BA (Hons) Geschiedenis

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Geschiedenis

University Campus Suffolk

Overzicht

  • Bereikt 100% tevredenheid van studenten in de Nationale Studenten Enquête 2015 voor de vierde keer in vijf jaar.
  • 85% van onze afgestudeerden zijn in het werk van 6 maanden na het afstuderen.
  • Geschiedenis aan UCS richt zich op Britse en Europese / internationale geschiedenis van 1500 tot heden. Door middel van een breed scala van innovatieve modules, onderzoeken we niet precies wat er is gebeurd in het verleden, maar waarom het is gebeurd, en wat dit ons vertelt over de gebeurtenissen en de krachten die de wereld die we hebben geërfd gevormd.
  • De klassen zijn kleiner en contacturen zijn hoger dan in veel andere instellingen, zodat studenten op een onderwerp diepen en een ondersteunende en hechte gemeenschap vormen.
  • Hooggekwalificeerd personeel met een echte passie voor zowel Geschiedenis en onderwijs leveren alle modules en bieden studenten veel persoonlijke aandacht en ondersteuning in de loop.
  • Gevarieerde en innovatieve onderwijsmethoden omvatten lezingen, seminars, workshops, groepsprojecten, reizen, online en digitale-media-ondersteuning en een-op-een gesprek.
  • Assessments onder meer essays, examens, document commentaren, boekbesprekingen, groepswerk zoals het maken van korte films of web-based projecten en een proefschrift.
  • Inzetbaarheid is de kern van onze graad. De opleiding bestaat uit community-based projecten en stages te helpen rusten onze studenten met de vaardigheden en het zelfvertrouwen die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière of een bedrijf te starten.
  • Onze afgestudeerden gaan om te werken in een breed scala van sectoren, waaronder het onderwijs en de academische wereld, archief en bibliotheek diensten, musea en erfgoed-industrie, de overheid, lokale en nationale overheid, media en reclame, uitgeverij en journalistiek.

Inhoud en Modules

Eerstejaars modules zijn onder andere: Geschiedenis Vaardigheden I & II; De Britse Story 1500-1780; De Britse Story 1780-1985; Opkomst van het Westen? Europa en de wereld 1500-1905 en de daling van het Westen? Europa en de wereld 1905-2001.

Tweede jaar modules zijn onder andere: Onderzoek Geschiedenis; Sex and Gender in British Society sinds 1500; Europa in het tijdperk van de Total War 1914-1939; Britse Rural Society 1780-1914; De Koude Oorlog; Het Britse Rijk: zonsopgang tot zonsondergang; Suffolk Lives 1500-1998; en Group History Project.

Derdejaars modules zijn onder andere: Proefschrift; Suffolk at War; Geslacht, Oorlog en Rijk in British Society 1760-1930; De Unquiet Countryside; De heksenjacht in East Anglia en daarbuiten; Een geschiedenis van genocide; The Sea and Society en Carrière Planning (stage).

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar