BA (Hons) in de politiek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Politiek doordringt elk aspect van ons leven - het vormen van onze meningen, het informeren van onze beslissingen en ons helpen te begrijpen wat mensen motiveert.

Wanneer je Politiek studeert aan de University of Stirling , vergroot je je bewustzijn van de verschillende politieke systemen, ideologieën en beleidsmaatregelen die de levens van mensen regionaal, nationaal en wereldwijd beïnvloeden. We zijn gerangschikt onder de beste universiteiten voor politiek in Schotland en staan ​​hoog aangeschreven voor onze sterke, door onderzoek geleide benadering van lesgeven. In de Nationale Studentenenquête 2017 gaf 100% van onze studenten Politiek aan tevreden te zijn met hun cursus.

Een Politieke opleiding helpt je bij het ontwikkelen van de intellectuele, communicatie- en analytische vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn. Je opent de deur naar een breed scala aan carrièremogelijkheden - van de politiek zelf tot aanverwante gebieden zoals handel, ambtenarij, journalistiek, recht en onderwijs. Er zijn ook voldoende mogelijkheden om je horizon te verbreden door tijdens je opleiding in het buitenland te studeren, onder meer via specifieke partnerschappen met universiteiten in Zweden en Polen.

Verbeter je inzicht in hoe de wereld werkt en krijg de vaardigheden die je nodig hebt om je steentje bij te dragen aan het vormgeven met een Politicium diploma van de University of Stirling .

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 3e in Schotland voor politiek (The National Student Survey 2017)

# 2 Verbeter je toekomstige kansen door Politiek te studeren met een van de 16 andere cursussen

# 3 100% van de studenten Politiek zeggen dat ze over het algemeen tevreden zijn met de kwaliteit van de cursus (The National Student Survey 2017)

Onderwijs

Gedurende deze cursus wordt u lesgegeven door een combinatie van hoorcolleges en tutorials. Je begint met een reeks kernmodules die je een brede basis geven in de politiek - voordat je je specialiseert in Semesters 5-8 en een keuze maakt uit een breed scala aan modules. Terwijl je studeert, krijg je een goed begrip van hoe verschillende politieke systemen werken en hoe politieke kwesties en gebeurtenissen kunnen worden geïnterpreteerd.

Beoordeling

Beoordeling is verdeeld tussen examens, essays en presentaties. Je voert ook klassentests, take-home-examens en onderzoeksgegevensoefeningen uit.

In het buitenland studeren

Als student van de University of Stirling krijg je de kans om je horizon te verbreden en in het buitenland te studeren via onze goede contacten met verschillende internationale universiteiten. Onze afdeling Politiek heeft ook een speciaal Erasmus-uitwisselingsprogramma met de politieafdelingen van de Universiteit van Göteborg in Zweden en Collegium Civitas in Polen. Studenten die aan de cijfervereisten hebben voldaan en het interview hebben doorstaan, kunnen Semester 6 bij een van deze partnerinstellingen doorbrengen.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr. Peter Lynch , Faculteit der Letteren en Geesteswetenschappen

44 (0) 1786 467599
palynch@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder