Read the Official Description

ICI's Undergraduate-programma's in International Culinary Arts worden gevalideerd door Oxford Brookes University in het Verenigd Koninkrijk. De persoonlijke aandacht die u bij ICI krijgt, stelt u in staat uw culinaire vaardigheden te perfectioneren, van de eerste stappen tot het laatste in fine dining. De hedendaagse industrie vraagt ​​om individualiteit - onze kleine klassen laten onze toekomstige koks toe om hun eigen flair en creativiteit te ontwikkelen. We laten je je eigen stijl ontwikkelen en zorgen ervoor dat je de beste kwaliteit onderwijs hebt om je dromen te ondersteunen.

Vereisten voor toelating.

  • Minimaal 18 jaar oud.
  • IMI-certificaat / middelbare school / IB / A-niveaus of gelijkwaardig
  • Vaardigheid in Engels: 5,0 IELTS of gelijkwaardig.

Wat is de programma-doelstelling?
Collegegeld heeft zowel praktische als academische elementen die onze afgestudeerden voorbereiden op het omgaan met de eisen en uitdagingen van de professionele keuken. We geven state-of-the-art technische vaardigheden en overdraagbare geavanceerde zakelijke en managementvaardigheden om u in staat te stellen op het hoogste professionele niveau te werken.

Welke kwalificatie krijgt u?

Een Bachelor of Arts met Honours in International Culinary Arts uitgereikt door IMI, Zwitserland en gevalideerd door Oxford Brookes University, Verenigd Koninkrijk.

Program taught in:
Engels

See 2 more programs offered by IMI International Management Institute Switzerland »

Last updated January 21, 2019
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Feb. 2020
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
96,000 CHF
By locations
By date
Begindatum
Feb. 2020
Application deadline

Feb. 2020

Location
Application deadline
Einddatum

Living and Studying at IMI Switzerland