Lees de Officiële Beschrijving

Cursus overzicht

De programma's omvatten een reeks kern- en optionele modules, die de vaardigheden zullen ontwikkelen die u nodig hebt voor gespecialiseerde rollen binnen de toeristische, horeca- en evenementensector (THE), met name gastvrijheid. Industriële werkervaring is een kernonderdeel van het programma dat industriële inbreng in deze programma's mogelijk maakt, waarin beroeps- en academische thema's geïntegreerd zijn. Bijvoorbeeld, ingebed in de belangrijkste BA (Hons) -programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende professionele kwalificaties naast je diploma te behalen.

De stage vindt meestal plaats tussen het einde van jaar één en het begin van jaar twee. Het bestaat meestal uit een 15-weekse 10-kredietoptie of een 48-weekse 20-kredietoptie. De plaatsingen kunnen worden ondernomen in het VK of in het buitenland. In sommige omstandigheden kan er ook een nieuwe stageperiode plaatsvinden in het derde jaar.

Aan het leren

Een reeks onderwijsmethoden wordt gebruikt in de nieuwe Cardiff School of Management. De collegezalen en seminarruimten zijn ultramoderne faciliteiten met uitstekende IT-apparatuur. Gastvrijheidstudenten hebben een oefenfaciliteit die speciaal is ontworpen voor hun gebruik. De hospitality suite bevindt zich op het terrein en biedt ruimte voor formele diners tot 100 couverts of buffetten voor 250 personen. Alle studenten krijgen de kans om in groepen samen te werken om een gastvrijheidsevenement te organiseren dat open staat voor het grote publiek in het eerste jaar van de studie. Alle studenten hebben een jaarleraar en een persoonlijke tutor. Het gastvrijheidsteam heeft veel ervaring in de horeca en een passie voor gastvrijheid.

employability

Dit programma is ontworpen om afgestudeerden te voorzien van een scala aan vaardigheden en kennis die nodig zijn voor managementposities in een van de grootste werkgelegenheidssectoren, zowel wereldwijd als in het VK.

De verworven vaardigheden stellen afgestudeerden in staat zich op relatief korte termijn te ontwikkelen tot hogere managers op een breed scala van gebieden, waaronder werkgelegenheid in hotels, restaurants, clubs, bars, gelicentieerd retailmanagement, conferentie- en evenementenbeheer, personeel en marketing binnen hospitality; plus hospitality-afdelingen binnen de strijdkrachten, contracten, gezondheidszorg en welzijnscatering.

De BA (Hons) -programma's zijn geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Succesvolle afgestudeerden komen in aanmerking voor licentiaatslidmaatschap van het Institute of Hospitality.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland), plus 96-112 punten van ten minste 2 A-niveaus (of equivalent).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96-112 punten van ten minste 2 A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma MMM - DMM
  • 96-112 punten van ten minste 2 Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96-112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 3 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96-112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek .

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 76 andere vakken van Cardiff Metropolitan University »

Laatst bijgewerkt op February 8, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 - 4 jaar
Voltijd
Prijs
12,000 GBP
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019