BA (Hons) in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Door creatief denken te combineren met strategische analyse, is marketing de vitale verbinding tussen elke organisatie en zijn potentiële consumentenbasis. Met meer marketingplatformen dan ooit tevoren en onbegrensde mogelijkheden voor creatieve communicatie, zijn goede marketingvaardigheden nog nooit zo gewild of van vitaal belang geweest voor het succes van een organisatie.
De Marketingcursus van de University of Stirling staat op de 2e plaats in Schotland en de top 10 in het VK voor de kwaliteit van ons marketingdiploma (Complete University Guide 2019). Dit is te danken aan ons onderzoekgestuurd onderwijs en nauwe banden met de industrie. We begrijpen de noodzaak om je voor te bereiden op het snel veranderende marketinglandschap in een tijd van 24/7 connectiviteit, terwijl je nog steeds de tijdloze waarheden onderzoekt die de discipline altijd hebben gesteund. Je zult ervaren hoe marketing werkt in een "live" omgeving, je meer inzicht geven in wat bedrijven doet tikken, en je vaardigheden in onderzoek en communicatie verbeteren.
Je hebt ook de vrijheid om Marketing te volgen als een gecombineerde honourscursus met een van de 11 andere vakken - het creëren van een op maat gesneden diploma dat je een voorsprong geeft op het gebied waar je het meest enthousiast over bent. Met een tevredenheidsscore van 90% * en afgestudeerden die werken voor organisaties zoals Adidas, de BBC en Next, gaat Marketing bij Stirling er allemaal voor zorgen dat je echt het verschil kunt zijn in deze diverse, snel en oneindig relevante arena.

Belangrijkste redenen om bij ons te studeren

# 1 90% studententevredenheidscijfer (Unistats 2017)
# 2 We staan ​​op de tweede plaats in Schotland en de top 10 in het VK (Complete University Guide 2019)
# 3 Combineer marketing met een van de 11 andere cursussen voor een voorsprong op de concurrentie in het veld waar u het meest enthousiast over bent

Cursus details

Je kunt Marketing studeren als een vierjarige eredoctoraat of het combineren met een van de 10 andere cursussen om een ​​gecombineerde graad te behalen. In je eerste jaar leer je meer over de algemene principes van de industrie, management en marketing, waarop je verder bouwt door te onderzoeken hoe consumenten denken, hoe supply chains werken en meer. Je zult ook een Marketing en Retail Consultancy-project ondernemen dat is ontworpen om je te betrekken bij zakelijke praktijken van de eerste lijn.

Onderwijs

Je krijgt les in een reeks boeiende lezingen, seminars en workshops, die allemaal verschillende benaderingen gebruiken. Sommige modules kunnen het gebruik van op computers gebaseerde simulaties omvatten of de kans om met echte marketingproblemen van klantenorganisaties om te gaan. Sommige lessen worden ook verzorgd door gastdocenten, die hun expertise rechtstreeks bij u brengen en uw kennis van marketing in de frontlinie van de bedrijfswereld verdiepen.

Beoordeling

Beoordeling is meestal gebaseerd op een gelijkwaardige combinatie van cursussen en examens die elk semester worden afgelegd. Honours-kandidaten in de meeste cursussen krijgen ook de kans om onderzoek te doen, wat leidt tot de indiening van een proefschrift in het laatste jaar.

In het buitenland studeren

U hebt de mogelijkheid om Semester 6 in het buitenland te studeren in het kader van het ERASMUS Europese uitwisselingsprogramma, of uitwisselingen via het Study Study Abroad Office van de universiteit naar bestemmingen in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Azië en verschillende Europese landen. Studenten die talen willen combineren met hun marketingdiploma, kunnen International Management Studies volgen, waar het mogelijk is om tot twee jaar in Europa door te brengen.

Lees meer over studeren in het buitenland.

Contact

Dr George Maglaras, cursusdirecteur

44 (0) 1786 467375
george.maglaras@stir.ac.uk

Vergoedingen - 2018/2019

  • Overzeese studenten (niet-EU): £ 12.140
  • Schotse en EU-studenten: £ 1.820
  • Studenten uit de rest van het VK: £ 9.250
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Lees Minder