BA (Hons) Hospitality and Tourism Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Deze graad is ontworpen om een responsieve zakelijke benadering van de internationale horeca- en toerismebranche te ontwikkelen. De BA (Hons) in Hospitality and Tourism Management biedt managementopleiding van hoog niveau voor studenten die willen werken in de horeca en toeristische sector.

De nadruk tijdens de cursus ligt op de ontwikkeling van een breed scala aan professionele en managementvaardigheden, gelijktijdig met de ontwikkeling van belangrijk personeel en academische vaardigheden, gericht op het verbeteren van het vermogen van de studenten om managementtheorie te begrijpen en toe te passen op de horeca- en toerismesectoren. Het neemt ook een multidisciplinair perspectief in, waarbij bedrijfseconomische technieken en -praktijken worden gecombineerd met sociale wetenschappen, om studenten aan te moedigen een constructief en kritisch inzicht te verwerven in de mondiale horeca en toeristische sector en de bredere sociaal-culturele, politieke, economische en ecologische context.

Carrièremogelijkheden

Het programma ontwikkelt overdraagbare vaardigheden die relevant zijn voor een breed scala aan carrièremogelijkheden in management, marketing of andere relevante functies in verschillende sectoren van de toeristische sector. Afgestudeerden van de cursus zijn in staat om een carrière na te streven in de internationale horeca en toeristische sector.

Voorbeelden van afgestudeerde bestemmingen zijn werken voor luchtvaartmaatschappijen, cruiseschepen, nachtclubs, casino's, grote hotelketens en restaurantgroepen, bureaus voor toerismeontwikkeling, pretparken, evenementenplanningskantoren, sportlocaties en grote touroperators.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation.

The University of Central Lancashire, Cyprus (UCLan Cyprus), has been established since 2012, in Larnaka. It is located in Pyla, Larnaka, and it is now in its seventh year of operation. Lees Minder