BA (Hons) gebeurtenissen beheer

The Sino-British College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) gebeurtenissen beheer

The Sino-British College

BA (Hons) Evenementen management

Jaar 2 Pathways:

  • Evenementen Beheer 2 + 2s (1 + 2s)
  • Evenementen-Management gerelateerde 2 + 2s (1 + 2s)

Raadpleeg de sectie Cursus voor om 2 + 2 opties (1 + 2).

* Internationale Studenten die beschikken over voldoende academische en Engels taaleisen kunnen worden vrijgesteld van het nemen van de stichting jaar en vul het diploma in slechts 3 jaar.

Wat is deze cursus over?

Events management wordt steeds belangrijker als specialist vakgebied. Evenementen zijn zeer divers en kunnen variëren van kleine private functies tot grootschalige festivals, sporttoernooien, popconcerten, carnavals en internationale mega-evenementen zoals de Olympische Spelen.

Deze cursus is bedoeld om afgestudeerden te voorzien van de vaardigheden, kennis en competenties op gebeurtenissen, die kan gaan met specialisten op het plannen en uitvoeren van een reeks van routine en complexe gebeurtenissen te beheren te produceren. Dit kan locatie selectie, de openbare veiligheid en crowd control, de levering van personeel, marketing, design en enscenering, muziek promotie en sponsoring bevatten.

U kunt de volledige omvang van SBC studeren in Shanghai naar de universiteit van Huddersfield diploma (4 + 0/3 + 0) ontvangen. Als alternatief kan je studie deels in Shanghai en deels in het Verenigd Koninkrijk, en een diploma van Huddersfield of één van de negen SBC partneruniversiteiten (3 + 1/2 + 1 te ontvangen, 2 + 1 + 1/1 + 1 + 1, 2 + 2/1 + 2).

Wat zal ik leren?

Het eerste jaar bestaat het Jaar 1 Engels voor academische doeleinden (EAP) programma, dat is ontworpen om u de nodige vaardigheden te geven in alle 4 taalgebieden (lezen, schrijven, luisteren en spreken). U vindt deze vaardigheden te oefenen met het uitspreken van uw ideeën in gesproken of geschreven vorm, deel te nemen aan academische discussies, het nemen van effectieve dictaten en het geven van mondelinge presentaties. Dit is zorgvuldig geïntegreerd met de inhoud van modules door het ministerie van Economie en Bedrijfswetenschappen en de faculteit Wiskunde aan u geleverde volledig voor te bereiden voor de jaren 04/02 van de opleiding.

In het tweede jaar, zult u beginnen om de typische modules op het gebied van evenementen management, met inbegrip van Inleiding tot het Events Industry, Managing Events and Organisational Behavior. U vindt er ook modules in de gerelateerde onderwerpen van Business Economics en Business Skills nemen om je studie in de zeer gespecialiseerde gebied te vergemakkelijken. Daarom is in deel I (jaar 1 en 2) studie Events beheer studenten zullen worden voorzien van de basisprincipes van het gekozen onderwerp dat voor de gevorderde studie worden in deel II (Jaren 3 en 4).

In het derde jaar, zult u kerngebieden van de gebeurtenissen management, inclusief de Live Event, Ontwerp voor Evenementen, Event Marketing en Consumentengedrag en Human Resource Management voor Evenementen en Stadion en Arena management beheren bestuderen.

In het laatste jaar, typische modules Global Events en Festivals, de creativiteit en innovatie in Context, Sport Business Management, en fondsenwerving en sponsoring voor Evenementen.

In aanvulling op de mate Events beheer met de Universiteit van Huddersfield, een breed scala van graad onderwerpen op het gebied van evenementen management zijn beschikbaar voor studenten die ervoor kiezen om hun diploma studie in het Verenigd Koninkrijk af te ronden na twee jaar studie in Shanghai, met inbegrip van Sports Events management en International Events management. Internationale studenten kunnen ook kiezen voor een studie Hospitality Management, Travel and Tourism Management, Sport Business Management, Bedrijfseconomie en Financial Economics etc. Voor informatie over het derde en vierde jaar studie bij andere universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, verwijzen wij u naar de website van de juiste NCUK partner universiteit.

Hoe zal ik leren?

Je leert door middel van lezingen, groepsprojecten, bedrijfsbezoeken, praktisch werk en beheren van live evenementen. De kans om praktische ervaring van de gebeurtenissen beheer te krijgen is een belangrijk kenmerk van deze cursus. Dit wordt bereikt door veldwerk bezoeken, vrijwilligerswerk ervaring, fasering van de gebeurtenissen op de campus en buiten de campus in het laatste jaar.

Hoe word ik beoordeeld?

We maken gebruik van een breed scala van evaluatiemethoden waarbij presentaties, opdrachten, groep rapporten en haalbaarheidsstudies.

Kan ik ondersteuning voor loopbaanontwikkeling ontvangen?

SBC heeft een gevestigde Centrum voor Loopbaan Service en Student Ontwikkeling, die op maat gesneden skill trainingen loopt en helpt studenten om hun eigen potentieel te herkennen en het plannen van hun toekomst. SBC werkt samen met een breed scala aan multinationale ondernemingen Partners waaronder Fortune 500-bedrijven. Studenten zullen unieke mogelijkheden voor stageplaatsen en het bijwonen van opleidingen tijdens hun studieduur bij SBC.

Waar kan ik een baan te vinden?

Deze cursus biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden in evenementen en conferentie en aanverwante gebieden zoals sport, kunst, en de muziek industrie. Er zijn ook de werkgelegenheid in de private sector, de publieke sector, en de algemene industrie in Evenementen Management Hospitality, en de MICE (Meetings, Incentives, Congressen en tentoonstellingen) markt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
China - Shanghai, Shanghai
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
China - Shanghai, Shanghai
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan