BA (Hons) International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

We leven in een wereldwijde zakelijke wereld. De globalisering van de handel, transatlantische handelsovereenkomsten en de Britse Brexit-beslissing zijn factoren die het economische landschap blijven hervormen. Door deze cursus te bestuderen, ontwikkelt u waardevolle kennis van de voorschriften en processen die de internationale handel regelen, en krijgt u de gelegenheid om zich te specialiseren in internationale financiën of wereldwijde marketing. Als je ervoor kiest om de optie van een stagejaar te volgen of in het buitenland te studeren, zul je je probleemoplossende vaardigheden aanscherpen en praktijkervaring opdoen en je inzetbaarheid vergroten.

Deze cursus biedt de mogelijkheid om een 'sandwich'-jaar te volgen - een jaar van betaald werk in de industrie dat je vaardigheden en ervaring zal vergroten. Dit wordt meestal gedaan tussen het tweede en derde jaar van je opleiding, waardoor je cursus meestal in totaal vier jaar duurt. Studenten die de sandwichroute kiezen, vinden dat dit helpt bij zowel hun studie als het vinden van een baan na het afstuderen. Het kan je zelfvertrouwen, contacten en natuurlijk je CV opbouwen. Leeds Beckett adverteert met veel plaatsingsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij het vinden van de juiste plaatsing voor u.

Voordelen van de cursus

Je wordt sterk aangemoedigd om een jaar of een semester in het buitenland te studeren. Dit geeft u een wereldwijd perspectief en moedigt u aan om vol vertrouwen buiten uw thuisland te ontwikkelen en te werken. We hebben een aantal partnerschappen met hooggeplaatste instellingen in landen zoals Australië, Frankrijk en Cyprus, met wie het onderwijs in de Engelse taal wordt gegeven.

We hebben een speciaal inzet- en plaatsingskantoor om u te ondersteunen en u toegang te bieden tot een breed scala aan vacatures van lokale, nationale en internationale werkgevers. Pre-placement begeleiding en seminars zijn beschikbaar over onderwerpen zoals CV en schrijven van brieven, hoe om te slagen in het interview, assessment centers en psychometrische tests.

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van je professionele ontwikkeling - daarom bieden we een gastcollege aan. Verleden sprekers zijn de CEO van de London Stock Exchange, Shadow Chief Secretary van de Treasury, verleden voorzitter en president van de Academy of Marketing, Chief Executive van de British Bankers Association, de Chief Economist van Yorkshire Bank en de redacteur van Cosmopolitan.

Toelatingseisen

UCAS-tariefpunten: 104 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, exclusief algemene studies).

Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

GCSE's:GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:Over het geheel genomen met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten.
SCHOTSE AWARDS:Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.
IERS VERLATEN CERTIFICAAT:Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.
NIVEAU 6 INVOER:Aanvragers moeten een HND, Foundation-diploma of gelijkwaardige onderscheiding hebben in de verwante vakken van het verwante vak Business, waarbij ze in het laatste jaar 60% verdiensten behalen.
SELECTIECRITERIA:

We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

INTERNATIONALE BACCALAUREATE

24 punten

IELTS:

IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

ONZE VERPLICHTING OM ELKE STUDENT TE HELPEN SLAAT:

Leeds Beckett University streeft ernaar dat elke student met het potentieel om te slagen aan onze universiteit dit kan doen, ongeacht hun achtergrond. Om deze reden hanteren we een contextueel toelatingsbeleid, wat betekent dat we rekening houden met een aantal extra factoren bij het beoordelen van de aanvraag van een student. Kandidaten die voldoen aan ten minste één van onze criteria voor contextuele toelating krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten dan ons gepubliceerde tarief (hierboven).

Onze contextuele toelatingscriteria zijn:

  • De postcode van het huis is in een gebied waar weinig mensen naar de universiteit gaan (gebied POLAR4 quintile 1 of 2. Dit kan worden gecontroleerd op de Office for Students-website)
  • Verklaarde handicap op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  • Boven de 21 jaar op 1 september voordat de cursus begint
  • Aangegeven als zorgverlater op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
ONZE PLAATS ALS ANKERINSTELLING:

Leeds Beckett University staat landelijk in de top 10 van universiteiten voor het vertegenwoordigen van onze lokale gemeenschap. Om onze positie als een belangrijke leverancier van onderwijs en training voor West Yorkshire verder te versterken, passen we een Anchor Institution Policy toe in ons toelatingsproces. Studenten die zich bij ons aanmelden vanuit een van de vijf Local Authority-gebieden in West Yorkshire (BD, HD, HX, LS, WF) krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten.

Volwassen aanvragers

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. Alle studenten worden in aanmerking genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als u niet voldoet aan de vereisten via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we u mogelijk nog steeds een aanbieding doen als u recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als alle relevante werkervaring in uw aanvraag vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, onder beide regelingen kunnen behandelen.

Alle kandidaten voor onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereiste van GCSE graad C of gelijkwaardig, we accepteren bijvoorbeeld enkele functionele vaardigheidstests.

Baanperspectieven

Onze afgestudeerden werken in managementfuncties voor organisaties zoals Ernst & Young, PricewaterhouseCoopers, Motorola en BMW, in steden zoals Warschau, Madrid, Stuttgart en Londen. Studeer kansen in het buitenland en de kans om in groepen met studenten uit het buitenland te werken, zou je een internationaal perspectief op zaken en een concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt moeten geven. Postacademische studieopties aan de universiteit omvatten onze MBA (Graduate), onze MA International Business en onze MSc Management-cursussen.

  • Europese productmanager
  • Regionale manager
  • Regional Sales Executive
  • International Business Development Manager

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

The Rose Bowl

De Rose Bowl heeft indrukwekkende onderwijsruimtes, auditoria, conferentiefaciliteiten en een uitstekende lokale reputatie als zakencentrum. De Rose Bowl plaatst onze studenten in het centrum van een dynamische zakengemeenschap.

Simulatie Suite

In deze faciliteit gebruik je kritieke beslissings meeslepende simulaties om effectieve leiderschaps- en groepsdeelnemersvaardigheden te ontwikkelen. De simulaties repliceren de complexiteit van real-life scenario's die beslissers uitdagen, gericht op het verbeteren van uw besluitvorming, kritisch denken en communicatieve vaardigheden.

Beursvloer

Onze handelsvloer biedt toegang tot informatie en hulpmiddelen via Thomson Reuters en DataStream. Dit omvat lokaal en wereldwijd economisch en zakelijk nieuws, historische en realtime economische en zakelijke gegevens, het creëren en bewaken van portfolioprestaties, informatie op bedrijfsniveau, visuele analyse door middel van grafieken, duizenden onderzoeken naar de prestaties van landen en bedrijven en de mogelijkheid om breng de informatie over naar relevante software. Thomson Reuters is een van de grootste databases ter wereld en al deze bronnen zijn even belangrijk voor studenten, professionals, onderzoekers en academisch personeel.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds ... Lees meer

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds vormgeeft voor de toekomst. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder