BA (Hons) in digitale media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Naarmate de snelheid van de veranderingen in de media blijft toenemen, groeit ook de vraag naar afgestudeerden die nieuwe technologieën en innovatieve methoden voor de levering van inhoud kunnen omarmen. De Digital Media-cursus van de University of Stirling voldoet aan deze vraag en wordt gevormd door hetzelfde deskundige onderwijs en onderzoek dat onze mediacursussen tot de beste in het Verenigd Koninkrijk heeft gemaakt. Onze Digital Media-cursus is een volledig geïntegreerde cursus die wordt gegeven in samenwerking met Forth Valley College, en je zult de eerste twee jaar aan het college studeren en de laatste twee aan de University of Stirling .

De cursus biedt u praktische training in de tools, toepassingen en mogelijkheden van de digitale omgeving - van het creëren van journalistieke en multimedia-inhoud tot effectief gebruik op televisie, film, online kanalen, radio en daarbuiten. Het overkoepelende doel van de cursus is om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor werk en uitgerust bent met een breed scala aan massamedia-vaardigheden.

Elk bedrijf, elke organisatie en elk media-gedeelte vertrouwt op digitale communicatie om hun boodschap daar te krijgen. Met de vaardigheden om creatieve digitale inhoud te produceren die hen helpt op te vallen in een verzadigde markt, opent u de deur naar een wereld van opwindende kansen.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 Film en media op Stirling staan ​​op de 1e plaats in Schotland en top 10 in het Verenigd Koninkrijk (Guardian University Guide 2018)

# 2 1e in Schotland en top 10 in Groot-Brittannië voor communicatie en media (Times and Sunday Times Good University Guide 2017)

# 3 Een van de top 150 universiteiten ter wereld voor communicatie en media (QS World University Rankings 2017)

Cursus details

De eerste twee jaar van deze Honours degree-cursus wordt door Forth Valley College op hun Stirling-campus afgeleverd en je bent in de jaren 3 en 4 gevestigd op de University of Stirling de University of Stirling

Gedurende je opleiding, ontwikkel je specialistische vaardigheden en kennis op verschillende gebieden, zoals tv- en radioproductie, desktop publishing, scripting, schrijven voor de media en webdesign.

Onderwijs

Het lesgeven wordt in verschillende indelingen verzorgd, inclusief lezingen en kleine groepsessies die zijn ontworpen om u te helpen bij het ontwikkelen van de belangrijkste communicatievaardigheden en te profiteren van nauwe samenwerking met onderwijzend personeel. De cursus combineert de toegepaste technologische en mediagerichte vaardigheden van het HND-programma van Forth Valley met door onderzoek gestuurd onderwerpsspecialisme en digitale expertise van de universiteit.

Beoordeling

Je wordt beoordeeld op basis van een combinatie van examens, essays schrijven, workshoprapporten en andere methoden - zoals een digitaal project voor het laatste jaar. Typisch, modules worden beoordeeld door een combinatie van cursussen en onderzoek, met de weging variërend, afhankelijk van de aard van het onderwezen materiaal en de gespecificeerde module uitkomsten. Je diplomaclassificatie is gebaseerd op werk dat gedaan is in jaar 3 en jaar 4.

Contact

Fiona Milligan-Rennie, curriculummanager Forth Valley College

44 (0) 845 634 44 44
fiona.milliganrennie@forthvalley.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder