BA (Hons) Human Resource Management en Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Bestudeer een geaccrediteerde en uitgebreide bedrijfsdiploma met het extra voordeel dat u specialistische kennis opdoet van human resource management (HRM).

Als onderdeel van je cursus:

  • Bouw een vaardighedenpakket op dat zich onderscheidt van de massa door een innovatieve, academisch rigoureuze en beroepsgerichte benadering van zaken te beoefenen.
  • Profiteer van onze banden met werkgevers die uw ervaring zullen verrijken door middel van gastcolleges en plaatsingsmogelijkheden.
  • Doe waardevolle ervaring op in de sector en laat werkgevers zien dat u een werkklare afgestudeerde bent door middel van netwerken en buitenschoolse mogelijkheden.

Als je in je derde jaar een betaalde stage volgt, ontwikkel en verbeter je je inzetbaarheid. Eerdere studenten hebben stage gelopen bij bedrijven als BP, Panasonic, GE Capital en Bentley Motors.

Onze gastcolleges helpen je bij je ontwikkeling. Eerdere sprekers waren onder meer de CEO van de London Stock Exchange, de Chief Executive van de British Bankers Association en de Chief Economist van Yorkshire Bank. Bezoek onze webpagina voor universitaire evenementen om eventuele gastcolleges te bekijken en u hiervoor te registreren.

Voordelen van de cursus

  1. Bestudeer een cursus die is geaccrediteerd door het Chartered Institute of Personnel and Development.
  2. Ga stage lopen in het hart van Leeds, de noordelijke krachtpatser van de bedrijven en economie in de regio.
  3. Geniet van gastcolleges van marktleiders via de gastcolleges van de business school.

Geaccrediteerd door

CIPD goedgekeurd centrum

Toelatingseisen

We hebben nu studenten verwelkomd uit meer dan 140 landen over de hele wereld. Als je geïnteresseerd bent om bij ons te studeren, kun je je land zoeken en alle informatie krijgen die je nodig hebt over toelatingseisen en hoe je je kunt aanmelden.

Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

Selectiecriteria

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

Internationaal baccalaureaat

24 punten

IELTS

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

Aanvullende toelatingseisen:

Controleer uw kwalificaties

Als je een internationale student bent, kunnen we je helpen je kwalificaties te vergelijken en te verifiëren. Neem contact op met ons International Office op 44 (0) 113 812 1111 09.00 tot 17.00 ma-do / 09.00 tot 16.30 uur vrij GMT of e-mail internationaloffice@leedsbeckett.ac.uk.

Wilt u uw Engelse taalvaardigheid verbeteren?

Maak je geen zorgen als je niet het niveau Engels hebt dat vereist is voor de door jou gekozen cursus. We bieden een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen om u te helpen uw kwalificaties en Engelse taalvaardigheid te verbeteren, waarvan de meeste zijn geaccrediteerd door de British Council. Controleer uw Engels en ontdek meer over onze Engelse cursussen.

Meer vragen?

Wat uw vragen ook zijn, we zijn er om ze te beantwoorden. Bezoek onze Internationale website voor meer informatie en om onze online open dagen te ontdekken.

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder