BA (Hons) in de boekhouding en financiën

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in Accounting and Finance

Deze cursus is een herontwikkeling van onze bestaande Accounting en Economie en Financiën graden om studenten meer flexibiliteit en een breder scala van carrièremogelijkheden. De cursus is onderworpen aan QQI validatie.

Over deze cursus

Dit accountancy en finance mate gaat over veel meer dan alleen de nummers. Het zal u de technische vaardigheden die je nodig hebt, maar ook de mogelijkheid geven om kritisch en creatief te denken om te begrijpen hoe een organisatie kan slagen. Het beschikt over een mix van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële onderwerpen samen met de algemene zakelijke onderwerpen. In het eerste jaar vindt u een breed scala van accountancy, financiële en zakelijke modules te bestuderen. In het tweede jaar zul je ofwel finance of accountancy beken en studie modules op basis van deze specialist streams kiezen.

De cursus helpt u de relaties tussen financiële en andere zakelijke disciplines te begrijpen. U vindt er een kritische en methodische benadering van het oplossen van problemen en besluitvorming in een financieel kader te ontwikkelen en de ontwikkeling van het vermogen om te interpreteren en te communiceren financiële en andere informatie. De breder zakelijk oogpunt van de cursus ontvangt u een uitstekende basis in leiderschap en management te geven en geven u het brede perspectief nodig zijn voor de moderne verbonden zakenwereld.

Carriere Vooruitzichten

Deze graad zal u uitrusten voor een carrière in de accountancy, belastingen, financiën en aanverwante gebieden. NCI hebben bijzondere expertise op dit gebied en afgestudeerden hebben een uitstekende werkgelegenheid rates.As behaalde een afgestudeerde van deze cursus zult u:

  • Begrijp de theorie en de praktijk van boekhouding en financiën.
  • Ontwikkel uw vaardigheden en kennis op alle gebieden van het bedrijfsleven.
  • In staat zijn om een ​​carrière in het algemeen management, accountancy, fiscaliteit of aanverwante gebieden voort te zetten.

Recent afgestudeerden van Accounting and Finance van NCI zijn werkzaam als trainee accountants en belastingadviseurs binnen de Big 4 en Top 10 accountantskantoren samen met de industrie en financiële dienstverlening. Velen zijn het uitvoeren van de professionele accountancy examens en specifieke werkgevers omvatten Ernst & Young, Deloitte, BDO, Grant Thornton, JPA Brenson Lawlor, JP Morgan, Enterprise Rent a Car, Citi, BNY Mellon, Moore Stephens, Cornmarket en Daiwa.

Cursus Structuur en Award

Dit undergraduate cursus is een driejarige graad. De cursus wordt geleid over 6 semesters met permanente evaluatie gehouden gedurende de cursus en de examens aan het eind van elk semester. Na afloop krijgt u een QQI BA (Honours) Degree in Accounting and Finance ontvangen op niveau 8 op het nationale kader van kwalificaties.

Wie is de cursus voor?

De cursus zal een beroep op studenten op zoek te gaan in de internationale wereld van de boekhouding en financiën. De cursus is bedoeld voor schoolverlaters, oudere studenten en afgestudeerden van QQI niveau 5/6 programma's die willen beginnen aan een cursus van full-time studie.

Toelatingseisen

Minimale toelatingseisen zijn een graad C3 of boven in twee Higher onderwerpen niveau, samen met een D3 (Hogere of Ordinary niveau) in vier vakken. Een minimum van graad D3 (Hogere of Ordinary-niveau) moet worden verkregen in het Engels en wiskunde.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business ... Lees meer

Welcome to the National College of Ireland where we offer a distinctive student centred learning experience, through our state-of-the-art campus in the heart of Dublin’s vibrant international business centre and across our national campus network. At NCI we have developed innovative teaching and learning technologies that are designed to support students who embark on education at all stages in their... Lees Minder