BA (Hons) Internationaal toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus overzicht

De toeristenindustrie is een van 's werelds grootste industrieën en is zowel dynamisch als multidisciplinair. Het omvat zowel multinationale ondernemingen als kleinschalige lokale bedrijven, evenals vele aspecten van de kleinere evenementen- en horecabranche.

Om u te helpen bij het verkennen en voorbereiden op een carrière in deze diverse industrie, bieden de cursussen voor toeristisch management een mix van basiskennis die de economische, ecologische en sociale context en de praktijk van het toerisme weerspiegelt, met nauwgezet management dat de hele cursus ondersteunt. Het is verplicht om een op werk gebaseerde leermodule te volgen om uw inzetbaarheid aan het einde van de cursus te versterken.

Tot op heden hebben studenten stages gevolgd in het buitenland en in het VK. Buitenlandse stages omvatten Universal Studios, Disney en een reeks resorthotels en countryclubs in de Verenigde Staten, Camp America en Europese stages bij touroperators, waaronder Thomas Cook. Binnen het Verenigd Koninkrijk hebben studenten gewerkt voor een reeks organisaties zoals de National Trust, de Youth Hostel Association, Cardiff Airport, het National Museum of Wales, luchtvaartmaatschappijen en toeristische informatiecentra.

Om de inhoud van de module verder te verbeteren, maakt de cursus gebruik van de expertise van een aantal experts uit de industrie, waaronder Visit Wales, Cardiff Airport en het Principality Stadium, Cardiff Motorpoint Arena, CADW, Cardiff Castle. Het cursusteam organiseert ook regelmatig bezoeken aan vele lokale toeristische attracties en bestemmingen.

Als u een van de veldstudiemodules kiest, is er ook de mogelijkheid om naar plaatsen als Alicante en Gambia te reizen.

Aan het leren

Alle studenten zullen profiteren van het team van toegewijde persoonlijke docenten die een punt van persoonlijk en regelmatig contact bieden. De persoonlijke docenten werken nauw samen met de programmadirecteuren en jaarbegeleiders om ervoor te zorgen dat de behoeften van studenten effectief worden vervuld en dat hun tijd op Cardiff Metropolitan University zowel een aangename als een succesvolle ervaring is.

Naast de persoonlijke tutors wordt de individuele cursusspecifieke academische ondersteuning en begeleiding geboden door de programmadirecteur en de respectieve jaarleraar. Dit is met name van belang met betrekking tot zowel de keuze van opties die beschikbaar zijn in het tweede en derde jaar als het scala aan beschikbare werkervaringsmogelijkheden.

employability

De toeristische sector biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden en daarom zullen afgestudeerden goed geplaatst zijn om leidinggevende functies te verwerven in de private, publieke en vrijwillige sectoren van de toeristenindustrie, zowel in het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland. Kansen bestaan op het gebied van marketing en planning van bestemmingen, luchthaven- en luchtvaartactiviteiten, reis- en touroperaties, evenementenbeheer, sportmanagement en marketing van nationale en lokale toeristische organisaties, beheer van bezoekersaantrekkelijkheden, gastvrijheid en ontwikkeling van kleine bedrijven (mogelijk leidend tot zelf) -werkgelegenheid). Vanwege de managementfocus van de cursus afgestudeerden bestaan er ook kansen in bredere zakelijke gebieden.

Toelatingseisen

Vijf GCSE-passen waaronder Engelse taal en wiskunde * in graad C of hoger (graad 4 of hoger voor kandidaten die onlangs hervormde GCSE's houden in Engeland) plus 112 punten van ten minste 2 A-niveaus (of een equivalent daarvan).

Typische aanbiedingen kunnen zijn:

  • 96-112 punten van ten minste 2 A-niveaus met cijfers CC; Welsh Baccalaureate - Advanced Skills Challenge Certificate beschouwd als het derde onderwerp
  • RQF BTEC National Extended Diploma / Cambridge Technical Extended Diploma overall grade MMM - DMM
  • 96-112 punten van ten minste 2 Scottish Advanced Highers om cijfers DD op te nemen
  • 96-112 punten van het Ierse Leaving Certificate bij Highers met 3 x H2-cijfers. Onderwerpen van hoger niveau die alleen worden overwogen met een minimum van niveau H4
  • 96-112 punten uit het diploma toegang tot hoger onderwijs

* Voor Welshe sollicitanten die zitten aan de gereformeerde GCSE-wiskunde, accepteren we GCSE- wiskunde of wiskunde - numeriek.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lees meer

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Lees Minder