BA (Hons) grafisch ontwerp

Algemeen

9 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) grafisch ontwerp

Waarom studeren bij ons?

Het is een trieste waarheid dat bij veel andere instellingen, studenten zelden zien hun docenten te wijten aan grote groep maten en hebben vaak beperkte toegang tot studio ruimte, technologie en middelen - gelukkig we zijn heel anders! We weten dat kleine jaar groepen zijn best en dus hebben we werven vijftigtal studenten per jaar. Dit betekent dat u ons regelmatig te zien en een enorme hoeveelheid van de reguliere ondersteuning van een docent en feedback te ontvangen. Wij geloven ook dat je moet werken vanuit een studio basis. In ons geval is dit een enorm, modern, dynamisch, goed uitgerust, multi-functionerende ruimte waarin al jaren van ons natuurlijk graag mengen, ideeën uitwisselen en elkaar inspireren.

Onze cursus is met zorg gestructureerd, te beginnen bij de eerste beginselen, zodat u snel te ontwikkelen met behulp van innovatieve project slips, technische workshops, frequent lezingen studio, praktische demonstraties en bezoeken van professionele ontwerpers.

Wij houden van grafisch ontwerp en, na het bestuderen van bij ons, we weten zeker dat je hetzelfde voelt. Wat nog belangrijker is, zult u het gebruik van die passie te opwindend design in een breed scala van traditionele en digitale media te produceren, het tonen van uw vaardigheden, inzet, flexibiliteit en creativiteit aan potentiële werkgevers.

Wat kan deze cursus leiden tot?

Ons doel is om u te helpen af ​​te studeren als een flexibele, volledig voorbereid, zeer gemotiveerde, professionele ontwerper. In feite, alleen het type persoon de creatieve industrie schreeuwen om.

We zijn zeer succesvol in wat we doen en onze afgestudeerden gaan om te werken voor nationale en internationale design en reclame adviesbureaus, multi-media-agentschappen, tv-bedrijven, uitgeverijen en tijdschriften.

Onze reputatie voor excellentie in het onderwijs in de typografie en het tijdschrift ontwerp betekent dat er elk jaar een aantal van onze afgestudeerden zijn hoofd gejaagd door de grote tijdschrift uitgeverijen waaronder Future Publishing, IPC en Condé Nast.

We hebben ook veel succes in de wereld van multi-media design - twee van onze studenten het verkrijgen van zeer gewaardeerde banen bij MTV als ontwerper / animators en Ryan Young en Lee Freeman werken nu aan het innovatieve Londense reclamebureau verkopen! Verkopen!

Fredrik Öst en Magnus Berg terug naar hun geboorteland Zweden om hun eigen, zeer individuele, multidisciplinair ontwerpbureau Snask, een ontwerpstudio die nu zo succesvol en beroemd te beginnen, kun je een boek kopen over hen!

2014 nieuws, awards en banen

Dit jaar is onze studenten waren bezig met een breed scala aan live-projectwerk.

Luvena Petty creëerde een complete huisstijl en website voor TV antiek expert Paul Laidlaw's nieuwe veilinghuis. Ford Mason creëerde de verpakking ontwerp voor TMR's revolutionaire nieuwe 'Imprint', mountainbike handgrepen en Ruth Fogden creëerde een website voor een grote onderneming voor hernieuwbare energie.

Josh Ford zag zijn werk voor Bear Alphabites win een YCN award.

Zoals voor het bezoeken van sprekers, Gary Bovill en James McCarthy, die beiden Cumbria afgestudeerden, ons bezocht. Gary werkt nu bij Energy Design Studio in Londen en James is een senior ontwerper bij Drumbeat Creatief in Manchester.

We hebben ook verwelkomd grafisch illustrator Nik Holmes en de prachtige Jill Calder die kwam om te praten over haar recente illustratie werk.

Misschien wel de meest memorabele bezoek van het jaar was de triomfantelijke terugkeer naar hun vroegere universiteit van Snask's Freddie en Magnus, die niet alleen een lezing, maar bracht ook langs een rock band (zoals jij doet)!

Zoals voor banen, in een uitdagende economische klimaat, onze 2014 afgestudeerden hebben verbazingwekkend succesvol geweest in het snel verkrijgen van een goede baan in het ontwerp-industrie. James Cope werken voor Benoy, Jasper Van Looveren Baines toegetreden tot de PMN Group, Adam Norfolk is op Turley, Luci Ormrod is aa ontwerper bij Foot Asiel, Luvena Petty is de in-house ontwerper bij UCSU, Josh Ford werkt voor de Cox Motor Group, Debbie Nixon is Colour Media, Samantha Davison werkt voor Chic Magazine, Samantha Priestley is een ontwerper bij Caterite, Ami Swift is met Fleishman Hillard en Ruth Fogden is op Neomam.

Middelen en faciliteiten

We zijn enorm trots op onze fantastische, grote en goed uitgeruste studio ruimte. Het bevat meer dan tachtig Mac werkstations, kleine tutorial en lezing ruimtes, personeel kantoren, en veel ruimte voor het werk student bases. Het heeft ook het voordeel van het hebben van een in-house repro-afdeling voor al uw printbehoeften. De voordelen voor u van het werken samen met studenten uit alle jaren van de cursus zijn immens en de mix creëert een inspirerende, dynamische, stimulerende en voortdurend veranderende omgeving.

In tegenstelling tot de meeste andere universiteiten, wij geloven ook dat moet je in staat om alle technische gebieden van uw project werk kan vereisen exploiteren. Wij zorgen ervoor dat u toegang tot computer training labs, animatie suites, grafiek studio's, bewegend beeld editing suites, hout, metaal en kunststof workshops, textiel studio, fotostudio's en zelfs onze keramiek afdeling! Een van onze studenten zelfs omgebouwd een caravan in een reizende eigentijds design gallery ...

Teaching, Assessment en leren

Wij zijn van mening dat de beoordeling is niet het einde, maar het begin van het proces van leren. Feedback kan komen niet alleen uit docenten, maar ook van hun collega's, of de student zelf.

samenvatting Course

Simpel gezegd, ons doel is om u de ervaring, vertrouwen en creatieve vaardigheden om u te onderscheiden van de menigte als je afgestudeerd bent geven. We zijn goed in wat we doen en we hebben een fantastische staat van dienst krijgen de leerlingen aan het werk. Je bent bij ons voor drie jaar, maar het is wat je bereikt na je afstuderen, dat is echt belangrijk.

Tijdens Year One, in nauwe samenwerking met het personeel in een professionele studio-omgeving, bouwen wij uw vertrouwen en helpen uw ideeën te ontwikkelen door te kijken naar alle aspecten van het ontwerp door middel van een reeks van creatieve projecten waarin kernthema's, problemen en technische vaardigheden aan te pakken. Deze thema's worden verder uitgediept in een geïntegreerd ontwerp theorie module. We staan ​​bekend om ons onderwijs van tekening (met inbegrip van het leven tekening) en typografie en u ook uw tweedimensionale en bewegend beeld vaardigheden met behulp van onze state-of-the-art digitale middelen en technische workshops te ontwikkelen.

Wij zijn radicaal anders dan de meeste universiteiten zoals we u voorzien van uitgebreide feedback en advies, terwijl uw project wordt gewerkt (niet gewoon wachten tot er een module klaar is) en door het uitvoeren van projecten die het tempo van de 'echte wereld' weerspiegelen. Bijvoorbeeld, onze eerste jaar studenten volledig rond tien studio projecten per semester en feedback krijgen op elk een als het wordt gepresenteerd. De meeste studenten moeten het doen met een sectorgemiddelde van slechts drie projecten per semester.

In het tweede jaar, u een reeks brede ontwerp problemen aan te pakken, het verkrijgen van specialistische vaardigheden als je huisstijl, illustratie, marketing en promotie werk, informatie, boek, tijdschrift, film, televisie en web design te dekken. Dit omvat het ontwerpen en bouwen van uw eigen online portfolio - van cruciaal belang bij de overgang van studie naar werk. Je werkt ook met professionele ontwerpers, reizen naar studio's te ontwerpen en te bezoeken relevante tentoonstellingen. Tegen het einde van het jaar uw ervaring, vaardigheden en ambitie moet ervoor zorgen dat u een sterk gevoel van uw gekozen gebied van grafisch ontwerp hebben ontwikkeld.

Drie jaar kunt u de vrijheid om een ​​persoonlijke benadering van design te verkennen, die u helpt een portfolio geschikte bouwen om uw carrière doelen. De werkzaamheden zullen onder andere een scala aan internationale wedstrijden, tutor set projecten en buiten slips leven. Uiteindelijk moet je zelf onderhandeld projecten geven u de mogelijkheid om het ontwerp wereld enkel hoe goed je bent zien ontwikkelen. Een professionele ontwikkeling module ondersteunt uw overgang van student tot professional en omvat een stage, die u kan helpen om je carrière succesvol te lanceren als een praktiserend ontwerper.

Niet helemaal klaar voor jaar 1?

Veel van de studenten accepteren wij op Jaar 1 van de cursus hebben doorgaans bestudeerd voor een stichting Diploma of een National Diploma in Kunst en Vormgeving (of gelijkwaardig). Sommige aanvragers uit andere achtergronden (bijvoorbeeld schoolverlaters of mensen die terugkeren naar het onderwijs) kunnen verder de tijd en ondersteuning nodig om hen te helpen ontwikkelen tot universitair niveau onderwijs - dit is waar de Stichting Entry (bekend als 'Jaar 0') komt in.

Deze specialist, voorbereidend jaar, zal u voorzien van een uitgebreid scala aan ten grondslag liggen aan praktische, technische en theoretische vaardigheden. Je ervaart een breed scala van projectmatig werken en hebben uitgebreide inducties in vrijwel al onze technische workshops. Het tempo ligt hoog, de projecten zijn leuk en succesvol afronden van 'jaar 0' geeft u de automatische progressie naar jaar 1 van de BA (Hons) Graphic Design cursus.

Toelatingseisen

240 UCAS tarief punten

Krediet en UCAS eisen

  • UCAS code: W210
  • UCAS punten: 240
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College ... Lees meer

We are one of Britain's newest universities, but we have a history of educating professionals going back over 150 years. We were formed in 2007 from Cumbria Institute of the Arts, St Martin's College and the Cumbrian campus of UCLan. Lees Minder
Stad Carlisle , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Whitehaven , Londen , Whitehaven , Lancashire + 8 Meer Minder