BA (Hons) Grafisch Ontwerp (grafische Illustratie)

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Grafisch Ontwerp (grafische Illustratie)

University Campus Suffolk

Overzicht

De BA (Hons) Graphic Design (grafische illustratie) graad aan UCS Ipswich stelt studenten in staat om praktische, creatieve en intellectuele vaardigheden ondersteund door theoretische en conceptuele benaderingen van de toegepaste illustratie ontwikkelen. Geleverd in een professionele omgeving, met gebruikmaking van traditionele en hedendaagse media, studenten produceren inventieve, hoge kwaliteit, en beroepsgerichte relevante werkervaring.

Inzetbaarheid is in het hart van de grafische illustratie cursus bij UCS. Evenals leren hoe om creatieve en kritische denkers zijn, terwijl ook de ontwikkeling van een brede waaier van praktische vaardigheden, hedendaagse beroepspraktijk bereidt studenten voor op hun toekomstige carrière. Overdraagbare kennis en vaardigheden zijn ingebed in het hele onderwijs- en leerervaring verder zodat studenten ondernemend en inzetbaar afgestudeerden geworden.

Het eerste jaar van de cursus is in de eerste plaats bezig met het uitrusten van studenten met de technische, creatieve en intellectuele vaardigheden die ze nodig hebben om te ontwikkelen als illustratoren. De cursus wordt geleverd naast de BA (Hons) Graphic Design graad aan UCS Ipswich-deze interactie kunnen alle studenten aan een verscheidenheid van benaderingen voor grafische communicatie vanaf het begin te verkennen, en in het bijzonder, laat illustratoren om de context te begrijpen waarin hun werk zit . Als gevolg hiervan, dit zowel versterkt hun persoonlijke benadering van hun eigen creatieve processen, terwijl ook de ontwikkeling van een weloverwogen inzicht in de carrière mogelijkheden voor hen open.

In het tweede jaar beginnen studenten te overwegen in veel meer detail waar ze zichzelf zien als illustratoren binnen de bredere ontwerp-industrie. Als gevolg daarvan hebben zij meer mogelijkheden om hun projecten te sturen, terwijl het verfijnen van hun creatief denken en praktische vaardigheden om zeer professionele resultaten te produceren. Degenen die besluiten dat ze liever brede grafisch ontwerpers in plaats van gespecialiseerde illustratoren zijn hebben de mogelijkheid om over te dragen aan het Graphic Design route om dit traject van visuele communicatie studeren in veel meer diepte. Studenten hebben ook de mogelijkheid om een ​​Work Based Learning module waar ze stage ervaring kunnen gebruiken ten opzichte van hun kwalificatie te nemen.

In het derde jaar brengen de studenten de voorkennis en vaardigheden die ze hebben ontwikkeld om de datum en beginnen met een portfolio van het werk dat echt vertegenwoordigt het soort illustrator ze willen zijn te produceren. Stage en stageprojecten voor BBC Worldwide, TCM, en Think BDW worden geïntroduceerd, biedt afgestudeerden een platform met direct vooruitgang in de werkplek. Naast deze, links naar meer dan veertig beroepsorganisaties, experts uit de industrie en het ontwerp / illustratie beoefenaars zorgt voor de cursus is goed uitgerust om te netwerken en plaatsing kansen voor alle studenten als ze werken in de richting van het afstuderen. Natuurlijk patroons onder illustrator en UCS Senior Fellow Brian Grimwood, Fellow Daryl Goodrich, Jonathan Barnbrook, Jonathan Yeo en Clare Nicholson.

Nationale wedstrijden en tentoonstellingen zorgen studenten krijgen de maximale blootstelling. Recente concurrentie successen behoren Starpack Packaging Awards, Penguin Random House Design Awards en Antalis McNaughton Student Designer van het Jaar. Evenals het verkrijgen van de werkgelegenheid op regionaal met gerespecteerde grafische ontwerpstudio's, zijn pas afgestudeerden gaan aan de slag bij Fat Gezicht Kleding, Penguin Random House, de Nationale Theater, het British Museum, en Select Modeling Agency een paar te noemen. De cursus voorziet ook afgestudeerden met de vaardigheden om freelance illustratoren worden; terwijl anderen zijn gevorderd om gerelateerde MA cursussen of initiële lerarenopleiding voor het ontwerp aan het worden leraren.

Inhoud en Modules

De cursus wordt geleverd als een reeks van samenhangende modules die de technische, creatieve en contextuele aspecten van grafische illustratie dekken en verbeteren persoonlijke ontwikkeling en ambities van studenten. Doorheen is er een sterke nadruk op het aanleren van overdraagbare vaardigheden om de student met de breedste uitvalsbasis om af te studeren uit te rusten. Er zijn zes enkele modules onderwezen in het eerste en tweede jaar, met drie dubbele modules voor het laatste jaar met veel vrijheid om af te stemmen individuele studies om speciale interesses en vaardigheden binnen het onderwerp te volgen.

Het academisch jaar bestaat uit 24 onderwezen weken verdeeld in twee semesters, met de toevoeging van beoordeling en zelfstudie weken. Een typische lesweek bestaat uit 12 uur les over drie modules. Technische ondersteuning wordt gedurende aangeboden, zowel ingebed in modules alsmede door verbetering van workshops open voor alle studenten. Royale open toegang mogelijkheden bestaan ​​voor studenten om het werk te voltooien in onderwezen sessies.

4 (eerste jaar)

Digitale Studies

Deze module introduceert de belangrijkste digitale software en contexten, studenten vertrouwd met de industrie standaard eisen.

Ideeën Generation in Illustratie

Deze module introduceert studenten tot methoden en benaderingen voor het genereren van ideeën en het oplossen van problemen door middel van grafische illustratie.

Visueel beeld

Deze module houdt zich bezig studenten met de activiteit van de Afbeelding maken als een veelzijdige taal, versterken het idee van het tekenen als een kern vaardigheid om zowel de grafisch ontwerper en illustrator.

Typografische Exploration

Deze module introduceert zowel de basisprincipes van formele typografie en hoe soort uitdrukkelijk worden gebruikt.

Print Media voor Grafische illustratie

Deze module verkent een reeks van druk processen en media voor het creëren illustratie uitkomsten en onderzoekt hoe beeldtaal beïnvloedt communicatie.

Contexten Graphic Design & Illustration

Deze module introduceert de historische en hedendaagse context van het Graphic Design en Illustratie en onderzoekt hun relatie met de beroepspraktijk.

5 (tweede jaar)

Grafische Identiteit

Deze module ontwikkelt de student begrip van de hedendaagse visuele branding en hoe een ontwerper communiceert identiteit van hun klanten.

Grafische illustratie Ideeën

Deze module is gebaseerd op een goed begrip van het beeld te maken op niveau 4, door middel van thematische projecten, om het vertrouwen en de kennis op een brede waaier van illustratieve toepassingen te ontwikkelen.

Ontwerp en Illustratie Analyse

Deze module geeft studenten de mogelijkheid om een ​​meer kritische vragen van hun vakgebied te ontwikkelen door middel van eigen onderzoek en academisch schrijven.

Illustratie voor Screen

Deze module geeft studenten de mogelijkheid om hun digitale kennis en vaardigheden te ontwikkelen door het verkennen hoe illustratie effectief in digitale en opkomende-screen gebaseerde platforms kunnen zijn.

Geavanceerde Illustratie Practices

Deze module breidt de student kennis van de hedendaagse illustratie contexten door middel van projecten gericht op inzetbaarheid, freelancen en de beroepspraktijk.

Conceptuele projecten

Deze module ontwikkelt een diepere, meer persoonlijke en theoretische vragen van creatieve discipline van een student, die betrekking hebben op hun praktijk en mogelijke academische en toekomstige loopbaanontwikkeling.

Beroepspraktijkvorming (optionele module)

Deze module geeft studenten de mogelijkheid om ervaring van een stage te gebruiken ten opzichte van hun diploma. (Vervangt Advanced Design Practices.)

Niveau 6 (derde jaar)

Grafische illustratie Portfolio Development

Deze dubbele module zich specifiek richt op de ontwikkeling en assemblage van een Illustratie Portefeuille door middel van reflecterende analyse en de voltooiing van passende opdrachten.

Persoonlijke Illustratie Projecten

Deze dubbele module omvat de voltooiing van een grote multi-component Illustratie project, alle vaardigheden opgedaan tijdens de leerlingen de tijd op de baan bij elkaar te brengen.

Proefschrift en kritische recensie

Het proefschrift biedt de mogelijkheid om aanzienlijke onderzoek dat kritisch wordt omgegaan met de eigen belangen van een student articuleren hun bevindingen door een stuk van academisch schrijven voeren. De kritische recensie geeft studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op hun graduate progressie via analyse van hun opleiding, met betrekking tot deze toekomstige werkgelegenheid en onderwijs kansen.

Verdere Informatie

Stages

Studenten worden aangemoedigd om te onderzoeken en contact te onderhouden met alle gebieden van de grafische industrie, hetzij door middel van het curriculum of individueel. Dit helpt om hun studie contextualiseren en hun carrière ambities te ontwikkelen. De cursus heeft een uitstekende industrie banden zowel lokaal als nationaal om studenten te helpen te krijgen stages en stages kunnen passende afgestudeerden worden aangeboden door, bijvoorbeeld, met TCM London, BBC Worldwide of Denk BDW. Er is een optionele leren op de werkplek module in het tweede jaar van de studie, waar studenten werkervaring kunnen gebruiken in de richting van hun diploma.

Aanslag

Er zijn een verscheidenheid van evaluatiemethoden waaronder cursussen, academische tutorials, evaluatierapporten, reflecterende tijdschriften, seminar presentaties en kritische beoordelingen.

Professionele en industrie banden

De cursus heeft een uitstekende industrie banden zowel lokaal, nationaal en internationaal met individuen en groepen die samenwerken met studenten als gastdocenten, bieden mogelijkheden voor studio bezoeken, en helpt studenten stages en stages krijgen. Natuurlijk Patrons onder typograaf en ontwerper Jonathan Barnbrook, motion designer Daryl Goodrich en illustrator en Visiting Senior Fellow Brian Grimwood. Onze afgestudeerden werken binnen ontwerpstudio's als freelance illustratoren of hun eigen ontwerp bedrijven vast te stellen, terwijl anderen een loopbaan in het onderwijs te ontwikkelen of besluiten om te studeren aan Masters niveau. Werkgevers van onze pas afgestudeerden zijn onder andere Penguin Random House Publishing, het Nationale Theater, het British Museum en de Cartoon Network.

Natuurlijk Patrons

De cursus is er trots op de volgende als patroons: Brian Grimwood, (Senior Fellow) is oprichter van het Centraal Illustratie Agency en is door Print Magazine gecrediteerd als het gezicht van de Britse Illustratie te hebben veranderd.

Daryl Goodrich, (Fellow) is een ex-student van de cursus. Hij won een Royal Television Society Award in 2005 en maakte zowel de officiële London 2012 Olympische Spelen film en de introductie film voor de historische beweging Eurostar naar St Pancras Station.

Jonathan Barnbrook is een typograaf en ontwerper het best bekend voor zijn werk met David Bowie, Damien Hirst en Adbusters magazine. Zijn 'Friendly Fire' tentoonstelling in het Design Museum en het boek, 'The Barnbrook Bible', waren beiden een ontmoeting met lovende kritieken.

Turner Classic Movies (TCM), zorgen voor een unieke stage regeling met de cursus Clare Nicholson is een alumni van de cursus en na zijn afstuderen won een stage bij TCM. Ze heeft sindsdien gewerkt bij het Nationale Theater en runt nu haar eigen ontwerpbureau bedrijf

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar