BA (Hons) in de psychologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in de psychologie

ba101

Psychologie is de wetenschappelijke studie van het gedrag en de onderliggende mentale verschijnselen. Het veld bestaat uit onderzoek, waardoor leerlingen fundamentele kenmerken over het menselijk en dierlijk gedrag, en de praktijk, waarin deze kennis wordt toegepast om menselijke problemen op te lossen. De psychologie belangrijke biedt studenten met een hoge kwaliteit, goed afgerond, uitdagend onderwijs. Het stimuleert analytisch en kritisch denken, de zorgvuldige beoordeling van het bewijs en de toepassing van diverse technische vaardigheden. Het programma behandelt een breed scala aan theoretische vraagstukken en praktische technieken in de psychologie en dient als een voordelige springplank voor toekomstige postdoctorale opleiding en een breed scala aan werkgelegenheid.

Wat u zult bestuderen

Aan het begin van hun grote, psychologie studenten leren over de fundamenten van de discipline, laboratoriumwerk en statistiek. Als studenten de voortgang door het programma, nemen ze cursussen die conceptuele kennis van de belangrijkste domeinen in de psychologie, met inbegrip van de ontwikkelingspsychologie, biopsychology, onderzoeksmethoden en psychometrie, en persoonlijkheid theorieën bieden. Senior-level cursussen aan te bieden studenten de mogelijkheid om origineel onderzoek uit te voeren in de vorm van een empirisch project, alsmede uit een verscheidenheid aan keuzemogelijkheden in de zuivere en toegepaste gebieden van de psychologie te selecteren, zodat leerlingen hun gebieden van belang te definiëren. Daarnaast zijn studenten verplicht om drie verplichte cursussen in de psychopathologie, sociale en cognitieve wetenschappen.

Carrière / Graduate Study Opportunities

Psychologie afgestudeerden zijn uitgerust om te werken in de kinderopvang instellingen, centra die gespecialiseerd zijn in speciale behoeften, leerproblemen, mentale retardatie of autisme, of in een breed scala van rollen in organisaties. Degenen die volledige geavanceerde graduate graden kan werken als professionele psychologen of loopbaan voort te zetten in het onderwijs of onderzoek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 ... Lees meer

Founded in Smyrna, Asia Minor, in 1875, by missionaries from Boston, Massachusetts, The American College of Greece is the oldest and largest US accredited college or university in Europe. For over 140 years, ACG has been offering transformative education and cultivating a fertile intellectual and cultural collaboration between Greece and the United States. Lees Minder