het werk, promotie, commissies etc. U krijgt de gelegenheid om zich te organiseren en deel te nemen aan tentoonstellingen en residenties en de overdraagbare vaardigheden die je nodig hebt om te werken als zelfstandige of om werk te vinden in een reeks van beroepen binnen kunst en vormgeving en daarbuiten te ontwikkelen.

Deze cursus zal je helpen om te ontdekken wat je gepassioneerd bent en om te leren hoe de materialen te gebruiken en processen u opwindend vinden. Tegen het einde van de cursus moet je de vaardigheden die je nodig hebt om te blijven werken als beeldend kunstenaar en om uw brood te verdienen in het gebied dat u wilt werken in hebben.

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen.

Progressie en Carrière

Een aanzienlijk aantal van onze afgestudeerden gaan naar verdere studie op gebieden zoals film, boek kunst en schilderen, of een post graduate onderwijs certificaat ondernemen op postdoctoraal niveau. De meeste afgestudeerden blijven ook om te oefenen en exposeren hun werk op nationaal niveau, met kunstenaar commissies en galerie verkoop gemeenschappelijke plaats.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates