BA (Hons) In De Grafische Vormgeving

Prague College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) In De Grafische Vormgeving

Prague College

BA (Hons) in het Graphic Design is een praktische, studio-based opleiding ontworpen om studenten goed afgerond professionele visuele communicators, met een onderzoekende benadering en gevestigde ontwerpproces te maken.

Het programma stimuleert het zelfstandig leren en het oplossen van problemen, diepgaand onderzoek, creatieve en avontuurlijke oplossingen, en zelfreflectie gecombineerd met professionele software vaardigheden en een hoge productiewaarden.

Het bijzondere aan dit programma:

  • De BA (Hons) graad wordt internationaal erkend en bekroond door Teesside University, UK Universiteit van het Jaar 2009/10.
  • Werken met live cliënten en op echte project slips.
  • Regelmatige professionele gastdocenten en workshops.
  • Deelnemen aan internationaal erkende wedstrijden.
  • Kandidaten met eerdere universitaire opleiding in grafisch ontwerp kan rechtstreeks een aanvraag voor de tweede of derde jaar.
  • Onafhankelijke studie en specialisatie op projecten van hun eigen keuze.
  • Hoog niveau van docent contact.
  • Studenten worden voorbereid op toetreding tot de werkplek of verdere studie ergens in de wereld.

Wat je studie

Software vaardigheden, typografie, generatie idee, principes van design, corporate identity, redactionele vormgeving, webdesign, de geschiedenis van het ontwerp; kritische studie en reflectie. Studenten werken aan de voorbereiding portefeuille en persoonlijke identiteit; doen live-projecten en wedstrijden; afstudeerproject binnen gekozen specialisatie en het proefschrift.

Carrièremogelijkheden

De BA (Hons) Graphic Design programma bereidt studenten voor op het werk in de reclame, design studio, redactioneel werk in tijdschriften en kranten, product design, webdesign, en andere vormen van media. Veel studenten ook naar freelance carrière, onderwijs en andere gebieden van het ontwerp.De BA-programma strekt zich uit over de praktische kennis die is opgedaan in de HND Graphic Design programma, het verstrekken van de essentiële ondersteuning voor studenten om uit te breiden op hun repertoire van vaardigheden en dieper en professioneel te werken aan grootschalige projecten. Het programma, door middel van voortdurende contact met een scala aan
professionals, gastdocenten, docenten en ontwerpers, creëert meer mogelijkheden voor studenten om echte werk-en levenservaring op te doen tijdens de studie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Tsjechiƫ - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechiƫ - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan