BA (Hons) in de muziek en de muzikale uitvoering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in Music and Music Prestaties

ba201

Opgericht in 1989, is de muziek-programma gericht op de academische studie van de muziek geïntegreerd met een creatieve benadering van hedendaagse performance praktijken. Muziek studenten profiteren van uitstekende academische middelen, muziek faciliteiten en podia, evenals kleine klassen en persoonlijke aandacht van een hoog gekwalificeerde docenten die zijn gewijd aan de educatieve missie van het programma.

Beide programma paden, muziek en muziek, zich richten op de ontwikkeling van kennis van studenten en kritisch inzicht in muziek. Nadruk wordt gelegd op de Europese muziek en de studie van zijn repertoire, uitvoeringspraktijk, wetenschappelijke literatuur en historische context. Studenten ook bezig met de creatieve mogelijkheden van nieuwe muziek technologieën en de ontwikkeling van essentiële vaardigheden muzikaliteit.

Naast specifieke vaardigheden te onderwerpen, de academische muziekstudie ontwikkelt ook diverse intellectuele en algemene vaardigheden, die allemaal tot loopbaan in de muziek en diverse andere gebieden van belang zijn. brede basis van het programma in de studie van de muziek in combinatie met de algemene vorming eisen en interdisciplinaire opties bereiden studenten voor postdoctorale studie in een scala aan muziek disciplines.

Wat u zult bestuderen

De Bachelor of Arts (Hons) in Music

Muziek studenten streven naar de academische studie van de muziek met de nadruk op het leren hoe om te onderzoeken, te evalueren en te bespreken muziek. Ze ontwikkelen ook praktische vaardigheden in muziektheorie en muziektechnologie. Nadruk gelegd op de ontwikkeling van essentiële vaardigheden, kritisch denken en het vermogen om te communiceren argumenten. Prestaties op een primaire instrument is niet verplicht maar de studenten selecteert u de prestaties cursussen kan nemen als opties.

Bachelor of Arts (Hons) in Music Prestaties

Muziek Prestaties majors streven naar de academische studie van de muziek, het leren hoe om te onderzoeken, te evalueren en te bespreken muziek, met de nadruk op de ontwikkeling van de muziek prestaties vaardigheden. Muziek Prestaties studenten vorige instrumentale of vocale training, en om het programma te worden geaccepteerd door de auditie. (Neem contact op met de Music afdelingshoofd voor informatie over de audities). Prestaties studenten ontwikkelen waardevolle prestaties vaardigheden op het Music Forum prestaties Lab waar ze verzamelen elke week naar hun les repertoire uit te voeren en te bespreken een aantal problemen met de prestaties.

Carrière / Graduate Study Opportunities

Naast diverse praktische vakspecifieke vaardigheden, de academische studie van de muziek ontwikkelt ook een verscheidenheid aan intellectuele en generieke vaardigheden, die allemaal tot loopbaan in de muziek, evenals een groot aantal andere gebieden van belang zijn. Deree studenten hebben de mogelijkheid om na te streven en om de belangen te combineren uit een aantal verschillende academische disciplines. Ze kunnen modules selecteren om af te studeren specialisaties ondersteunen op gebieden zoals muziektherapie, muziek journalistiek, muziek management, muziek technologie, muziek kritiek, etnomusicologie, filmmuziek, muziektheater, muziek esthetiek, evenals andere gebieden van specialisatie te bereiden op een breed scala aan carrièremogelijkheden. Zoals carrière mogelijkheden in de muziek van vandaag omvatten een scala van vakgebieden die voortdurend ontwikkelen, de vaste en diverse academische achtergrond aangeboden door Deree is een duidelijk voordeel. Hieronder is een lijst van enkele loopbaantrajecten open voor afgestudeerden van de BA (Hons) Muziek programma's: de meeste loopbaantrajecten vereisen verdere specialisatie op het graduate niveau:

  • muziekonderwijs
  • Music Scores Publisher, Editor (muziek uitgeverijen)
  • Musicoloog, Ethnomusicologist
  • Muziek Librarian muziek Therapeut Music / Arts Administrator (promotionele agentschappen, de muziek industrie)
  • Community Arts Coordinator / Developer (gemeenten, gemeenten)
  • Music Editor voor Film Music / Recording Industry
  • Music Technology, Electronic Music Synthesis
  • TV / Radio Industry (programmadirecteur, spreker, adviseur, onderzoeker, archivaris, beheerder)
  • Muziek criticus, schrijver, redacteur (pers, magazines, tijdschriften, boeken)
  • Muziek loopbaan in de samenstelling, het voeren en de prestaties vereisen intensieve beroepsopleiding en de muzikale en technische bekwaamheid
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lees meer

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Lees Minder