BA (Hons) Interior Architecture And Design

University Campus Suffolk

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Interior Architecture And Design

University Campus Suffolk

Overzicht

Over de cursus

Deze cursus is bedoeld voor creatieve mensen, die hebben een grote interesse in de ruimte en plaats maken, 3D-ontwerp, architectuur, en het ontwerp voor tentoonstellingen en installaties. Het hart van deze inhoud van de cursus is het maken van omgevingen die levens kan veranderen, inspireren, bieden comfort, intriges; de gebouwde omgeving is je canvas. Of je de carrière van een architectonisch ontwerper volgen, decorontwerper, technoloog, curator of installatie kunstenaar, deze cursus zult u in dienst met de fundamentele vaardigheden, kennis en inzicht aan de professionele route van uw keuze na te streven.

In deze cursus krijg je jezelf ontwikkelen tot kritische denkers, competente ontwerpers en sterke communicators geworden. Die betrokken zijn bij het ontwerp van projecten vanaf de eerste week van je studie, zal u in staat stellen op de hoogte van het creatieve proces van het ontwerp te worden vroeg op, en in staat om het ontwerpen van geavanceerde en complexe ideeën later. Verwerven van de kritische kennis die omringt de discipline zal je in staat stellen om jezelf te positioneren in de wereld van architectuur en design, en het creëren van goed doordachte, baanbrekende ontwerpen die een verschil maken. Steeds uitgerust met de juiste technische en overdraagbare Skillset u inzetbaar te maken en een effectief lid van het team, in staat om op het uitdagende taken die betrokken zijn bij de levering van een ontwerp-project over te nemen; dat wordt een uiteindelijke binnenruimte, de concurrentie voorstel of onderzoek document.

De cursus werkt met een uniek design studio didactisch model en cultuur die nodigt u uit om samen te werken, te delen, en deel uitmaken van een creatief ontwerp hub die effectief werkt op basis van de waarden van de synergie, respect, en debat.

Wie zijn wij

Wij zijn een enthousiast team van professionals en academici, die zeer gepassioneerd over onze disciplines, evenals het onderwijs en het leveren van kennis. Wij brengen verschillende achtergronden en specialismen in deze cursus en richten we ons op uw succes, professionele ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat je creatief te blijven, geïnspireerd, en dat word je de professionele je hebt gedroomd van het worden. We zijn hoog gekwalificeerd op het gebied van architectuur, beeldende kunst, kritische theorie, ontwerp en lood onderzoek en de praktijk ieder op hun eigen gebied, het behoud van een groot nationaal en internationaal profiel. We hebben een cursus voor u, dat is de huidige en ambitieuze ontworpen, en reageert op de door de industrie en het hoger onderwijs normen. Wij zijn van mening dat het ontwerp is internationaal en wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijven van wat er gebeurt in de ingediende, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar ook in Europa als wereldwijd.

We zijn gericht op uitmuntendheid en zal zich inspannen om u te voorzien van een opwindende student ervaring en een inspirerende leeromgeving.

Waarom kiezen voor een studie bij ons

Wij zijn de enige cursus in het Verenigd Koninkrijk formeel te hebben in haar syllabus een innovatief model van leren en onderwijzen de 'Vertical Studio'. Dit model bevordert de samenwerking en symbiose tussen groepen studenten van verschillende niveaus, die strategisch delen fysieke studio ruimte en project materiaal. Het bereidt de studenten in een vroeg stadium in de loop van processen over het hoofd en voor te bereiden op hun toekomstige studie. Het staat ook onvoorziene en rust laatste jaar studenten met een sterke mentorschap en managementvaardigheden. We hebben onze koers geschreven op een zodanige wijze, om kennis te leveren op de huidige technologieën en praktijken, zoals verhoogde en virtuele werkelijkheid, praktijkgericht onderzoek, interactief ontwerp, evenals een breed scala aan theorieën en filosofieën die informeren over de discipline behoren . Wij combineren kritisch digitaal met de fysieke productie om onze studenten te machtigen met een rijke professionele skillset en een portfolio van het werk dat ze inzetbaar en klaar voor verdere studie maakt.

Wij bieden onze studenten met een creatieve leeromgeving, waarvan het model in een ontwerp praktijk simuleert en is actief in de loop toegewezen studio. In deze hub, studenten hebben toegang tot natuurlijk specifieke middelen, zoals de huidige architectuur en design boeken en tijdschriften, Leap Motion en Arduino technologie, projector en PC-werkplekken. De cursus team is vaak in de studio en biedt intensieve ondersteuning op één-op-één of groepsniveau. Wij zorgen ervoor dat de nummers van onze groepen studenten maakt grote contacttijd met teamleden en werken in empathie, zich te concentreren op de flair, sterkte punten, mogelijkheden en het tempo van elke student om vooruitgang en succes te verzekeren.

Wij zijn onderdeel van een jonge en ambitieuze instelling die kijkt naar een toekomst op te bouwen en hebben impact op de regionale en nationale gemeenschap als internationaal. We staan ​​in direct verband met de industrie, met de meerderheid van onze design projecten in jaar 2 en 3 wordt de klant of de concurrentie gebaseerd is. Wij nodigen specialisten uit andere instellingen en de industrie om seminars en workshops te leveren, geven een inzicht van hun werk aan onze studenten. Wij organiseren regelmatig excursies naar belangrijke bezienswaardigheden en evenementen bezoeken om ervoor te zorgen studenten krijgen geld van de praktijk en holistische perceptie van de hedendaagse designwereld.

Inhoud en Modules

Natuurlijk Filosofie

De BA (Hons) Interior Architecture and Design opleiding aan UCS biedt een breed spectrum, interdisciplinaire benadering van de articulatie en re-eigening van ruimtes. Het biedt een inspirerende leeromgeving waarin conventionele architectonische waarden en hedendaagse benaderingen samenvoegen. Onze studenten worden geïnformeerd en in staat professionals, niet alleen artistiek creatief en technisch voorbereid, maar ook praktisch en kritisch op de hoogte. Het projectmatig werken zullen creatieve uitdagingen te bieden en biedt studenten met een groeiend bewustzijn, vertrouwen en het vermogen om innovatief design oplossingen te ontwikkelen. De theoretische modules integreren en ondersteunen het project te werken op een manier die reflectief en kritisch denken en het maken verbetert. Het laatste jaar biedt zelfstandigheid en verantwoordelijkheid voor studenten om hun eigen individuele design projecten en beroepsprofielen te ontwikkelen, vaak gezamenlijk aan de overkant van de ontwerpende disciplines, die uiteindelijk ontwikkelt en voltooit een persoonlijk portfolio van het werk.

De cursus is gebaseerd op de volgende onderdelen en voldoet aan alle relevante huidige hoger onderwijs EVK Frameworks:

 • Analyse door reflectie en evaluatie
 • Prestaties door Professional Development
 • Creativiteit door middel van Verbeelding
 • Applicatie via Ontwerp Productie
 • Communicatie via de taal van Design

Cursus Structuur

De aard van de cursus is integratieve, onderneming geleidelijk aan deze integratie tussen de modules, strengen en zelfs andere disciplines of cursussen binnen de school, zoals fotografie, grafisch ontwerp, film en media, beeldende kunst, etc, het vergroten van de mogelijkheden om de studenten te verrijken 'portefeuilles. De cursus structuur is zodanig zodat u onafhankelijke leerlingen worden. U zult kort en prescriptieve taken en opdrachten in het eerste jaar, je kennis te verbreden en te verdiepen uw begrip met live-projecten in het tweede jaar, en neem de volledige verantwoordelijkheid van uw ontwerp initiatieven in het laatste jaar.

De cursus componenten zijn gestructureerd in jaar durende modules die een gamma van leren en leermethodes zoals lezingen en seminars, studio tutorials en kritieken, presentaties en peer review-activiteiten, taakgericht en lab-based learning dekken. Elke module wordt beoordeeld aan het einde van het academisch jaar van de Design Studio modules zijn de ruggengraat van de cursus en het sluiten van de productie van een portfolio jaar.

Je eerste jaar

 • Lezen Context
 • Design Studio 1
 • Visuele Communicatie

Je tweede jaar

 • Kritieke Perspectieven
 • Design Studio 2
 • Design Technology
 • CAD & Digital Imaging

Je laatste jaar

 • Debatten over Contemporary Practice
 • Design Studio 3
 • Onderzoek en Identiteit

Verdere Informatie

Hoe toe te passen - de voorbereiding voor een interview

Wanneer u een aanvraag voor onze BA (Hons) Interieur Architectuur en Design cursus, zullen wij u vragen om een ​​interview bij te wonen in de campus of op afstand. Dit is uw kans om te voldoen aan ons, bekijk onze faciliteiten en de locatie en demonstreren van uw potentiële. Om dit te doen vragen wij u een creatieve portfolio en een 500 woorden persoonlijke verklaring voor te bereiden.

Uw creatieve portefeuille kan fysiek of digitaal zijn en is de visuele bewijs voor uw potentieel om te slagen op deze cursus. De inhoud van het portfolio kan omvatten, maar is niet beperkt tot een selectie van:

 • Technische tekeningen
 • Schetsen en Schilderen
 • fotografie
 • Grafisch Ontwerpen
 • -Design gerelateerde Production

We onderzoeken elke aanvraag op zijn eigen verdienste en we zullen op zoek gaan naar creatieve flair, talent en passie, dus aarzel niet om misschien onconventionele elementen in uw portefeuille op te nemen; dit kan documentatie van een design object of model je hebt gemaakt zijn.

Zorg ervoor dat u portfolio weerspiegelen uw vaardigheden opgedaan zo ver, evenals uw vermogen om die onder begeleiding te ontwikkelen. Het is ook belangrijk dat uw portefeuille is informatief, samenhangend en selectief, toont u bent in staat om belangrijke beslissingen te maken en dat u zich bewust van de kwaliteit van uw werk. U kunt onder andere afgeronde projecten of projecten in uitvoering, dat u in het bijzonder wilt of hoge dunk van. De fysieke portefeuille brengen u in een interview op de campus kan de vorm aannemen van een A2 map of A3 tijdschrift te nemen of bevatten een combinatie van elementen, zorgvuldig geselecteerd en geprioriteerd. Als we om een ​​e-portfolio zal dit gewoonlijk een Powerpoint of PDF-bestand omvattende het bovenstaande en overgebracht naar een digitaal formaat, en behoren geannoteerde elementen.

Portfolio Richtlijnen

Het is zeer belangrijk dat u portfolio bevat de volgende informatie:

 • Uw naam en gegevens van de inhoud (titels, annotatie etc)
 • Relevant werk dat je inspireert
 • Werken die je hebt ontwikkeld en trots op
 • Een reeks van je vaardigheden om technische bekwaamheid, observatie, mapping, creativiteit en analyse omvatten
 • Zowel 2D als 3D werk, adequaat gedocumenteerd door middel van tekeningen en beelden
 • Elke prestatie of prijs die u hebt ontvangen
 • Een groep projecten die u deel hebben genomen in

Wij doen geen verzoek om een ​​bepaalde grootte of het volume van een portefeuille, maar we normaal zou verwachten aanvragers 15-30 beelden van creatieve, experimentele of definitieve ontwerp te tonen. We verwelkomen ook digitale portfolio's of showreels via Flickr, Behance, Isuu, Vimeo, of soortgelijke evenals uw persoonlijke blog.

Carrièremogelijkheden

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, of wat de vooruitzichten van soortgelijke cursussen zijn, dit programma opent een reeks van loopbanen aan haar studenten en afgestudeerden. Je laatste jaar zal veel bepalen van uw richting en / of specialisatie via uw onafhankelijke keuze van het onderwerp van het onderzoeksproject (proefschrift) en design studio laatste grote project. Na het voltooien van deze cursus bent u uw carrière of verdere studie naar een (n) te worden na te streven:

 • Architectural Designer
 • Interior Designer
 • Installatie Artist
 • Museum / Expositie Curator
 • CAD Technician / Technologist
 • Architectural Technologist
 • Set / theater Designer
 • Architectonische Visualiser
 • Academische / Onderzoeker
 • Landgoederen Manager
 • Environmental Consultant

Ontmoet het team

Wij moedigen potentiële aanvragers en studenten op onze campus te bezoeken en voldoen aan het team in eigen persoon om gedachten en verwachtingen te bespreken. Elk jaar verwelkomen we duizenden bezoekers op onze UCS open dagen en evenementen, die vakspecifieke informatie en welkom rondleidingen krijgen. Het team zal blij zijn om te bespreken en uit te vinden of deze cursus voldoet aan uw verwachtingen en geven u een voorproefje van het werk student. Menselijk contact is belangrijk voor ons, dus kunt u terecht op of neem contact.

UCS Collegegeld:

Studenten vanaf UCS in september 2015 wordt in rekening gebracht £ 9000 per jaar voor een full-time Bachelor diploma. Part-time studenten wordt in rekening gebracht £ 8490 (pro-rata) per jaar voor de bachelor graden.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,000 GBP
Price
per jaar