BA (Hons) in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) in fashion design

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Dit programma wordt onderwezen in het ENGELS

IED Barcelona is het enige centrum in Spanje het meegeven van de Bachelor of Arts (Hons) in Fashion Design gevalideerd door de Universiteit van Westminster. Sinds 2010 biedt het de mogelijkheid om de studies te combineren van deze prestigieuze universiteit, volledig in het Engels, met de IED ervaring in de stad Barcelona.

De BA (Hons) in Fashion Design bereidt professionals met een brede technische en culturele kennis door leren concepten uit de mode-gebied, gebaseerd op creativiteit en analyse van de behoeften van de markt. Zijn filosofie is om studenten als individuen te ontwikkelen, innovatieve en creatieve ontwerpers worden, en hen uitdagen om een ​​esthetische stijl aan de internationale mode-industrie relevant te ontwikkelen.

Professional uitkomsten: Mode-ontwerper, stilist, koploper, mode-accessoires ontwerper, visual merchandiser, merkimago mode communicatie en, illustrator, adviseur, ontwerper patroon, textielontwerper, coolhunter, product manager, etc.

De BA (Hons) in Fashion Design biedt een academische pad waarbij de leerlingen hun eigen merk te maken of om te werken voor andere bedrijven. Het biedt de vereiste kennis om in een ontwerpafdeling wel voor de verbinding met verschillende afdelingen in een productiebedrijf.

Didactiek zijn gericht op een praktische methodologie van experimentele projecten en business simulaties samen met professionals uit de sector uitgevoerd. Het bestaat uit onderwerpmodules zodat studenten een project kan ontwikkelen na de andere, niet veel tegelijk. Een efficiëntere procedure die verbetering mogelijk maakt in zowel de ontwikkeling van concepten en het productieproces van elk project.

Het eerste jaar van de cursus is gericht op het verwerven van de belangrijkste competenties samen met een sterke cultuur en project methodologie. De ontwikkeling van de persoonlijke stijl van elke student begint te worden gemotiveerd en specifieke technieken van de mode zijn doordrenkt: patroon maken, modellering, illustratie, toebehoren, geschiedenis, enz, benodigdheden voor iedereen die werkt op het gebied van mode. Traditionele en moderne technieken worden altijd gecombineerd tijdens de lessen van de huidige industrie geconfronteerd in zijn volle omvang en elke student stimuleren om technieken te ontdekken voor de ontwikkeling van de creativiteit bevorderen.

In het tweede jaar, studenten verbreden de verworven in voorgaande semesters kennis, ze leren geavanceerde technieken op het modelleren en het patroon maken, illustratie, specifieke technieken zoals breien of accessoires, en de ontwikkeling van verschillende collecties (voor man en vrouw). Verschillende projecten onderscheiden zich door hun forward-denken over technieken en weefsels.

Het derde jaar legt de nadruk op de verbetering van de praktische vaardigheden in overeenstemming met de eisen van de professionele wereld. Een project over styling en duurzaamheid zal worden ontwikkeld, onder anderen. Tijdens het laatste semester zullen de studenten hun diploma afstudeerproject, dat is hun officiële introductie in de professionele wereld uit te voeren. Het jaar culmineert in de modeshow, waar de creaties ontworpen voor hun laatste project worden getoond.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
12,800
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan