BA (Hons) Fotografie

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Fotografie

University Campus Suffolk

Overzicht

De fotografie opleiding aan University Campus Suffolk biedt studenten de mogelijkheid om te begrijpen en te ontdekken in de diepte van de praktijken, technologieën en debatten in verband met het fotografische beeld.

Studenten zullen hun vermogen om fotografisch werk te produceren in diverse media te ontwikkelen, met behulp van technieken die gevoelig zijn voor context en het publiek van het werk zijn. Centraal in de filosofie van de cursus ligt de nadruk op de productie van creatieve, expressieve en het nemen van risico's werk, dat ook bezig met kritische en theoretische benaderingen.

Studenten op de cursus hebben toegang tot een scala van industriële standaard studio's, darkrooms en digitale suites specifiek voor fotografie. Naast studenten worden onderwezen en hebben toegang tot een breed scala aan professionele fotografische apparatuur, waaronder digitale en analouge camera's, professionele studio en locatie verlichting en volledig beheerde kleuren post productie en uitvoeren van opties.

Naast de ervaren docenten en beoefenaars van onze docenten, wordt de cursus ondersteund door gastdocenten en gastsprekers van het hoogste kaliber, die hebben opgenomen Martin Parr, Gareth McConnell, Tom Hunter, Bettina Von Zwehl, Steve Macleod en Eamonn McCabe.

zijn opleiding leidt studenten met overdraagbare vaardigheden, en onderzoekt het gebruik van fotografie in de moderne samenleving, door het gebruik van een hybride van oude en nieuwe media.

De cursus is beschikbaar als een full-time (3 jaar) of part-time (09/04 jaar) programma. Neem dan contact met photography@ucs.ac.uk voor meer informatie.

Inhoud en Modules

JAAR 1

Het eerste jaar biedt een grondige in zowel technische en kritische vaardigheden. Studenten maken kennis met de historische, theoretische, culturele en politieke debatten rondom lens-based media. Deze studie is direct gekoppeld aan het gebruik van alle camera-formaten, evenals de specifieke kwaliteiten van de analoge en digitale fotografie. Studenten zijn verplicht om te laten werken, zowel in de studio als op locatie.

Jaar 1 bestaat uit vier belangrijkste dagen van de dienstregeling studie, met een extra dag waarop studenten zullen hetzij op locatie of in de studio's maken van het werk. Een gemiddelde week bestaat uit ongeveer 9 uur college in aanvulling op workshops, kritieken, seminars en tutorials.

Module Framework

Dit is een unitaire vak waarin de studenten nemen alle modules. Studenten nemen een combinatie van 20, 40 of 60 credit modules, hetzij in jaar lang of de herfst of lente / zomer formaten als volgt:

Niveau 4

 • Documentaire (20 studiepunten)
 • Space and Place (20 studiepunten)
 • Portret en Licht (20 studiepunten)
 • Fotografische technieken (40 studiepunten) - jaar lang
 • Kritische Studies: Fotografie en Visuele Cultuur (20 studiepunten) - jaar lang

Studenten profiteren ook van een internationaal erkende gastdocent programma, samen met optionele geavanceerde workshops in historische en hedendaagse technieken en processen, waaronder Wet Plate Collodion op glas en tin.

Jaar 2

In het tweede jaar blijven de studenten aan de technische en contextuele vaardigheden te ontwikkelen op een hoger niveau. Het nemen van risico, collaboratieve en interdisciplinaire werkmethoden worden geïntroduceerd. Specifieke contactpunten zijn ontwikkeld met de industrie door middel van stages, gastdocenten, excursies en tentoonstelling bezoeken.

Jaar 2 bestaat uit vier belangrijkste dagen in één semester, met een extra dag onderhandeld studie. Semester twee bestaat uit drie kernactiviteiten studiedagen, met een extra twee dagen van onderhandelingen studie. Een gemiddelde week bestaat uit ongeveer 5 uur college in aanvulling op workshops, kritieken, seminars en tutorials.

Module Framework

Dit is een unitaire vak waarin de studenten nemen alle modules. Studenten nemen een combinatie van 20, 40 of 60 credit modules, hetzij in jaar lang of de herfst of lente / zomer formaten als volgt:

Niveau 5

 • Geconstrueerd stelt (40 studiepunten)
 • Individuele Practice (20 studiepunten)
 • Gesitueerd Practice (20 studiepunten)
 • Beroepspraktijk 1 (20 studiepunten) - jaar lang

JAAR 3

Het derde jaar kunnen studenten thier eigen praktijk te ontwikkelen in een eigentijdse en professionele context. Dit wordt ondersteund door strenge onderzoek om uit te dagen, te ondersteunen en aan hun professionele en intellectuele aspiraties.

Jaar 3 bestaat uit drie belangrijke dagen in één semester, verloopt op een meer individueel begeleid wijze van onderzoek in semester twee. Een gemiddelde week bestaat uit ongeveer 2 uur college in aanvulling op een projectbegeleider voor individuele lessen wordt toegewezen.

Module Framework

Dit is een unitaire vak waarin de studenten nemen alle modules. Studenten nemen een combinatie van 20, 40 of 60 credit modules, hetzij in jaar lang of de herfst of lente / zomer formaten als volgt:

Niveau 6

 • Graad Project (60 studiepunten) - jaar lang
 • Professional Practice 2 (20 studiepunten) - jaar lang
 • Proefschrift (40 studiepunten) - jaar lang

In aanvulling op de campus op basis van het onderwijs, studenten hebben de mogelijkheid om nationale en internationale excursies, galerij bezoeken, professionele lab bezoeken aan een erkende Londense galerie ervaren, en hun werk tentoon.

Verdere Informatie

Tussen 2 jaar en 3 jaar is er een mogelijkheid om een ​​stage te streven. Tijdens de module Professional Practice studenten zal worden ingevoerd om de industrie verbindingen en werkmethoden die hen voor te bereiden voor de onderneming stages De cursus wordt beoordeeld door een verscheidenheid van methoden, met inbegrip van concrete projecten, essays, seminar presentaties, tentoonstellingen en portefeuilles De cursus bij University Campus Suffolk is aangesloten met de Vereniging van fotografen.

Carrièremogelijkheden in fotografie onder redactie, documentaire, portretten, reclame, mode, muziek, architectuur, krant, medische, het wild, politie fotografie, de werkelijkheid gebaseerde visualisatie of computer gegenereerde beeldvorming en publiceren. Andere gebieden afgestudeerden kunnen verplaatsen in zijn beeldende kunst praktijk, foto onderzoek, bewerken en curatoren berichten, galerie of project management, technische ondersteuning en PR.

De cursus team bestaat uit ervaren docenten, het beoefenen van fotografen, schrijvers en kunstenaars met behulp van fotografie. Hun werk is nationaal en internationaal erkend door middel van publicatie en de tentoonstelling. De cursus wordt ondersteund door een full-time onder specifieke technische team.

Collegegeld

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor of £ 8.000 per jaar voor een full-time Stichting graden. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden en £ 7980 (pro-rata) per jaar voor de Stichting graden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar