BA (Hons) in Evenementen Beheer

Algemeen

Beschrijving van opleiding

BA (Hons) in Evenementen Beheer

De gebeurtenissen industrie is een groeiende en dynamische sector. Het is perfect als je creatief en ondernemend bent. Zowel in het Verenigd Koninkrijk en internationaal - Deze cursus zal u de kennis, inzicht en vaardigheden die je nodig hebt om een ​​succesvolle carrière te leggen met toonaangevende evenementen organisaties geven. Je zou ook kunnen werken binnen de derde sector, de ontwikkeling, de planning en het beheer van evenementen voor Britse en internationale liefdadigheidsinstellingen.

De cursus is geaccrediteerd door de Tourism Management Institute (TMI). Het is ideaal als u wilt kunst, cultuur, sport, entertainment, zakelijke en commerciële evenementen, tentoonstellingen en conferenties te voeren.

Cursusbeschrijving

Op onze Events management diploma krijg je te plannen, ontwikkelen en beheren van een live-evenement. De Staffordshire Festival is een geslaagde combinatie van kunst, muziek en culturele evenementen.

Onze academische expertise omvat marketing en PR-rollen in de Formule 1, evenementen management toonaangevende Britse clubs en operations management in het Verenigd Koninkrijk en de internationale tournee operaties. Ons onderzoek heeft betrekking op gebeurtenissen management onderwijs, evenementen en regeneratie, plattelandstoerisme en het evenement perspectief en duurzaamheid evenement.

Je krijgt rol in ons gecoördineerd bezoek programma, dat een reeks van gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland heeft opgenomen nemen. Bestemmingen zijn Barcelona, ​​de Londense Olympische Spelen van 2012 en de Olympische locaties, de World Travel Market en Reizen Technology Europe in Londen opgenomen.

Je hebt ook de kans om te werken in de industrie op interne en externe projecten. Recente projecten hebben opgenomen 'Totally Lokaal' en 'The Time om in Stoke-on-Trent' - een student geleide conferentie met keynote presentaties van toonaangevende lokale figuren. Je zult voornamelijk werken in de klas, met excursies, praktische workshops, online debatten en gastcolleges.

Graduate bestemmingen

Afgestudeerden van onze Events management mate zijn gegaan in rollen, zoals:

  • Conferentie en organisatoren van evenementen binnen de lokale, regionale, nationale en internationale bestemming organisaties
  • Vrijwillige rollen of gebeurtenissen coördinatoren voor de lokale en nationale goede doelen, met inbegrip van Cancer Research UK
  • Conferentie en banqueting sales executives binnen de accommodatie sector
  • Vergaderingen en evenementen coördinatoren
  • Marketing assistenten binnen de bezoeker attractie sector.

Toelatingseisen

Typische UCAS Aanbod: 260

  • A niveaus: BCC
  • BTEC: Nationale Diploma DMM.
  • Alle aanvragers wordt individueel beoordeeld.

Accreditatie

Tourism Management Institute

Onderwijzen en leren

Studenten te betrekken in het leren in een verscheidenheid van manieren om hun uiteenlopende vaardigheden en leerstijlen passen. De nadruk op het ervaren van het toerisme beheer schept de behoefte aan extra leeromgevingen zoals het leren in het werk door middel van werkervaring en vrijwilligerswerk, bezig met de industrie door middel van bezoeken, gastsprekers en een woonwijk aan de meer traditionele benaderingen van lezingen, gastsprekers, tutorials aan te vullen, workshops, seminars en ELO's aan te vullen en het verbeteren van de traditionele, face-to-face leerervaring. Kennis en vaardigheden worden ontwikkeld door middel van case-studies, rollenspellen, simulaties, presentaties, projecten (werk gebaseerde en academische), reflecterende portefeuilles en het uitgebreide gebruik van technologie ondersteunde activiteiten. Er is veel nadruk op de werkgever betrokkenheid en innovatief onderzoek en onderwijs op de hoogte aan de student ervaring te verrijken.

De kennis en vaardigheden van core modules bij de start van de opdracht zal worden overgedragen, opnieuw aangebracht en ontwikkeld in bijbehorende modules en op hoge niveaus. In het eerste jaar toerisme kernactiviteiten worden onderzocht, voor een goed begrip van de geïntegreerde aard van de toeristische activiteiten te ontwikkelen, samen met een inleiding tot het toerisme en evenementen. Deze kennis wordt uitgebreid met meer aandacht op het toerisme in het tweede jaar. Toeristische bestemmingen recreatie en cultuur, toerisme en evenementen service operations management en nieuwe media toerisme en evenementen marketing worden bestudeerd en studenten zullen ook de mogelijkheid hebben om een ​​residentiële tour verbinden zich ertoe een innovatieve toeristische bestemming om uit de eerste hand te zien hoe de concepten van het toerisme beheer worden uitgevoerd en toegepast. In het laatste jaar van de studie studenten voeren een toeristisch management project verkennen hedendaagse problemen in het toerisme en evenementen naast een toegewijde marketing module. Gedurende de reis leren, wordt de kritische intellectuele ontwikkeling van studenten bevorderd.

Studenten worden aangemoedigd om zeer zelfbewust geworden: om te reflecteren over hun vorderingen, te identificeren waar hun potentieel leugens en te plannen voor de toekomst persoonlijke ontwikkeling en groei.

De studenten worden begeleid door hun studies via een leer ondersteunend netwerk van module docenten, persoonlijk begeleiders, award leiders en de ondersteuning van academische en business managers, en toegewijd en betrokken ondersteuning en pastorale medewerkers. Studenten werken in partnerschap met de module bezorgers en persoonlijke begeleiders om een ​​zich ontwikkelende lichaam van kennis en portfolio van vaardigheden die zich ontwikkelen: moedigt actief leren en het vertrouwen om te leren Stimuleert de intellectuele nieuwsgierigheid en opwinding in het leren door de betrokkenheid met up-to-date en hedendaagse , goed onderzocht onderwerpen.

  • Moedigt kritisch redeneren over de wereld van het bedrijfsleven om goed geïnformeerde oordelen en conclusies Daarnaast bereiken onze leerlingen de kans krijgen om: Engage met complexe, uitdagende problemen en de echte wereld kwesties Gebruik resourcesproactively beschikbaar, technische, digitale en papieren naar pakken problemen, bouwen oplossingen en nieuwe onderwerpen voor onderzoek Engage in constructieve reflectie op leren en nieuwe ideeën Communiceren en delen met anderen in effectieve teams en gezamenlijke activiteiten.

Werkgevers hebben ons verteld dat de 'zachtere vaardigheden studenten soms ontbreekt wanneer ze beginnen werkgelegenheid zijn uiterst belangrijk. Dergelijke vaardigheden als zijnde in staat om effectief te communiceren met collega's en klanten, die vertrouwen om te gaan met getallen, interpersoonlijke vaardigheden, team werk, time management, probleemoplossend en kritisch denken worden geïntegreerd in de award. Studenten zullen dan ontwikkelen vaardigheden en attributen om hun inzetbaarheid vooruitzichten te verbeteren. Uiteindelijk Zakelijke afgestudeerden zullen 5A zijn * studenten, die zich bewust zijn van, en begrijpen en waarderen de gemeenschap waarin zaken worden gedaan en hun rol in reflecteren en het vormgeven van de toekomstige agenda van het bedrijfsleven in de praktijk.

Aanslag

Een innovatieve reeks van assessment ontwerp weerspiegelt de vaardigheden die nodig zijn om deel te nemen in het bedrijfsleven en omvat rapport presentatie via diverse media, case-study analyse en feedback, reflecterende portefeuilles, opdrachten, onderzoeksprojecten, onderzoeken (zowel open als gesloten boek) pod- werpt en technologie ondersteund presentaties, poster presentaties en web-based design taken. Zinvolle en tijdige feedback stelt studenten in staat om het vertrouwen in het voldoen aan de eisen van de verschillende benaderingen van de evaluatie te ontwikkelen. Er zijn mogelijkheden voor formatieve evaluatie en feedback, bedoeld om studenten te stimuleren om na te denken en te evalueren hun bijdrage en ontwikkeling die uiteindelijk in staat moet stellen het bereiken van hogere cijfers op het einde van de module assessment.

Waar mogelijk, en aan de werkgever betrokkenheid verbeteren, assessments zijn werk gerelateerd, gebaseerd op real-life situaties en scenario's. Assessments studenten in staat om steeds effectiever oordelen binnen hun cursussen van de studie en ook bieden vertrouwen voor het oplossen van problemen en besluitvorming in de professionele en de werkgelegenheid contexten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything ... Lees meer

Since 1914 we have offered vocationally inspired education relevant for the age. Back then our focus was on mining and ceramics. But times have changed and we have too. Now we’re delivering everything from Computer Games Design to Forensic Science. Lees Minder