BA (Hons) in regie

Backstage Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) in regie

Backstage Academy

De Stage Management BA (Hons) graad is de eerste in zijn soort dat zich toelegt op het leveren van de volgende generatie van de derde fase Managers voor Live Events, waaronder: theater, touring, bedrijfs-, sport-, en live evenementen en festivals. Er zijn een spannende reeks van gebeurtenissen die specialistische stadium management vaardigheden nodig hebben om hun goede werking te garanderen en het is met deze cursus geven we een uniek inzicht in het beheer van alles, van theater podia naar TV-locatie werken, en sportevenementen aan festivals.

Studenten leren door middel van praktische sessies en het bezoeken van professionals om een ​​volledig begrip van de rol van een Manager van het stadium en de progressie paden te krijgen. Tijdens de cursus leer je de kennis en vaardigheden om de werkgelegenheid met succes te krijgen in een verscheidenheid aan spannende en veeleisende rollen zowel nationaal als internationaal te ontwikkelen.

Een deel van de productie Park in Wakefield, de complete pre-productie en live evenementen centrum voor het Verenigd Koninkrijk, is Backstage Academy omgeven door maatschappijen die op enkele van de grootste namen in de live-evenementen. Met fase ontwerp, de fabricage en touring productie-installaties, klanten behoren Muse, Coldplay, Kylie en Rihanna samen met merken zoals Jaguar, Aston Martin en Monster Energy.

StageManagement102

Waarom studeren deze cursus?

De Stage Management BA (Hons) is gewijd aan het leveren van de volgende generatie van de derde fase Managers voor Live Events, waaronder: theater, het reizen, zakelijke, sportieve, live evenementen en festivals. Te beginnen met een diepgaande studie van de traditionele theater gebaseerd podium management technieken, zult u dan leren hoe je deze kennis toe te passen in een heel scala van sectoren. U leert hoe de rol van de stage manager ontwikkelt zich van repetitie om de prestaties en tour, en studie manieren waarop je vaardigheden kan worden overgedragen aan het werken aan internationale evenementen. Deze cursus zal een goed begrip van de progressie routes geven in de werkgelegenheid in het stadium management industrie, en tegelijkertijd een breed scala aan praktische en werken op basis training.

Carrière

Als afgestudeerde in Stage Management vindt u een scala van carrière opties uit te oefenen binnen de live-evenementen industrie, waaronder live muziek, conferenties en zakelijke evenementen, theater, modeshows, feesten en bruiloften, en internationale evenementen. De unieke werkervaring ingebed in het tweede en derde jaar van het programma zal ervoor zorgen dat u een concurrentievoordeel ten opzichte van anderen een diploma behalen van soortgelijke programma's van de studie. Het is een ontwikkeling van de industrie en de mogelijkheden zijn beschikbaar om afgestudeerden met het echte leven beroepservaring ondersteund door theoretische academische studie. In de afgelopen jaren afgestudeerden van Backstage Academy zijn gegaan naar een breed scala van functies in de industrie, uit tournee met grote acts als Avenged Sevenfold en The Specials, aan het werken aan festivals en grootschalige evenementen zoals het openen van ceremonies, om na een loopbaan als locatie en technici van de productie.

Modules

Jaar 1:

 • Academische en beroepsvaardigheden voor de Events Industries
 • Backstage technische vaardigheden
 • Productie Pre-planning en Rehearsal
 • productie Realisatie
 • Evenementen en Festival Stage Management
 • Film and Television Locatie Work

Jaar 2:

 • Stage
 • Event Production Management
 • Productie Planning en Realisatie
 • Applied Stage Management Technieken
 • Onderzoek Methoden voor Evenementen Studies
 • Career Development en Employability

JAAR 3:

 • De geïntegreerde muziekspeler en Live Events Production Zaken
 • Showtime Strategic Project Management
 • Evenementen Logistiek
 • Stage Management Work Related Project
 • Major Project
StageManagement101

Aanslag

Naast de traditionele lezingen, seminars en tutorials je leren zullen worden uitgebreid met bezoeken van gastsprekers en masterclass seminars van deskundigen uit het bedrijfsleven, internationale case studies, workshops en nog belangrijker de mogelijkheden om te werken aan live-projecten in het kader van zowel praktische modules en stage; waardoor u unieke inzichten en een grondige kennis van regie, die actief zijn in de internationale markten en in een waaier van sectoren. Assessment is door middel van een scala aan methoden, van het ontwikkelen van een portfolio van je werk en vaardigheden, praktische evaluatie en onderzoeksprojecten.

Toelatingsvoorwaarden

Voor 2017 binnenkomst

Je zou normaal gesproken vijf GCSE's in de rang C en hoger, te passen in het Engels taal, wiskunde en wetenschap op te nemen. Daarnaast zou je: ofwel 104 UCAS punten uit ten minste twee A-niveaus in een onderwerp of een BTEC National kwalificatie.

Of als u niet beschikt over 104 UCAS punten, maar hebben een minimum van twee jaar relevante industrie op basis van ervaring dan kunnen we nog steeds in staat om u een plaats die onderhevig is aan u het invullen van een diagnostisch onderzoek en het bijwonen van een interview.

Als Engels niet je eerste taal die u IELTS 6.0 of gelijkwaardig nodig.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
per jaar
Locations
Verenigd Koninkrijk - Wakefield, Engeland
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan