BA (Hons) Hospitality bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

De Britse horecabranche bloeit , met een groeiende vraag naar hoogopgeleide afgestudeerden om managementfuncties in de sector te vervullen. Wij zullen u helpen om innovatief en vooruitstrevend te zijn, complexe bedrijven effectief te beheren en deze bedrijven te ontwikkelen door strategisch te denken. Je zult je projectmanagementvaardigheden ontwikkelen door het ontwikkelen, ontwikkelen en succesvol implementeren van een scala aan hospitality-evenementen, geleid door de industrie.

Onze filosofie is om toekomstige leiders in gastvrijheid, zoals u, te inspireren om de praktijk te transformeren, kritisch te denken en het vertrouwen te hebben om uw innovatieve ideeën te implementeren. Ons team is gepassioneerd door gastvrijheid en zij zullen u voorzien van de kennis en vaardigheden om effectieve zakelijke beslissingen te nemen. Er zullen ook mogelijkheden zijn om theorie in praktijk te brengen en gastvrijheid in actie te zien, met bezoeken aan de lokale industrie en de kans om aan live projecten te werken. Deze kunnen omvatten het opstellen van sociale media communicatieplannen voor restauranthouders, het ontwerpen en ontwikkelen van een uitzonderlijk gastwelkomst of het creëren van een strategie voor hoteliers en bars op basis van gegevens en marktinzichten over de nieuwste trends in de sector - dit jaar inclusief: catering aan millennials, een verhoogde nadruk op gezondheid en welzijn, duurzaamheid en een behoefte aan naadloze technologie.

U kunt een jaar industriële ervaring opdoen en uw inzetbaarheid vergroten door de sandwichoptie voor deze cursus te kiezen. We zijn er trots op dat we afgestudeerden helpen hun ideale baan te vinden - velen ontmoeten hun toekomstige werkgevers voor het eerst via deze cursus.

Als je hebt gestudeerd voor een HND of basisopleiding, bieden we deze cursus ook als een aanvulling. Als je deze optie selecteert, bestudeer je de hieronder genoemde modules van het jaar drie.

Als u ervoor kiest om onze sandwichoptie te bestuderen - een jaar betaald werk in de industrie - zult u uw derde jaar in de horeca werken en de praktische vaardigheden opdoen die u nodig hebt om een succesvolle leider in de sector te zijn. Studenten die de sandwichroute kiezen, vinden dat dit helpt bij zowel hun studie als het vinden van een baan na het afstuderen. Het kan je zelfvertrouwen, contacten en natuurlijk je CV opbouwen. Leeds Beckett adverteert met veel plaatsingsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij het vinden van de juiste plaatsing voor u. Onze stage studenten hebben gewerkt bij bedrijven in binnen- en buitenland, waaronder het Radisson Blu hier in Leeds en La Gorce Country Club in Miami.

Research Excellence Framework 2014
Research Excellence Framework 2014: 59% van ons ingediende onderzoek werd beoordeeld als toonaangevend of internationaal uitstekend.

Voordelen van de cursus

Door Leeds als case study te gebruiken, ervaart u het volledige scala aan horecavoorzieningen, waaronder restaurants, hotels, koffiebars, pubs en meer. We kunnen je helpen om vacatures of kansen te vinden, of je speciale interesses na te streven voor je stage tijdens je derde jaar.

Regelmatige gastsprekers geven u een breed beeld van de branche en bieden netwerkmogelijkheden. Er zijn een aantal excursies - sommige zijn module-gerelateerd en andere zijn bedoeld voor persoonlijke of teamontwikkeling.

Er is een mogelijkheid om over uw eigen beoordelingen te onderhandelen, de cursus aan uw eigen interesses en doelen aan te passen en doorlopende training gedurende uw cursus in specifieke branchebelangen en kwalificaties te volgen.

De basis van deze cursus is gebaseerd op de opvatting dat gastvrijheid per definitie internationaal is, zodat onze afgestudeerden over de hele wereld zijn blijven werken - Canada, Afrika, Australië, Hong Kong zijn slechts enkele van de plaatsen waar ze succesvol zijn geweest . Als je na je studie een tussenjaar neemt, kun je je vaardigheden in goedbetaalde rollen over de hele wereld gebruiken om je reizen te financieren.

Deze cursus is geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Over de accreditatie gesproken, zei dr. Peter Robinson, hoofd van het Centre for Tourism & Hospitality Management: "We zijn verheugd dat onze cursussen zijn geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Deze erkenning weerspiegelt onze toewijding aan het inspireren en opleiden van de toekomstige leiders in de horecasector. Door samen te werken met het Instituut, zullen we een verlangen naar levenslang leren en professionaliteit bijbrengen voor de wereldwijde gemeenschap van studenten, studenten uit de horeca en toerisme. "

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 96 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, uitgezonderd algemene studies).

Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

GCSE's:GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:Over het geheel genomen met een minimum van 96 UCAS-tariefpunten.
SCHOTSE AWARDS:Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.
IERS VERLATEN CERTIFICAAT:Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.
NIVEAU 6 INVOER:Aanvragers moeten een HND, Foundation-diploma of gelijkwaardige onderscheiding hebben in het verwante onderwerp van Hospitality Management.
SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

INTERNATIONALE BACCALAUREATE

24 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

ONZE VERPLICHTING OM ELKE STUDENT TE HELPEN SLAAT:

Leeds Beckett University streeft ernaar dat elke student met het potentieel om te slagen aan onze universiteit dit kan doen, ongeacht hun achtergrond. Om deze reden hanteren we een contextueel toelatingsbeleid, wat betekent dat we rekening houden met een aantal extra factoren bij het beoordelen van de aanvraag van een student. Kandidaten die voldoen aan ten minste één van onze criteria voor contextuele toelating krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten dan ons gepubliceerde tarief (hierboven).

Onze contextuele toelatingscriteria zijn:

  • De postcode van het huis is in een gebied waar weinig mensen naar de universiteit gaan (gebied POLAR4 quintile 1 of 2. Dit kan worden gecontroleerd op de Office for Students-website)
  • Verklaarde handicap op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  • Boven de 21 jaar op 1 september voordat de cursus begint
  • Aangegeven als zorgverlater op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
ONZE PLAATS ALS ANKERINSTELLING:

Leeds Beckett University staat landelijk in de top 10 van universiteiten voor het vertegenwoordigen van onze lokale gemeenschap. Om onze positie als een belangrijke leverancier van onderwijs en training voor West Yorkshire verder te versterken, passen we een Anchor Institution Policy toe in ons toelatingsproces. Studenten die zich bij ons aanmelden vanuit een van de vijf Local Authority-gebieden in West Yorkshire (BD, HD, HX, LS, WF) krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten.

Volwassen aanvragers

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. Alle studenten worden in aanmerking genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als u niet voldoet aan de vereisten via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we u mogelijk nog steeds een aanbieding doen als u recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als alle relevante werkervaring in uw aanvraag vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, onder beide regelingen kunnen behandelen.

Alle kandidaten voor onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereiste van GCSE graad C of gelijkwaardig, we accepteren bijvoorbeeld enkele functionele vaardigheidstests.

Baanperspectieven

Je hebt de vaardigheden om te profiteren van een groot aantal vacatures op alle niveaus in verschillende sectoren, waaronder afgestudeerde programma's bij nationale en internationale organisaties. U beschikt over de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn om de dienstensector te betreden, of u kunt uw kennis en vertrouwen gebruiken om uw eigen bedrijf te starten.
  • Operations Manager
  • Klantenservice manager
  • Hotel Manager
  • Food and Beverage Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

Bibliotheek en online bronnen

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Headingley Campus

Onze historische Headingley Campus ligt in een park van 100 hectare met gemakkelijke toegang tot het centrum van Leeds.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder