BA (Hons) In De Zakelijke Financiën En Boekhouding

Prague College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) In De Zakelijke Financiën En Boekhouding

Prague College

De BA in Accounting programma (Hons) Business Finance en is ontworpen om de praktische en theoretische vaardigheden te geven aan studenten om hen in staat om een ​​breed scala van loopbanen in de boekhouding en financiën na te streven. Met de praktische focus op business en boekhoudkundige vaardigheden verwerven de studenten de ervaring en vaardigheden die nodig zijn door de werkgevers. Vanwege het flexibele karakter van het programma kunnen studenten kiezen voor een studie in verschillende formaten, waaronder dag-, avond-, weekend- en afstandsonderwijs en blended learning.

Het bijzondere aan dit programma:

  • Internationaal erkend diploma
  • Ontworpen om de behoeften van bedrijven over de hele wereld te ontmoeten voor de posities in de boekhouding en financiën
  • Flexibel, het reageren op individuele behoeften
  • Samenwerking met meer dan 70 bedrijven en organisaties
  • Ook voor werkstudenten: studie 's avonds, in het weekend en afstandsonderwijs
  • Teesside University (UK) en Edexcel zijn onze educatieve partners voor het verlenen van undergraduate graden en kwalificaties

Studenten leren en studeren via een verscheidenheid van methoden, waaronder opdrachten, groepswerk, presentaties en live concrete projecten. Tijdens de eerste twee jaar, wordt de nadruk gelegd op opdrachten die real-world scenario's te modelleren. Tijdens het derde jaar, zullen sommige onderzoeken, evenals de voorbereiding van en het deelnemen aan student-run seminars, maken een groot deel van de rang.

Carrièremogelijkheden

De BA in Business Finance en Accounting (Hons) bereidt studenten voor op het werk in het midden of hoger management posities in de internationale of lokale bedrijven, zowel binnen financiële afdelingen en als general managers en leiders in organisaties. Het benadrukt praktische kennis, terwijl het verstrekken van de essentiële theoretische onderbouwing nodig om vooruit te komen in de moderne werkplek. Het programma, dat door voortgezet contact met een scala aan internationale bedrijven en topmanagers, creëert meer mogelijkheden voor studenten om echte werkervaring op te doen tijdens de studie. Dit op zijn beurt biedt studenten toegang tot meer invloedrijke posities bij het afstuderen.

Studenten die hun studie voort te zetten aan de postdoctoraal niveau kan gelden voor de eenjarige master opleiding International Management in Praag College. Deze BA (Hons) in Business Finance en Accounting is een internationaal erkende Britse graad onderwezen in samenwerking met Teesside University en onze afgestudeerden kunnen toepassen op andere geschikte masteropleidingen overal in de wereld.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Tsjechië - Praag
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Tsjechië - Praag
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan