BA (Hons) in levende visueel ontwerp en productie

Backstage Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) in levende visueel ontwerp en productie

Backstage Academy

Speciaal ontworpen om te gaan met de trends van de moderne evenementen, het Backstage Academy Live-Visual Design and Production BA (Hons) Natuurlijk wordt algemeen beschouwd als een pionier binnen de live evenementen industrie.

Live-productie is een steeds prominentere markt, en onze full-time, is driejarige opleiding er, naast de hoge ticket-industrie bedrijven zoals d3 Technologies, FIX8Group, Green Hippo, PRG XL Video en Panasonic om veelbelovende studenten in industrie- voeden gebeeldhouwd klaar professionals.

De cursus leider is niemand minder dan Shannon Harvey, een inspirerende VS geboren industrie stalwart wiens klanten behoren merken zoals een Louis Vuitton, Heineken, Jaguar en Nike, werken aan projecten die nog steeds om hem te nemen over de hele wereld. Zijn kennis, visie en aanstekelijke passie voor de toekomst van visuele producties maakt deze cursus echt uniek, de presentatie van studenten met een transportband van nieuwe uitdagingen in lijn met de steeds veranderende landschap van de professionele industrie.

Naast hun studie, worden de studenten geboden de kans om het leven van een succesvolle visuele productie professioneel leven, en moeten verwachten om zich te reizen tijdens hun tijd bij Backstage Academy. In feite, natuurlijk projecten en betaalde stages hebben studenten zo ver van Praag en Taiwan in de afgelopen maanden genomen en zijn plannen voor meer internationale werkervaring in 2016.

Naast de ongelooflijke mogelijkheden biedt deze cursus tijdens uw jaren bij ons, Backstage Academy is maar al te bewust van het belang van het einddoel en zijn trots op het voeden van hooggekwalificeerde, industrie-ready afgestudeerden die volledig voorbereid op de dagelijkse uitdagingen van het werk in de wereld van de beeldende productie. Onze nauwe samenwerking met een aantal grote bedrijven binnen de industrie geven onze afgestudeerden ongeëvenaarde toegang tot afgestudeerden rollen nauw aan bij hun ambities.

Kwalificaties zijn volledig gevalideerd door de Universiteit van Bolton en informatie over elk van onze spannende modules is hieronder te vinden.

Waarom studeren deze cursus?

Live-Visual Design and Production BA (Hons) is opgericht om het vergroten van de werkgever vraag naar geschoolde visuele professionals binnen het live evenementen en creatieve industrie te voldoen. De inhoud van de cursus is ontwikkeld in samenwerking met een scala van industriële partners, waaronder d3 Technologies, FIX8Group, Green Hippo en XL Video om de behoeften van deze spannende en snel bewegende industrie te voldoen. Dit is een groeiende markt met de huidige live evenementen steeds meer visuele, artistieke en complex als de vooruitgang in nieuwe technologie te creëren nieuwe mogelijkheden binnen verlichting en video. Als beeldend productie specialist zul je in staat zijn om een ​​project te nemen door middel van concept en ontwerp tot oplevering op het terrein in een verscheidenheid van instellingen, inclusief, festivals, voorstellingen, stadion rondleidingen en kunstinstallaties. Dit vereist een combinatie van vaardigheden, die putten die onderwezen in de traditionele onderwerpen zoals design, kunst, fotografie, content design, event management, multi-media, physics, graphics en lichtontwerp.

Carrière

De kennis en vaardigheden die u verwerven op deze cursus zal worden overgedragen in een heel scala van industrieën, van live muziek, theater en opera, op film en tv, en architectonische installaties. Je zal afstuderen met de mogelijkheid om indrukwekkende verlichting en video-beelden te produceren met behulp van de nieuwste technieken, waardoor je zeer inzetbaar voor een carrière in de visuele productie. Afgestudeerden zijn al in hoge vraag voor de productie, de fabrikant, en verhuur van materiaal bedrijven wereldwijd. Werken als freelancer of als directe medewerkers deze personen zijn al meer dan de verwachtingen werkgelegenheid.

Modules

Jaar 1:

 • Professionele vaardigheden voor de Visual Production Industry
 • Visual Production Toolbox Basistechnieken
 • Concept Discovery and Development
 • Ervaringsgericht Technologies - Design
 • Ervaringsgericht Technologies - Hardware
 • Showtime Basics

Jaar 2:

 • Industrie Plaatsing
 • Visual Production Toolbox - Content
 • Creatieve Onderzoek
 • Toon Technologies
 • Actuele vraagstukken voor Visual Production

JAAR 3:

 • Visual Production - Design
 • Ervaringsgericht Technologies - System Design
 • Showtime Applied Project Management
 • Work Related Project
 • Major Project

Aanslag

Naast de traditionele lezingen, seminars en tutorials je leren zullen worden uitgebreid met bezoeken van gastsprekers en masterclass seminars van deskundigen uit het bedrijfsleven, internationale case studies, workshops en nog belangrijker de mogelijkheden om te werken aan live-projecten in het kader van zowel praktische modules en stage; waardoor u unieke inzichten en een grondige kennis van de visuele productie-industrie die actief zijn in de internationale markten en in een waaier van sectoren. Assessment is door middel van een scala aan methoden, van het ontwikkelen van een portfolio van je werk en vaardigheden, praktische evaluatie en onderzoeksprojecten.

LiveVisualDesign101

Toelatingsvoorwaarden

Voor 2017 binnenkomst

Je zou normaal gesproken vijf GCSE's in de rang C en hoger, te passen in het Engels taal, wiskunde en wetenschap op te nemen. Daarnaast zou je: ofwel 104 UCAS punten uit ten minste twee A-niveaus in een onderwerp, of BTEC National kwalificaties in Creative & Digital Media Productions Arts (Theater Technology), of iets dergelijks.

Of als u niet beschikt over 104 UCAS punten, maar hebben een minimum van twee jaar relevante industrie op basis van ervaring, samen met een portefeuille van creatief werk (fotografie, animatie, production design of iets dergelijks), dan kunnen we nog steeds in staat om u een plaats te bieden onderworpen aan u het invullen van een diagnostisch onderzoek en het bijwonen van een interview.

Als Engels niet je eerste taal die u IELTS 6.0 of gelijkwaardig nodig.

Hoe te solliciteren

Aanvragers wordt geadviseerd om zorgvuldig te lezen alle belangrijke informatie over het aanvragen van een plaats bij Backstage Academy voor het aanbrengen en het aanvaarden van een aanbod. Deze zijn te vinden op onze partner website van de Universiteit door hier te klikken - www.bolton.ac.uk/Admissions Aanvragen worden meestal gemaakt via UCAS. Bij het invullen van uw UCAS toepassing, geef speciale aandacht aan uw persoonlijke verklaring, omdat dit de primaire basis waarop we kandidaten selecteren. Bijzondere aandacht zal worden gegeven aan mensen zonder de nodige academische kwalificaties, maar die in staat zijn om relevante praktijkervaring aan te tonen. We kunnen bovendien nodigen u uit om deel te nemen voor een gesprek. Ons interview proces is ontspannen en informeel; Dit is je kans om ons te vertellen over uw ervaringen, vragen te stellen en voor ons om ervoor te zorgen dat de cursus voor u geschikt is. We proberen ervoor te zorgen dat de huidige studenten staan ​​klaar om hun ervaring van de cursus met u bespreken.

Aanvragen voor dit jaar

Gelieve aanmelden via UCAS (Universiteiten en Hogescholen Admissions Service) voor september binnenkomst.

De online aanvraagformulier en de richtsnoeren zijn beschikbaar op de UCAS website.

U kunt zich aanmelden voor maximaal vijf gangen door middel van UCAS (bij dezelfde of verschillende instellingen) voor een bedrag van £ 23. Als alternatief, als je alleen wilt solliciteren voor een enkele cursus bij één instelling dan een gereduceerde aanvrager vergoeding van £ 12 van toepassing is.

U heeft de volgende informatie nodig om uw UCAS aanvraagformulier in te vullen:

 • Instelling Code Name: BOLTN
 • Instelling Code Number: B44
 • Cursus Code: W990

Aanvragen voor volgend jaar verder

Registreer uw interesse en wij kunnen u informatie te sturen over de open dagen, updates over de cursus en informatie over hoe en wanneer van toepassing.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
per jaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Wakefield, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan