Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Grafisch ontwerp

&nbsp

«De Graphic Designer ervaringen, waarneemt, analyses, organiseert, symboliseert en synthetiseert» - Paul Rand, 1985

Wij bieden studenten de unieke kans om te studeren op een van de meest gerenommeerde BA (Hons) Graphic Design in Europa, gegeven door een zeer toegewijd professioneel docententeam. Na verloop van tijd de cursus heeft een sterke reputatie opgebouwd met haar studenten het winnen van vele prijzen in nationale studenten wedstrijden en met haar afgestudeerden prijzen te winnen in de nationale en Europese competities.

De docenten op het Graphic Design team is werkzaam in de design industrie en combineren lesgeven met hun eigen beroepspraktijk studenten een actueel inzicht in het ontwerp bedrijf. Het personeel biedt een breed scala aan specialistische kennis van corporate identity, reclame, tijdschriften ontwerp, verpakking en typografie in combinatie met technische vaardigheden, zoals computers en boekdruk.


Toelatingseisen

De meeste van onze studenten hebben met succes een propedeuse in Art and Design.

Een specifieke toelatingseis voor deze cursus is een portfolio van nette werk dat uw ontwerp vaardigheden toont om de beste voordeel. Probeer voorbeelden van het oplossen van problemen en het werk zijn in een verscheidenheid van media, zoals experimentele beelden uit verschillende stempel drukken technieken, tekenen, typografie, fotografie en computer gegenereerde werken.

Andere aanvaardbare kwalificaties zijn:

 • International Baccalaureate
 • BTEC National Certificate / DiplomaAanvragen van individuen met niet-standaard kwalificaties, relevante werk-of levenservaring en wie kan het vermogen om te gaan met en te profiteren van mate-level studies tonen zijn welkom.


Studieprogramma

Het programma van de studie is gericht op het genereren van creatieve ideeën voor een reeks van uitdagende slip. Lezingen, seminars en tutorials worden gebruikt om te introduceren, ontwikkelen en synthese maken van de verschillende elementen van de cursus. Er is een verbintenis tot intellectueel stimulerende opdracht waarbij studenten ideeën te genereren voor een breed scala van applicaties voor grafisch ontwerpen: huisstijl, branding, reclame,

verpakkingen, direct mail, tijdschriften, brochures redactionele en vele andere vormen van gedrukte gebaseerde media.

Studie Modus: Full-time 3 jaar


Cursus Inhoud

Het leren en onderwijzen strategie is ontworpen om bestaande methoden voor het genereren van ideeën en het oplossen van problemen door het instellen van projecten waarin creatief denken te stimuleren en aan te moedigen het nemen van risico uit te dagen. Elke korte bevat een specifiek ontwerp probleem en zal worden onderwezen door middel van lezingen, groep seminars, praktische demonstraties, een op een lessen en kritieken, gevolgd door begeleide zelfstudie.

Jaar 1 leerlingen aanmoedigen om creatief te denken door het genereren van ideeën voor een breed scala van grafische vormgeving projecten voor huisstijl, verpakking, reclame, direct mail en andere vormen van print gebaseerde media.

Studenten werken graag op deze projecten in een levendige sfeer in grafische van het college ontwerpstudio's. De modules die u geleerd zijn:

 • Inleiding tot Graphic Design
 • Creatief Denken
 • Historische Contextuele Studies
 • Mac Suite
 • Tekst en afbeelding
 • Plus een electieve module


In jaar 2 studenten leren om het gebruik van visuele taal in het oplossen van problemen te ontwikkelen en de relatie tussen woorden verkennen

en beeld. Computer lessen zijn gepland ter verbetering van de studio werk en contextuele studies heeft betrekking op de industrie praktijk en theorie. De modules die u geleerd zijn:

 • Visuele Communicatie
 • Ideeën in Context
 • Hedendaagse Contextuele Studies
 • Mac Suite
 • Inzetbaarheid
 • Tekst en afbeelding
 • Plus een electieve moduleWorkshopsIn het laatste jaar, studenten werken aan persoonlijke projecten en prijsvraagopgaven die worden tentoongesteld in de mate show en bijdragen aan hun portfolio van het werk, klaar voor sollicitatiegesprekken. De modules die u geleerd zijn:

 • Honours Project
 • Externe Project
 • Persoonlijke Project
 • Contextuele Studies - Design Futures
Aanslag

Evaluatie is een onderdeel van het leerproces. Academisch debat, gecommitteerde rapporten en student waarnemingen beïnvloeden beoordelingsstrategieën. De cursus maakt gebruik van een scala van formatieve en summatieve strategieën en deze worden ingezet om u te profiteren in termen van de ontwikkeling van uw begrip van Design en Design aanverwante disciplines.

Beoordelingscriteria worden gecommuniceerd in de algemene handboek, de module descriptoren en in de module informatiepakketten. Project korte evaluatie criteria hebben betrekking op module beoordeling en vindt u aan het einde van een korte. Terugmelding betrekking heeft op module en project beoordelingscriteria.

Aspecten van evaluatie zijn gemeenschappelijk voor alle cursussen, en sommige zijn onderscheidende aan uw specifieke cursus.De strategieën zijn ontworpen om eisen aan u gelijk aan die je ontmoet op het afstuderen te plaatsen en ze helpen bij het ontwikkelen geschikte werkmethoden om te reageren op problemen in te stellen.

Uw beoordeling merken worden gemodereerd door een intern team van assessoren en dit 'uitwendig onderzoek' is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Het vindt plaats in cursussen en tussen modules. Ons proces is goed ontwikkeld. Het is streng en zorgt ervoor dat er vergelijkbaarheid van de beoordelingsprocedure in alle afdeling cursussen. De normen van het resultaat zijn vergelijkbaar per cursus en bewezen door de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk.

De externe examinatoren voor AAS zal dezelfde zijn examinatoren voor Preston campus cursussen. Ze bezoeken de AAS College ieder jaar in juni.


Carrière

We hebben een uitstekende loopbaan met eerdere afgestudeerden werken voor enkele van de beste Graphic Design van de Griekse instanties, terwijl anderen hebben hun eigen creatieve ontwerp gevestigde ondernemingen.

Veel afgestudeerden hebben een succesvolle carrière binnen het brede gebied van grafische vormgeving, van reclamebureaus tot multi-disciplinaire ontwerp groepen. Andere carrièremogelijkheden bestaan ​​binnen algemene ontwerp adviesbureaus, in-house design studio's, drukwerk, onderwijs of freelance werk. Onze studenten ook met succes de vooruitgang op MA graden.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van AAS College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019