BA (Hons) in de boekhouding en financiƫn

University of Derby College of Business

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) in de boekhouding en financiën

University of Derby College of Business

Onze BA (Hons) Accounting en Finance diploma geeft u een goede kennis van boekhouding en zaken, waarmee u een leidinggevende positie in de industrie en commercie kan opnemen, of een professionele accountant kan worden.

Tijdens de eerste fase wordt u kennis met de belangrijkste concepten van de boekhouding, en je kennis en vaardigheden zullen binnen een economisch kader worden ontwikkeld.

De tweede fase zal zie je het leren van meer geavanceerde technieken en specialismen in de boekhouding, het verbreden van je analyse en toepassing van technieken in de verschillende sectoren. U zult ook het ontwikkelen van uw teamwork, leiderschap en project management vaardigheden door middel van het werk en de evaluaties die je onderneemt.

U kunt ervoor kiezen om een ​​stage te nemen, het toepassen van wat je hebt geleerd op de werkplek en het krijgen van waardevolle werkervaring, of u kunt direct door naar de laatste fase.

De laatste fase zal zie je de aanpak van ingewikkelde boekhoudkundige en ethische kwesties. U zult het bestuderen van leading edge en hedendaagse zakelijke en boekhoudkundige kwesties, zult u begrijpen de algemene boekhouding en business concepten en zal de ontwikkeling van de vaardigheden en technieken die nodig zijn, door middel van onderzoek, kritische analyse en evaluatie oplossingen voor reële managementproblemen wijzen.

Je zult in staat om strategische business vraagstukken kritisch te evalueren, en u zult uw onafhankelijke studie te voltooien. U kunt twee opties in het laatste jaar waarin u de flexibiliteit om zich te specialiseren in een gebied dat u interesseert, of waar zie je je carrière te ontwikkelen geeft te kiezen.

Het gaat niet alleen om de nummers

Gedurende de BA (Hons) Accounting en Finance graad ontwikkelen we ook uw persoonlijke, overdraagbare vaardigheden. Dit zijn de vaardigheden die uw academische kennis aanvullen en die uw inzetbaarheid verbeteren.

Je ontwikkelt je communicatie-, rapportage- en presentatievaardigheden en kan je tijd en werk beheren aan deadlines. Je zult zelfstandig kunnen werken en zelfmotief zijn, en werken ook effectief en constructief als onderdeel van een team. Deze vaardigheden zijn van vitaal belang voor uw succes, waar u ook uw carrière ziet ontwikkelen.

Klaar om je professionele lichaam aan te sluiten

We hebben de BA (Hons) Accounting en Finance cursus ontworpen om ervoor te zorgen dat u, als u de betreffende moduleweg selecteert, in aanmerking komt voor de maximale vrijstellingen die door ACCA worden aangeboden en voor een reeks vrijstellingen aangeboden door CIMA, ICAEW , IFA, CIPFA en AIA - wat betekent dat u sneller uw lidmaatschap van uw beroepsorganisatie kan bereiken en uw carrièreprogressie versnelt.

Leer van de experts

Onze boekhoudkundigen en financiele docenten zijn professioneel gekwalificeerd en hebben zowel industrie als academische ervaring. Naast het onderwijzen van opleidingen hebben ze geleerd op de beroepsopleidingen - ACCA en CIMA. Dit betekent dat ze zich bewust zijn van en werken aan de nieuwste en meest recente professionele normen, zodat u profiteren van hun expertise en begrip van de moderne zakenwereld.

Door de nadruk te leggen op de praktische toepassing van belangrijke boekhoudkundige en financiële principes - evenals het aanbieden van een optionele werkplaats - helpen wij u voor te bereiden op de professionele wereld op een manier die relevant en inspirerend is.

Hoe je leert

Tijdens de eerste en tweede fase leert u vooral door formele lezingen, werkcolleges en workshops waar u leiding en feedback krijgt over uw werk.

In de tweede fase wordt van je verwacht dat je zelfstandiger werkt en verder gaat om meer verantwoordelijk te zijn voor je eigen leer, terwijl je leiding en leiding krijgt van de academische medewerkers in de laatste fase.

Hoe je beoordeeld wordt

Er zijn een scala aan beoordelingsmethoden gebruikt in de BA (Hons) Accounting en Finance graad. In de eerste fase omvatten de scala van evaluaties computergebaseerde evaluaties, examens, essays, bedrijfsrapporten en portefeuilles. Al deze zijn ontworpen om u te helpen uw eigen niveau van leren te beoordelen door u feedback te geven over hoe u dit doet, zodat u het leren op een constructieve manier helpt.

In de tweede en derde fase wordt u vooral beoordeeld door middel van examens, maar ook door essays, bedrijfsrapporten, portefeuilles en presentaties. Nogmaals, deze zijn allemaal ontworpen om u te helpen uw eigen niveau van leren te beoordelen, door u feedback te geven over hoe u dit doet, zodat u het leren op een constructieve manier helpt.

Onderwijsuren

Net als de meeste universiteiten hebben we uitgebreide lesuren aan de universiteit van Derby, dus contact opnemen met de docenten en tutors kunnen altijd tussen 9u en 21u zijn. Uw rooster wordt meegedeeld na inschrijving op uw cursus.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Information
Deadline
Locations
Dates