Read the Official Description

BA (Hons) Interior Design

&nbsp

"Good Design is een goede zaak" - Thomas Watson (IBM 1961-1971).

Interior Design is nog nooit zo populair geweest. Interieur ruimten zijn waar mensen brengen het grootste deel van hun tijd. Interior Design is een lonende beroep waardoor de ontwerper de gelegenheid om het dagelijks leven te verbeteren door het creëren van nieuwe omgevingen waarin zij werken, leven en spelen.

De cursus heeft een goede sfeer waar creativiteit wordt gestimuleerd en studenten en medewerkers genieten van een uitstekende werkrelatie. Interactie tussen studenten van andere design cursussen wordt sterk ondersteund door het gebruik van een aantal gemeenschappelijke projecten, sociale evenementen en educatieve bezoeken.

De cursus team belichaamt een breed scala aan recente professionele en academische ervaring. Ze willen graag studenten experimenten te bevorderen, met conceptuele ruimte onderbouwd met de kennis van de huidige beroepspraktijk.Personeel filosofie wordt ondersteund door hun onderzoek en betrokkenheid bij de huidige interieur.


Toelatingseisen

De meeste van onze studenten hebben met succes een propedeuse in Art and Design.

Een specifieke toelatingseis voor deze cursus is een portfolio van nette werk dat uw ontwerp vaardigheden toont om de beste voordeel. Probeer voorbeelden van goed ontwikkelde driedimensionale tekening werk en een individuele benadering die belofte voor innovatief design werk in de toekomst definieert.

Andere aanvaardbare kwalificaties zijn:

 • International Baccalaureate
 • BTEC National Certificate / DiplomaAanvragen van individuen met niet-standaard kwalificaties, relevante werk-of levenservaring en wie kan het vermogen om te gaan met en te profiteren van mate-level studies tonen zijn welkom.


Studieprogramma

De BA (Hons) Interior Design opleiding aan AAS biedt een uniek programma van de studie met de interactie van design en technologie door middel van het creatieve proces en fantasierijke gebruik van materialen. Het aanbieden van meer dan een decoratieve oplossingen interieur is een brede basis professionele discipline.

De cursus stimuleert studenten om te overwegen uitdagingen interieurontwerpers gezicht in een reeks van boeiende dynamische thematische gebieden, die de detailhandel, de werkplek, leisure en entertainment en omvatten

levensstijlen van de toekomst. Centraal in alle jaren van studie zijn ontwerp modules die het kader voor het echte en ingebeelde projecten onderzoeken bieden. Deze projecten zijn in de handel gevestigd in stedelijke omgevingen.De basis van de projecten zijn de theoretische, historische, technische en essentiële vaardigheden die nodig zijn om studenten in staat te werken in een geïnformeerde en professionele manier.

Studie Modus: Full-time 3 jaar


Cursus Inhoud

Centraal in alle jaren van studie zijn ontwerp modules die het kader voor het echte en ingebeelde projecten onderzoeken bieden. Deze projecten zijn in de handel gevestigd in stedelijke omgevingen. De basis van de projecten zijn de theoretische, historische, technische en essentiële vaardigheden die nodig zijn om te kunnen ontwerpers om te werken in een geïnformeerde en professionele manier. Centraal in de cursus is de drijvende filosofie van het belang dat creativiteit en het genereren van ideeën spelen in het ontwerp.

Vrijwel al het onderwijs vindt plaats in een moderne studio-omgeving.Studenten worden aangemoedigd om hun studies en op maat van hun vaardigheden te richten op hun creatieve en professionele ambities te trouwen door het gebruik van seminars, presentaties, tutorials en voortdurende kritiek feedback.

In Level One basisvaardigheden en kennis worden geïntroduceerd in een reeks van levendige en experimentele projecten gericht op tekenen, boetseren, design concepten en principes te helpen begrijpen aspecten van het interieur, zoals planning, kleur, ruimte, structuur en oppervlak. De modules die u geleerd zijn:

 • Creatief Denken
 • Tekenen en Modelleren 1
 • Bouwen Anatomie 1
 • Historische Contextuele Studies
 • PC Suite
 • Sourcing & Referenties
 • Plus een electieve module


In niveau twee projecten richten zich op bepaalde gebieden van de ontwerppraktijk, zoals retail, theater, tentoonstelling en de opbouw van hergebruik. Geavanceerde tekenen en modelleren vaardigheden, inzicht materialen, constructie en detaillering zijn allemaal ontwikkeld om experimenteren, creativiteit en bruikbaarheid in te schakelen. Dit is ondersteuning door kennis van theoretische en historische perspectieven in een eigentijds interieur. De modules die u geleerd zijn:

 • Interior Design Studies
 • Digitale Tekening en modellenwerk 2
 • Bouwen Anatomie 2
 • Hedendaagse Contextuele Studies
 • PC Suite
 • Sourcing & Referenties
 • Plus een electieve module


In Niveau Drie studenten verkennen de toekomst contexten voor het ontwerp en de ontwikkeling van een realistische Final Project in de diepte. Studenten richten zich op carrière ambities en het ontwikkelen van een professionele kwaliteit portfolio van het werk ter voorbereiding van het invoeren van de ontwerp-industrie of daarmee verbonden regio van de praktijk. De modules die u geleerd zijn:

 • Honours Project
 • Materialiteit en fabricatie
 • Advanced Professional Practice
 • Toekomst Lifestyles
 • Contextuele Studies - Design FuturesAanslag

Evaluatie is een onderdeel van het leerproces. Academisch debat, gecommitteerde rapporten en student waarnemingen beïnvloeden beoordelingsstrategieën. De cursus maakt gebruik van een scala van formatieve en summatieve strategieën en deze worden ingezet om u te profiteren in termen van de ontwikkeling van uw begrip van Design en Design aanverwante disciplines.

Beoordelingscriteria worden gecommuniceerd in de algemene handboek, de module descriptoren en in de module informatiepakketten. Project korte evaluatie criteria hebben betrekking op module beoordeling en vindt u aan het einde van een korte. Terugmelding betrekking heeft op module en project beoordelingscriteria.

Aspecten van evaluatie zijn gemeenschappelijk voor alle cursussen, en sommige zijn onderscheidende aan uw specifieke cursus.De strategieën zijn ontworpen om eisen aan u gelijk aan die je ontmoet op het afstuderen te plaatsen en ze helpen bij het ontwikkelen geschikte werkmethoden om te reageren op problemen in te stellen.

Uw beoordeling merken worden gemodereerd door een intern team van assessoren en dit 'uitwendig onderzoek' is een belangrijk onderdeel van het beoordelingsproces. Het vindt plaats in cursussen en tussen modules. Ons proces is goed ontwikkeld. Het is streng en zorgt ervoor dat er vergelijkbaarheid van de beoordelingsprocedure in alle afdeling cursussen. De normen van het resultaat zijn vergelijkbaar per cursus en bewezen door de hoeveelheid en de kwaliteit van het werk.

De externe examinatoren voor AAS zal dezelfde zijn examinatoren voor Preston campus cursussen. Ze bezoeken de AAS College ieder jaar in juni.


Carrière

Veel van de ontwerp vaardigheden die zal verwerven en ontwikkelen zijn overdraagbaar en kunnen leiden u in een verscheidenheid van werkgelegenheid velden. Carrièremogelijkheden zijn onder andere werkzaam als Interior Design consultant, in-house design voor een specialist winkel-fitting aannemer, Computer 3D visualiser en huisstijl consultant. In deze banen jouw rol zou kunnen nemen op vele verschijningsvormen zoals Consultancy Business Design Partner of Creative Design teamleider. Uw rol kan zelfs bieden diverse mogelijkheden om te werken in film, tv of theater het ontwerpen van alles, van de prestaties stelt de algemene stijl adviseur.

Succesvolle studenten kunnen ook wensen om hun studie voort te zetten op MA Degree om nog meer kennis en vaardigheden, het verkennen van nieuwe en innovatieve gebieden van het ontwerp.

Program taught in:
Engels

See 4 more programs offered by AAS College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019