BA (Hons) Hedendaagse Kunst En Design

Writtle College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Hedendaagse Kunst En Design

Writtle College

Waarom Writtle

Deze cursus is bedoeld om studenten voor te bereiden op een werkzaam leven in het volledige scala aan creatieve praktijken. Het zal u toelaten om een ​​individuele aanpak te ontwikkelen en wekken de vereiste kwaliteit om met succes een creatieve professional te worden. BA (Hons) Contemporary Art & Design kan worden onderzocht in drie jaar full time of zes jaar in deeltijd.

Assessment Methods

De evaluatie strategie voor deze cursus maakt gebruik van een verscheidenheid van methoden voor het beoordelen en ontwikkelen van een uitgebreid assortiment van studenten vaardigheden.

de Portfolio
Een belangrijke vorm van evaluatie is de portefeuille, die uitgebouwd tot een algemeen lichaam van ontwikkelings-en afgewerkt werk tijdens de cursus, die in geschikte media, zoals beschreven in de opdrachten die de leerlingen zijn verdeeld over een aantal modules.

Het journaal
Even belangrijk is het tijdschrift van elke student, een hoogst persoonlijk document van zijn of haar creatieve proces, observaties, gedachten en reacties op de opdracht het werk, evenals onafhankelijke zelf geïnitieerde werk. Er is geen vaste indeling met betrekking tot de inhoud; het tijdschrift is aan de gang en wordt geproduceerd als ideeën ontwikkelen, met experimenten en onderzoek zijn de belangrijkste kenmerken van het tijdschrift. Evaluatie van het tijdschrift aan de gang doorheen het academiejaar.

Studio Kritieken en presentaties
De presentatie van kunst en / of ontwerp voor studio kritiek zal deel uitmaken van de beoordeling voor de studio modules te vormen en is in veel opzichten gelijk aan een formele academische onderzoek. Studenten worden beoordeeld op hun vermogen om hun intenties en ideeën over te brengen, is de communicatie technieken en strategieën te selecteren en te reflecteren op hun prestaties, successen en zwakke punten. Ook studenten worden verwacht om deel te nemen - en zal worden beoordeeld op - kritiek op het werk van hun collega's.

Presentatie van het werk online
Alle afgewerkte studio werk is geplaatst op de cursus blog - http://furtherfield.org/inspiwrit. Dit werk ligt in het publieke domein en daarom wordt uiteengezet en zorgvuldig en professioneel context geplaatst.

Geschreven en geïllustreerd studie
Gedurende het programma studenten zijn verplicht om schriftelijk commentaar en kritische beoordeling van hun eigen werk en ook het werk van anderen in de 'Geschiedenis en Theorie' onderdelen van de cursus aan te bieden. Studenten worden beoordeeld op hun vermogen om een ​​logisch en samenhangend argument te structureren, om reflecterende kritisch technieken en uitgangen verbinden, en de nodige verwijzingen / precedenten te selecteren om hun ideeën en bevindingen ondersteunen. Aan de gang zijnde steun zal worden verleend door de cursus docenten te helpen ontwikkelen van de schrijfvaardigheid van studenten en alle schriftelijke werk zal gedetailleerde feedback beklemtoning van de sterke en zwakke punten en strategieën om de toekomstige academische schrijfvaardigheid verbeteren ontvangen.

Openbare beurspresentatie
De publieke presentatie van kunst en design werk is een belangrijk aspect van de creatieve professional leven en studenten zullen worden beoordeeld op hun vermogen om te plannen, organiseren en uitvoeren van een reeks openbare presentaties naar een professionele standaard, in het bijzonder het einde van het jaar tentoonstellingen in de 2e en 3 jaar van de opleiding.

Onderwijscentrum Methods

De cursus combineert het beste van beide Beeldende Kunst en Vormgeving onderwijs door het geven studenten een continu-ondersteunde overgang over zijn drie jaar steeds meer zelfstandige activiteit binnen een levendige en vriendelijke studio cultuur, onder leiding van werkende kunstenaars en ontwerpers.

Studio werk bij Writtle wordt niet gestructureerd door de traditionele scheidslijnen tussen disciplines, maar streeft naar een multidisciplinaire aanpak die nieuwe benaderingen en interpretaties verwelkomt.

Typische activiteiten zullen zowel begeleide opdrachten en studenten onder leiding van projecten rond veel van de belangrijkste thema's in de beeldcultuur te betrekken.

Hoorcolleges, werkcolleges, peer-learning en samenwerkingen - samen met een groot deel van de één-op-één hulp en advies - maken dit natuurlijk een bijzondere voorbereiding op het latere beroepsleven.

Extra hulp en workshops zijn beschikbaar voor studenten die hun vaardigheden te vergroten in het gebruik van, bijvoorbeeld, creatieve software, schilderen, fotografie, grafiek en andere media.

Groepsbezoeken zijn ook een vast onderdeel van de cursus, inclusief uitstapjes naar de publieke en private galerieën, kunstbeurzen en studio's van professionele kunstenaars en ontwerpers.

Contextuele en theoretische ideeën worden geïntroduceerd ter ondersteuning van creatieve en praktische activiteit, en er is een nadruk op zoek naar buiten en de presentatie van het werk om de wereld vanaf het allereerste begin.

werkgelegenheid Details

Kansen op werk voor kunst en design afgestudeerden zijn in aantal toegenomen en uitgebreid assortiment de afgelopen jaren, als gevolg van de ontluikende mogelijkheden binnen de culturele sector van het Verenigd Koninkrijk als internationaal.

Afgestudeerden van deze cursus werk als professionele kunstenaars, filmmakers, grafisch ontwerpers, game designers, website-ontwikkelaars, animators, curatoren en professionals in de publieke en private galerijen; ze ook schrijven voor tijdschriften, kranten en online tijdschriften op een breed scala van culturele onderwerpen. Andere carrièremogelijkheden voor afgestudeerden onder residency programma's, de gemeenschap geleide straathoekwerk en onderwijs op het gebied van kunst en design.

Daarnaast Writtle School of Design biedt nu een MA door Research in Art & Design for afstuderen BA studenten die willen verdere versterking van de breedte en diepte van hun creatieve vermogens.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 6 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Chelmsford, Engeland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (niet-EU): £ 10.700