BA (Hons) Illustratie & Animatie

Hereford College of Arts

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Illustratie & Animatie

Hereford College of Arts

Een korte samenvatting van deze cursus

De mogelijkheid om een ​​visueel beeld te communiceren is een moeilijke en inzetbaar vaardigheid. Als je kan invloed hebben op de emoties van mensen en ze denken dat door het aantrekken van hen met een verhaal of een animatie die vermaakt en sensatie en je in staat om informatie nauwkeurig en met stijl uitleggen bent, kunt u worden beloond met een spannende carrière die de afgunst van velen zou zijn .

Er zijn mogelijkheden voor illustratoren en animatoren om visuals dragen in film en televisie, theater, uitgeverijen, reclame, informatie graphics, afdrukken en met interactieve nieuwe media platforms en deze cursus wil haar studenten ervaring van het werken in veel van deze vakgebieden te geven.

De cursus is ontwikkeld in overleg met een breed scala van het beoefenen van kunstenaars, animators, ontwerpers, schrijvers, uitgevers en docenten. Hun opgebouwde kennis is gecombineerd met een cursus die vaardigheden en kennis, uitdagingen en stimuleert en vooral levert maken, is leuk om deel te nemen.

De projecten zijn ontworpen om reële situaties en problemen weerspiegelen. We willen dat onze studenten om te beginnen met het tonen, de verkoop en het delen van hun werk met de gemeenschappen op lokaal, nationaal en mondiaal niveau, terwijl nog steeds op de cursus, niet alleen nadat ze vertrekken.

Wij bieden mogelijkheden voor onze studenten om te voldoen aan A-lijst beoefenaars, zien hun werk en leren over de wereld die ze bewonen. We reizen en deel te nemen in de meest interessante evenementen, screenings en tentoonstellingen. We actief op zoek gaan naar samenwerkingsverbanden met nationale profielen en met hen samenwerken om waardevolle ervaring van het oplossen van problemen en het verkrijgen van vertrouwen door middel van succes te krijgen.

Dit alles wordt geleverd in een vriendelijke en nijvere atelier en werkplaats waar iedereen geniet van hun eigen werkruimten. Onze studenten maken deel uit van een grotere hogeschool brede gemeenschap die gezamenlijk ondersteunt en voedt individuele creatieve ontwikkeling.

Functies

Wat u zult ervaren

De cursus gaat door op samenwerkingsprojecten met een scala aan lokale en nationale partners, waaronder te nemen:

  • De BBC One Show
  • De Hay Literary Festival
  • Het Huis van Illustration
  • Het Courtyard Theatre
  • Kathedraal van Hereford
  • Waterstones
  • Grote Brampton House
  • Hereford Buttercross Market

In de afgelopen jaren hebben studenten Rome, Barcelona en Amsterdam bezocht met andere uitstapjes naar filmfestivals, Boekkunsten beurzen en musea en tentoonstellingen zowel lokaal als nationaal. Veel van deze te betrekken ontmoeten wereldberoemde beoefenaars waaronder Mark Hearld, Osbert Parker, Nick Sharrat, Quentin Blake, Laura Carlin, Oliver Jeffers, Katherina Manolessou, en nog veel meer.

2015 zal een spannende tijd zijn als de cursus wordt gewerkt met The Hay Festival en The House of Illustratie op tentoonstellingen, workshops en gastsprekers vieren van de 175ste verjaardag van de eerste postzegel.

Kritische Studies

Deze studies zijn volledig geconcentreerd rond de studenten natuurlijk gebied, die een solide basis in de geschiedenis onderwerp en kritische manier van denken over creatieve praktijk. De Critical Studies programma stelt studenten in staat om hun eigen werk in een bredere context te stellen, en ook helpt hen een beter begrip van hoe creatief werk kan worden geïnterpreteerd en beoordeeld te ontwikkelen.

Progressie en Carrière

Waarom deze cursus?
Afgestudeerden vertrekken goed geplaatst om hun studie voort te zetten op postdoctoraal niveau of loopbaan te ontwikkelen als freelance illustratoren, animators of ontwerpers. Dit kan onder meer het verwerven van free-lance werk in de gedrukte media en journalistiek, reclame en multimedia, komische en prentenboeken, graphic novels, concept art en verhaal-boarding voor film en video games, reportage en mode illustratie, evenals in de meer traditionele laag tech gebieden, zoals Book Arts and Crafts.

Workshops & Studios

HCA Illustratie studenten continue toegang tot uitstekende IT-voorzieningen en de steun die de industrie standaard software biedt op zowel PC als Mac-systemen. Dit omvat de volledige Adobe suite van producten, waaronder Photo-shop, lllustrator en After Effects, plus ik-stop Motion en Final Cut Pro voor video post-productie. Studenten hebben ook toegang tot technische ondersteuning in uitstekende ambachtelijke georiënteerde workshops die kansen om de traditionele gedrukte processen, waaronder brief pers, collagraphy, mono-printen, graveren, etsen en zeefdrukken gebruiken zijn.

Alumni

Het creatieve werk van onze afgestudeerden
Onze afgestudeerden zijn gegaan naar een succesvolle carrière te ondersteunen als free-lance illustratoren, het creëren van werk in uiteenlopende gebieden, met inbegrip van kinderen prentenboeken, redactioneel werk voor tijdschriften zoals The New York Times, ontwerpen en installeren van muurschilderingen in een verscheidenheid van instellingen en etalages voor lokale winkelbedrijven. Anderen gaan naar post-graduate studie, het onderwijs, het opzetten van on-line winkels, het creëren van bedrijven of werken in de studio collectieven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op September 28, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
10,000 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Hereford, Engeland
Startdatum: Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates