BA (Hons) Grafische & Media Design

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Grafische & Media Design

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van deze cursus

De grafische en media design-industrie nodig ontwerpers met innovatieve en originele ideeën, die in staat zijn om te werken met een scala van processen en formats, en die kan inspelen op de spannende eisen van de professionele industrie.

Op deze inspirerende cursus zal een sterke creatieve en technische vaardigheden in grafische en media design te ontwikkelen met de nadruk op de ontwikkeling van uw individuele mogelijkheden. U zult vaardigheden die u in staat stellen om werk te vinden in de spannende wereld van de creatieve industrie te ontwikkelen. Deze omvatten: interactief ontwerp, grafische illustratie, motion graphics, packaging design, grafische kunst, branding, informatie graphics, redactionele vormgeving, boek arts, webdesign, app design, animatie, reclame en design theorie.

U vindt deze ontwerp vaardigheden te leren door middel van een projectmatige aanpak wordt ondersteund door workshops om de nodige technische en software vaardigheden aan te leren. Studenten worden voortdurend uitgedaagd om te onderzoeken en contextualiseren hun ideeën, onderzoek en ontwerp praktijk tegen de traditionele en nieuwe vormen van visuele communicatie en informatie-ontwerp.

Nieuw voor 2016: Graphic Arts weg

In de afgelopen jaren is er een substantiële groei in zelfstandige vaklieden van Graphic Arts creëren zelf geïnitieerde artwork voor het ontwerp-industrie, detailhandel, mode en wereldwijde peer-to-peer commerce sites zoals Etsy, Threadless en Zazzle.

Het pad Graphic Arts zal zeer creatieve studenten om een ​​individuele benadering van het creëren van experimentele en originele 'kunst' binnen de context van visuele communicatie. Je wordt aangemoedigd om te overwegen hoe de traditionele en opkomende technologieën kunnen worden ingezet om effectief te communiceren en kansen krijgen om te ontdekken en ontwikkelen van uw stem als graficus. Ontworpen voor het ontwikkelen van grafische kunstenaars het pad erkent de manier waarop de huidige visuele communicatie disciplines elkaar overlappen, je aan te moedigen om een ​​breed scala aan vaardigheden onder de knie, zodat u een veelzijdige, vindingrijk afgestudeerde kan worden.
.................................................. .......................................

Omdat het hotel in onze nieuwe campus met andere creatieve cursussen betekent dat het gemakkelijk is om grenzen over te steken, werken met studenten in andere disciplines en ondernemen samenwerkingsprojecten. Studenten kunnen het opzetten van hun eigen persoonlijke ruimte in de ontwerpstudio's.

Studenten zijn in staat om te werken aan 'echte' industrie projecten in de loop. We hebben goed ontwikkelde banden met de media-industrie in de regio, Londen en nationaal als je in staat om waardevolle werkervaring en stages te krijgen zal zijn. Afgestudeerden hebben de mogelijkheid om te exposeren bij D & AD New Blood 'in Londen of soortgelijke afgestudeerde tentoonstellingen.

We zijn blij met oudere studenten op de cursus willen omscholen of up vaardigheid als onderdeel van een carrière verandering.

 • De cursus wordt gegeven door ervaren, het beoefenen van creatieve industrie professionals die werk omvat het scherm en druk op basis van de media in een breed scala van hedendaagse contexten
 • U kunt samenwerken aan projecten met andere studenten, waaronder fotografen, illustratoren, animators en digitale filmmakers
 • De cursus heeft uitstekende verbindingen met externe werkgevers die tal van mogelijkheden voor werk en opdrachten te voorzien van echte en de huidige resultaten binnen het curriculum
 • Duurzaamheid en milieu staan ​​centraal in een goed ontwerp en je kunt ze bekijken in relatie tot de hedendaagse sociale en culturele contexten

Functies

Wat u zult ervaren

 • Wij moedigen onze studenten aan nationale en internationale onderscheidingen en wedstrijden, zoals de RSA, D & AD en YCN voeren.
 • We gaan naar een aantal fantastische plaatsen, waaronder New York, Rome, Parijs, Barcelona en Berlijn.
 • Wij hebben onze eigen pop-up shop waar we ontwerpen, produceren en verkopen van een scala van student maakte grafische kunst.
 • We hebben een creatieve student collectief genaamd 'Soup' die club visuals en ontwerpen te produceren voor de muziekindustrie
 • Wij ondersteunen actief de studenten door middel van een gevarieerde set van 'live' of-client geleid slips

Kritische Studies Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen. Klik hier voor meer informatie.

Carrière & Progression

Waarom deze cursus?
De meerderheid van onze studenten succesvol werkgelegenheid te krijgen in de grafische vormgeving en de media-industrie, in een heel scala van specialistische gebieden zoals redactionele vormgeving, webdesign, reclame, branding en identiteit. Studenten hebben ook gegaan naar onderzoek op postdoctoraal niveau.

Aanvangssalarissen kan worden ongeveer £ 18.000 per jaar. Ervaren grafisch ontwerpers kunnen verdienen tussen de £ 19.000 en £ 38.000 per jaar, en senior grafisch ontwerpers kunnen verdienen tot, en dan, £ 50.000 (Cijfers zijn bedoeld als richtlijn alleen) Er zijn bijna 200.000 mensen werkzaam in het ontwerp-industrie, waarvan 51% zijn in de communicatie, het interieur en de tentoonstelling, 42% zijn in productontwikkeling en industrieel design, en 7% in het podium en decorontwerp. Er zijn meer dan 18.000 bedrijven, waarvan 94% in dienst minder dan 50 personen.

Inrichting

Workshops & Studios
We hebben uitstekende IT-voorzieningen alle actieve industrie standaard software op de PC en Apple systemen, waaronder video-editing suites, animatie suites en middelgrote en grote formaat professionele kwaliteit printers. We hebben uitstekende ambachtelijke workshops voor traditionele beeld maken van technieken zoals UV zeefdrukken, sjabloneren, brief drukt printen en textiel afdrukken. We hebben twee lasersnijmachines waaronder een industriële laser cutter die kan knippen en etsen op ronde vormen, zoals flessen en etsen lijnen zo dun als 0,1 mm. En omdat onze cursussen zijn klein u in staat om te profiteren van een gemakkelijke toegang naar alle workshops zullen zijn en wanneer je ze nodig hebt.

Alumni

Het creatieve werk van onze afgestudeerden
Onze studenten gaan op het succes van werkgelegenheid in de creatieve industrie en / of studeren op postdoctoraal niveau te bereiken. Sommige van de werkgevers onze studenten werken voor:

 • Het ontwerp Partners consultancy- Londen
 • Aqqa publishing Londen
 • BurgoPak verpakking-Londen
 • Gingernut Creative agency-Birmingham
 • Darke Jones Digital Agency -Birmigham
 • Et Al Ontwerp consultants -Oxford
 • BigHelping consultancy-Worcester
 • V8 Media-Herefordshire
 • Ontwerp door zeep- Herefordshire

De werkgevers hieronder zijn slechts enkele van de bedrijven die onze afgestudeerden in dienst, bieden werkervaring en lezing over de cursus.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates