BA (Hons) Geschiedenis En Sociologie

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Geschiedenis En Sociologie

University Campus Suffolk

Overzicht

Geschiedenis en Sociologie hebben elk hun eigen theoretische onderbouwing en academische conventies en de studie van beide disciplines biedt een waardevolle kans om meer veelzijdige vaardigheden en perspectieven als een appreciatie van interdisciplinaire verbindingen te ontwikkelen. Het toepassen van ideeën van de ene discipline moeten ook begrip en genot van de andere van de student te verbeteren. Het combineren van de studie van twee onderwerpen is zowel uitdagende en lonende, steeds aantrekkelijker om zelf gemotiveerd, onafhankelijk-minded studenten die intellectueel en beroepsgerichte ambitieus.

Inhoud en Modules

Eerste jaar modules:

geschiedenis - Inleiding tot de historische studies, van wieg tot graf in Engeland 1560 - 1720, Inleiding tot de politieke ideeën.

sociologie - Sociologie en de Moderne Wereld, Understanding sociale verandering, sociale ongelijkheden, Social Science Research Skills.

Tweede jaar modules:

geschiedenis - Luisteren naar het verleden, mentaliteitsgeschiedenis van Empire 1750 - 1950, Groot-Brittannië in de negentiende eeuw, onderzoeksmethoden voor Geschiedenis (Verplicht voor Geschiedenis Major studenten en gezamenlijke honours studenten van plan zijn een geschiedenis scriptie doen)

sociologie - Sociologie van Gezondheid en Ziekte, Globalisering, Exploring familie woont, Understanding Deviance, kwantitatieve gegevens in de sociale wetenschappen, sociale theorie, kwalitatieve gegevens in de Sociale Wetenschappen (Verplicht voor Sociologie Major studenten en gezamenlijke honours studenten van plan zijn een Sociologie proefschrift doen).

Derde jaar modules:

geschiedenis - Families in Engeland 1600 - 2000, Aspecten van East Anglia Geschiedenis, de Spaanse Burgeroorlog.

sociologie - Gender, Sexuality and Crime, Veranderen van onderwijs, media, cultuur en sociologie. Undergraduate Proefschrift - 40 studiepunten

Opmerking UCS Bury St. Edmunds behoudt zich het recht voor om optionele module keuzes binnen elke discipline te trekken op niveau vijf en zes. Optionele keuzes in passende onderwerp aangewezen modules kunnen ook beschikbaar zijn op UCS Ipswich.

Verdere Informatie

Onderwijs, leren en assessment

De cursus team een ​​streven naar hoge kwaliteit van het onderwijs en leren. Zij maken gebruik van een scala aan andere beoordeling strategieën te beoordelen en te leren van studenten te vergemakkelijken en omvatten: ongeziene examens; gezien, open boek of take-away examens; essays en verslagen; kritische beoordelingen, boekbesprekingen, workshop verslagen, analytische oefeningen; individu of groep presentaties; een proefschrift, computer-based assessments en geïnformeerde discussie en debat via module seminars en blogs.

Na de cursus

Afgestudeerden van de gecombineerde eer graden hebben het voordeel van een bredere academische oogpunt waardevolle overdraagbare vaardigheden, alsmede gedegen kennis van de geschiedenis en sociologie hebben ontwikkeld, een uitstekende voorbereiding voor een breed scala van loopbanen. Afgestudeerden zijn nu veel meer kans om van baan te veranderen tijdens hun werkzame leven, dus met twee gebieden van expertise en vaardigheden kunnen dividenden te betalen. Werkgevers zijn steeds meer prioritering van de behoefte aan mensen die hebben een bereik van vakkennis en vaardigheden en zijn niet per se op zoek naar een bepaald discipline.As Geschiedenis is een erkende Nationale Curriculum onderwerp, een populaire carrière route is in het onderwijs na de post-graduate opleiding.

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar