BA (Hons) in live evenementen productie (top-up)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Gevalideerd door de Universiteit van Bolton, de Live Events Production (Top-up) BA (Hons) graden geeft een progressie route voor studenten die met succes onze Live Events Production FDA of andere verwante Level 5 kwalificatie hebben voltooid.

De Top Up jaar is gericht op het beheer en zal meer inzicht in de belangrijkste kwesties die betrokken zijn bij het strategisch beheer van grote evenementen, festivals en podia te bieden. Persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt benadrukt en aangemoedigd tijdens het programma, samen met de inzetbaarheid vaardigheden en het streven naar verdere professionele ontwikkeling. De modules versterken beroepsgerichte karakter van het programma en zijn ontworpen om studenten te leren om te ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van strategieën voor het beheer via de belangrijkste gebieden binnen de sector live evenementen voor een geslaagd event management carrière.

De cursus is full-time, gebaseerd op één en een halve dag per week van seminars, tutorials en masterclasses. De levering structuur is ontworpen om compatibel met studenten de mogelijkheid om behoud van de werkgelegenheid in de sector tijdens de cursus, samen met de mogelijkheden om betrokken te raken in een breed scala van concrete projecten, seminars en bezoeken fabrikanten te krijgen.

De meerderheid van het onderwijs vindt plaats in Unity Works in Wakefield, in Backstage Academy toegewijde leslokalen.

Waarom studeren deze cursus

De Live Events Production (Top-up) BA (Hons) cursus bij Backstage Academy biedt een progressie route voor studenten die met succes de FDA hebben afgerond Live Events Production of andere soortgelijke HND / niveau 5 kwalificaties (of gelijkwaardig) in een gerelateerd onderwerp, die op zoek zijn om te verbeteren en hun loopbaan te ontwikkelen, evenals krijgen een graad kwalificatie. U vindt er een scala aan modules te bestuderen om te verbeteren en voort te bouwen op uw eerdere studies en ervaring in een verwant gebied. De top-up jaar is gericht op management, specifiek zijn toegesneden op de sector live evenementen en zal meer inzicht in de belangrijkste kwesties die betrokken zijn bij de strategische operationele beheer van de productie van grote evenementen, festivals en podia, terwijl honen je academische vaardigheden.

Carrière

Afgestudeerden dat de Live Events Production (Top-up) BA (Hons) diploma hebben afgerond zijn goed geplaatst om een ​​efficiënte en ervaren technische, operationele of Event Managers worden.

Gewapend met een stichting in de technische aspecten van live evenementen is opgedaan met het voltooien van de eerste twee jaar van de Live Events Production BA (Hons) of twee jaar FDA, in combinatie met het management, geeft onze afgestudeerden een employability voordeel. Carrière progressie routes zijn onder andere Event Manager, Tour Manager, Site Manager, veiligheidsbeambte, Artist Liaison, Stage manager, lichtontwerper, Sound System Engineer, Live Sound Engineer, Production Manager, Live Visuals Designer of operator, Video Wall Technician, bewegend licht technicus, Pyro technicus etc. Dit zou kunnen worden als een freelancer, werknemer of het runnen van uw eigen bedrijf.

Modules

  • De geïntegreerde muziekspeler en Live Events Production Zaken
  • Production Planning and Management
  • Evenementen Logistiek
  • Work Related Project
  • Major Project

Aanslag

In het algemeen assessment is volgens portefeuille en (eventueel) een draagstuk van de module betreffende werkzaamheden. De portefeuille is gebaseerd op u waaruit uw vaardigheden en ervaring, na te denken over hoe je zowel professioneel als persoonlijk ontwikkelen, en is een nuttig hulpmiddel voor u om doelstellingen en doelen te stellen. U zult ook worden verwacht dat de methoden en praktijken die niet zijn opgenomen in de module te onderzoeken en te verhouden en vergelijk deze naar uw leren. Ander werk om de module relevant kan onder meer een verslag over een bepaald aspect van de industrie.

LiveEventsProduction201

Toelatingsvoorwaarden

U vindt onze FDA met succes hebben afgerond, hetzij in Live Events Productie, of een andere verwante Level 5 kwalificatie.

Je zou normaal gesproken vijf GCSE's van klasse C en hoger, waaronder passes in het Engels taal en wiskunde. Als Engels niet je eerste taal die u IELTS 6.0 of gelijkwaardig nodig.

Hoe te solliciteren

Aanvragers wordt geadviseerd om zorgvuldig te lezen alle belangrijke informatie over het aanvragen van een plaats bij Backstage Academie voor het aanvragen van een plaats en het aanvaarden van een aanbod. Deze zijn te vinden op onze partner website van de Universiteit door hier te klikken - www.bolton.ac.uk/Admissions Aanvragen worden meestal gemaakt via UCAS. Bij het invullen van uw UCAS toepassing, geef speciale aandacht aan uw persoonlijke verklaring, omdat dit de primaire basis waarop we kandidaten selecteren. Bijzondere aandacht zal worden gegeven aan mensen zonder de nodige academische kwalificaties, maar die in staat zijn om relevante praktijkervaring aan te tonen. We kunnen bovendien nodigen u uit om deel te nemen voor een gesprek. Ons interview proces is ontspannen en informeel; Dit is je kans om ons te vertellen over uw ervaringen, vragen te stellen en voor ons om ervoor te zorgen dat de cursus voor u geschikt is. We proberen ervoor te zorgen dat de huidige studenten staan ​​klaar om hun ervaring van de cursus met u bespreken.

Aanvragen voor dit jaar

Gelieve aanmelden via UCAS (Universiteiten en Hogescholen Admissions Service) voor september binnenkomst.

De online aanvraagformulier en de richtsnoeren zijn beschikbaar op de UCAS website.

U kunt zich aanmelden voor maximaal 5 gangen door de UCAS (bij dezelfde of verschillende instellingen) voor een bedrag van £ 23. Als alternatief, als je alleen wilt solliciteren voor een enkele cursus bij één instelling dan een gereduceerde aanvrager vergoeding van £ 12 van toepassing is.

U heeft de volgende informatie nodig om uw UCAS aanvraagformulier in te vullen:

  • Instelling Code Name: BOLTN
  • Instelling Code Number: B44
  • Cursus Code: 4F89

Aanvragen voor volgend jaar verder

Registreer uw interesse en wij kunnen u informatie te sturen over de open dagen, updates over de cursus en informatie over hoe en wanneer van toepassing.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Backstage Academy provides the best possible training for the flourishing live events industry with fantastic industry links and access to production facilities for teaching and learning.

Backstage Academy provides the best possible training for the flourishing live events industry with fantastic industry links and access to production facilities for teaching and learning. Lees Minder
Wakefield , Wakefield + 1 Meer Minder