BA (Hons) Internationale Betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

U kunt kiezen uit een aantal van de internationale betrekkingen zal zijn Pathways om te studeren *:

 • BA (Hons) Internationale Betrekkingen
 • BA (Hons) Internationale betrekkingen met mondiale ontwikkeling
 • BA (Hons) Internationale betrekkingen met vredesstudies
 • BA (Hons) Internationale betrekkingen met politiek
 • BA (Hons) Internationale betrekkingen met de politieke economie
 • BA (Hons) Internationale betrekkingen met de mensenrechten

Krijg een internationaal perspectief door te onderzoeken hoe landen omgaan op het wereldtoneel, wat er gebeurt tijdens conflicten en de uitdagingen waarmee staten en wereldorganisaties worden geconfronteerd om vrede en veiligheid te beschermen. Je houdt je bezig met de theorie van internationale betrekkingen en diplomatie, waarbij je de wereldwijde ongelijkheden onderzoekt, de opkomst van de supermachtlanden en hoe macht eruit ziet op mondiaal niveau.

Begrijp hoe belangrijke ontwikkelingen, waaronder de Koude Oorlog, de val van de Berlijnse Muur, globalisering, veranderende mondiale machtsverhoudingen en de opkomst van nieuwe terreurdreigingen en sociale bewegingen de wereld hebben gevormd.

 • U kunt een aanvraag indienen om de honours degree of een van de onderstaande gecombineerde prijzen te bestuderen. Je hebt ook de mogelijkheid om je award aan het einde van je eerste jaar te wijzigen. U kunt rechtstreeks bij UCAS een aanvraag indienen voor de gecombineerde prijzen met behulp van de verstrekte UCAS-codes:

  BA (Hons) Internationale betrekkingen met mondiale ontwikkeling (UCAS-code L258)
  Ontdek hoe wereldwijde ontwikkeling de ethische dilemma's confronteert waarmee de verdeling van macht en middelen wordt geconfronteerd. Je onderzoekt theorieën over ontwikkeling, armoede en economische crises en hun relevantie voor de sociale en politieke uitdagingen van de 21ste eeuw.


  BA (Hons) Internationale betrekkingen met vredesstudies (UCAS-code L252)
  Begrijp hoe internationale betrekkingen traditioneel worden gevoerd en wat de consequenties en beperkingen van deze benaderingen zijn. Je onderzoekt de belangrijkste theorieën over vrede, oorlogvoering en veiligheid en hun relevantie en praktijk in de 21ste eeuw.


  BA (Hons) Internationale betrekkingen met de politiek (UCAS-code L254) Onderzoek kritisch de politiek en onderzoek enkele van de dringende problemen waarmee we vandaag worden geconfronteerd, zoals klimaatverandering, mensenrechten, migratie en de crisis van het kapitalisme.

  BA (Hons) Internationale betrekkingen met de politieke economie (UCAS-code L255)
  Politieke economie is een cruciaal hulpmiddel om de relatie tussen geschiedenis, economie, het internationale staatssysteem en politieke macht te begrijpen.


  BA (Hons) Internationale betrekkingen met de mensenrechten (UCAS-code L253)
  Veel politieke, economische, sociale en culturele factoren beïnvloeden de succesvolle bescherming en bevordering van mensenrechten over de hele wereld. U zult debatten aangaan over de universaliteit van mensenrechten en het succes van mensenrechten beoordelen als een mechanisme voor sociale rechtvaardigheid. Je onderzoekt het werk van mensenrechtenactivisten en de politieke strategieën die zij gebruiken om te proberen mensenrechtenschendingen te stoppen.

  Voordelen van de cursus

  Studenten van over de hele wereld komen onze International Relations-cursussen bestuderen en bieden unieke ervaringen en inzichten die uw wereldbeeld zullen verbeteren en helpen bij het opbouwen van uw netwerk van internationale contacten.

  Je onderzoekt de rollen van internationale organisaties zoals de Wereldbank, de Wereldhandelsorganisatie en de Verenigde Naties, waardoor je inzicht krijgt in hun werkprocessen en beperkingen. Je wordt aangemoedigd om kritisch te denken en onechte ideeën voor te stellen die hen kunnen helpen hun doelen te bereiken.

  U kunt deelnemen aan ons jaarlijkse Politics & International Relations Festival en Peace Lecture, die eerder gastsprekers hebben aangetrokken zoals Keir Starmer, Shadow Secretary of State for Exiting the EU, voormalig Labour MP David Miliband en Green Party co-leider Caroline Lucas.

  Ons academisch team is onderzoeksactief en betrokken bij internationaal activisme en wereldwijde ontwikkeling. Zij omvatten dr. Rachel Julian, die momenteel onderzoek doet naar lokale opvattingen over conflicten in Myanmar door middel van cultuur en verhalen.

  Je zult ook een vrijwilligersplaats in het VK of in het buitenland uitvoeren naar keuze, je concept van maatschappij en burgerschap verrijken en je vaardigheden voor werk ontwikkelen.

  Toelatingseisen

  UCAS-tariefpunten: 104 punten vereist. (Minimaal 64 van twee A-niveaus of gelijkwaardig, exclusief algemene studies).

  Als u via UCAS solliciteert, lees dan meer over hoe uw kwalificaties in het UCAS-tarief passen.

  GCSE's:GCSE Engelse taal en wiskunde in graad C of hoger (klasse 4 voor degenen die vanaf 2015 hun GCSE volgen) of gelijkwaardig. Sleutelvaardigheden Niveau 2, Functionele vaardigheden Niveau 2 en het certificaat inzake alfabetiseringscapaciteit / rekenvaardigheid worden geaccepteerd in plaats van GCSE's.
  TOEGANG TOT HIJ DIPLOMA:Over het geheel genomen met een minimum van 104 UCAS-tariefpunten.
  SCHOTSE AWARDS:Minimaal 5 vakken in niveau B op hoger niveau.
  IERS VERLATEN CERTIFICAAT:Minimaal 5 vakken in Grade C1 of hoger op hoger niveau, waarvan minimaal 3 op B2 moeten staan.
  SELECTIECRITERIA:

  We kunnen selectiecriteria gebruiken op basis van uw persoonlijke kenmerken; ervaring en / of betrokkenheid bij het studiegebied. Deze informatie zal worden afgeleid van uw persoonlijke verklaring en referentie en zal alleen worden gebruikt als u voldoet aan de algemene toegangseisen.

  INTERNATIONALE BACCALAUREATE

  24 punten

  IELTS:

  IELTS 6.0 zonder vaardigheden onder 5.5, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

  ONZE VERPLICHTING OM ELKE STUDENT TE HELPEN SLAAT:

  Leeds Beckett University streeft ernaar dat elke student met het potentieel om te slagen aan onze universiteit dit kan doen, ongeacht hun achtergrond. Om deze reden hanteren we een contextueel toelatingsbeleid, wat betekent dat we rekening houden met een aantal extra factoren bij het beoordelen van de aanvraag van een student. Kandidaten die voldoen aan ten minste één van onze criteria voor contextuele toelating krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten dan ons gepubliceerde tarief (hierboven).

  Onze contextuele toelatingscriteria zijn:

  • De postcode van het huis is in een gebied waar weinig mensen naar de universiteit gaan (gebied POLAR4 quintile 1 of 2. Dit kan worden gecontroleerd op de Office for Students-website)
  • Verklaarde handicap op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  • Boven de 21 jaar op 1 september voordat de cursus begint
  • Aangegeven als zorgverlater op het UCAS-aanvraagformulier (of directe aanvraag voor deeltijdaanvragers)
  ONZE PLAATS ALS ANKERINSTELLING:

  Leeds Beckett University staat landelijk in de top 10 van universiteiten voor het vertegenwoordigen van onze lokale gemeenschap. Om onze positie als een belangrijke leverancier van onderwijs en training voor West Yorkshire verder te versterken, passen we een Anchor Institution Policy toe in ons toelatingsproces. Studenten die zich bij ons aanmelden vanuit een van de vijf Local Authority-gebieden in West Yorkshire (BD, HD, HX, LS, WF) krijgen een plaats in deze cursus aangeboden met lagere (voorspelde of behaalde) UCAS-tariefpunten.

  Volwassen aanvragers

  Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. Alle studenten worden in aanmerking genomen via het hierboven beschreven contextuele toelatingsbeleid. Als u niet voldoet aan de vereisten via het contextuele toelatingsbeleid, kunnen we u mogelijk nog steeds een aanbieding doen als u recente relevante werkervaring hebt via ons beleid 'Erkenning van eerder leren'. Zorg ervoor dat u zowel uw kwalificaties als alle relevante werkervaring in uw aanvraag vermeldt, zodat we u, indien van toepassing, onder beide regelingen kunnen behandelen.

  Alle kandidaten voor onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereiste van GCSE graad C of gelijkwaardig, we accepteren bijvoorbeeld enkele functionele vaardigheidstests.

  Baanperspectieven

  Deze cursus geeft je de vaardigheden die nodig zijn voor een rol op het wereldtoneel van internationale betrekkingen en politiek, en je keuze van natuurlijk specialismen zal je helpen je expertise aan te passen aan de carrière die je wilt nastreven.

  Je zou kunnen werken bij de overheid, in consultancy, voor vrijwilligers- of gemeenschapsgroepen, of in de media. Je zult ook goed geplaatst zijn om je studie voort te zetten door te kiezen uit ons aanbod van postdoctorale studiemogelijkheden, waaronder onze mastercursussen in vrede en ontwikkeling, internationale betrekkingen, internationale mensenrechtenpraktijk en internationale politieke economie.

  • Diplomaat
  • Overheidsadviseur
  • Journalist
  • Internationale liefdadigheidswerker

  Carriere advies

  Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

  Vergoedingen en financiering

  VK & EU

  Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

  Internationale

  Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12000. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

  uitrusting

  Sociale leerruimtes

  Onze sociale leerruimtes omvatten meestal pc's, bureauruimte en zitgedeeltes, zodat u in een ontspannen sfeer kunt studeren en een praatje kunt maken.

  Bibliotheek

  Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

  Gym- en sportfaciliteiten

  Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder