BA (Hons) Fotografie

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Fotografie

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van deze cursus

De fotografie opleiding aan Hereford is een levendige en boeiende cursus die studenten geïnteresseerd in hedendaagse fotografie in staat stelt om een ​​zeer persoonlijke praktijk ondersteund door ervaren docenten binnen goed toegeruste faciliteiten te ontwikkelen.

Je komt te werken in een creatieve, experimentele en ondersteunende omgeving waarin je wordt behandeld als een individu en zal toegang tot de faciliteiten en docenten 5 dagen per week.

Door zich in uitdagende praktische en theoretische modules krijgt u een professionele praktijk die wordt geïnformeerd door het huidige denken en technologie en weerspiegelt uw eigen fotografische identiteit te ontwikkelen.

De ontwikkeling van een individuele relatie met het medium centraal staat natuurlijk filosofie, en tijdens het doorlopen van de cursus, zult u werken aan een bepaalde bestemming voor uzelf en uw praktijk.

Tentoonstelling bezoeken, excursies en high profile gastsprekers dragen allemaal bij aan uw ervaring en formulering van een vernieuwende beeldtaal.

De cursus is pro-actief in het 'zoek' van de leeromgeving, het stimuleren van studenten om te gaan met een groot aantal externe live-projecten. Tentoonstelling praktijk werken door klanten en portfolio reviews ingesteld door ervaren professionals uit de industrie bij aan de ontwikkeling van vertrouwen in uw eigen carrière route en potentiële projecten. Omdat het hotel in onze nieuwe campus met andere creatieve cursussen betekent dat het gemakkelijk is om grenzen over te steken, werken met studenten in andere disciplines en ondernemen samenwerkingsprojecten.

  • De cursus wordt gegeven door een team van ervaren en toegewijde docenten en technici, die de praktijk op verschillende gebieden en brengen hun externe kennis aan de leeromgeving.
  • Gerenommeerde fotografen en succesvolle ex-afgestudeerden te bezoeken en te praten over hun werk. Recente sprekers zijn Brian Griffin, Tom Hunter, Tom Wood, Timothy Allen, Helen Sear, Chloe Dewe Mathews, Zed Nelson en nog veel meer.
  • Individuele zelfstudie ondersteuning is de sleutel tot het leveren van de cursus filosofie naast technische workshops, seminars, lezingen en kritieken die de ruimte voor essentiële contextuele debat bieden.
  • De cursus heeft geen 'huisstijl' maar moedigt alle studenten om hun eigen unieke stem te vinden. Met jaar groepen van ongeveer 20 studenten bent u in staat om toegang te krijgen docenten en uitstekende faciliteiten met gemak.

Functies

Wat u zult ervaren

  • Je krijgt les van een breed scala van technieken met behulp van professionele apparatuur van Hasselblad Nikon camera's, digitale backs en traditionele film. Je werkt op locatie en in de fotostudio en hebben toegang tot digitale en darkroom drukken en verwerken.
  • We gaan naar een aantal fantastische plaatsen, waaronder Amsterdam, Rome, Parijs, Barcelona en Berlijn.
  • We hebben een aantal uitstekende bezoekende fotografen, die u inspireren in je carrière.
  • Er zijn clubs, zoals de film club en grote kansen om betrokken te raken in de studentenvereniging en student vertegenwoordiging krijgen.
  • Wij ondersteunen actief de studenten door middel van een gevarieerde set van 'live' of-client geleid slips en krijgen de leerlingen betrokken bij tentoonstellingen en projecten voor de gemeenschap

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen.

Carrière & Progression

Waarom deze cursus?
92% van de studenten waren over het algemeen tevreden over hun studie vorig jaar.

De meerderheid van onze studenten succesvol werkgelegenheid te krijgen in de creatieve industrie. Studenten hebben ook gegaan naar onderzoek op postdoctoraal niveau. Vooruitzichten op een baan variëren van free-lance fotograaf, Galerie Kunstenaar, Kunst Administratie en Community Arts, Fotografie docent, Foto Journalistiek met Afbeelding retoucheren of Picture editor.

Aanvangssalarissen voor assistent-fotografen kunnen zijn tussen £ 12.000 en £ 17.000 per jaar. Full-time fotografen kunnen verdienen tussen de £ 18.000 en £ 50.000 per jaar.

Inrichting

Workshops & Studios
We hebben uitstekende IT-voorzieningen alle actieve industrie standaard software op de PC en Apple systemen, waaronder video-editing suites, animatie suites en middelgrote en grote formaat professionele kwaliteit printers. We hebben een B & W darkroom en 2 Fotografie studio.

We hebben ook uitstekende ambachtelijke workshops voor traditionele beeld maken van technieken zoals UV zeefdrukken, sjabloneren, brief drukt printen en textiel afdrukken. En omdat onze cursussen zijn klein u in staat om te profiteren van een gemakkelijke toegang naar alle workshops zullen zijn en wanneer je ze nodig hebt.

Alumni

Het creatieve werk van onze afgestudeerden
Onze studenten gaan op het succes van werkgelegenheid in de creatieve industrie en / of studeren op postdoctoraal niveau te bereiken.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op April 26, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates