BA (Hons) Internationale gastvrijheid

Swiss Alpine Center

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BA (Hons) Internationale gastvrijheid

Swiss Alpine Center

Filosofie

Onze filosofie van Hospitality Management Studies: de horecabranche, die de vier belangrijkste sectoren huisvesting, transport, eten en drinken en recreatie omvat, is de snelst groeiende industrie in de wereld van vandaag. Wanneer u reist, dineert of een avond weg van huis verblijft, geniet u van "gastvrijheid".

Door gevarieerde en interessante studieprogramma's aan te bieden, kan ALPINE je voorbereiden op een carrière in een of alle sectoren van de horeca. Onze unieke benadering van onderwijs en opleiding op dit gebied zorgt ervoor dat aan uw eigen behoeften wordt voldaan - of u nu een gespecialiseerde functie zoekt of een baan die een grotere arbeidsmobiliteit mogelijk maakt.

Inhoud

Een van de grote voordelen van het studeren van gastvrijheidsmanagement zijn de overdraagbare vaardigheden die door een dergelijke opleiding zijn opgedaan. Eenvoudig gezegd, overdraagbare vaardigheden zijn vaardigheden die kunnen worden toegepast op en worden gevraagd door bedrijven die niet noodzakelijkerwijs onder de paraplu van gastvrijheid en toerismediensten vallen.

Over het algemeen zijn dit technische vaardigheden zoals communicatietechnologie, mensenvaardigheden, verkoop- en marketingvaardigheden, financiële en boekhoudkundige vaardigheden en de allernieuwste methoden en theorieën voor het beheer van hospitality. Sommige afgestudeerden van ALPINE zijn succesvol in niet-horeca- / toerismeberoepen van de dienstverlenende industrie, ook bekend als de belevingseconomie, waaronder telecommunicatie, training en opleiding, bankwezen, consultancy, human resource consultancy, verkoop en marketing, financiën, en televisie en uitzendingen om er maar een paar te noemen.

Deze laatstejaarsopleidingsopleiding biedt specialisatie in het management van internationale horeca- en toerismebedrijven. De focus van het programma ligt op de ontwikkeling van ondernemerschap en heeft als doel studenten uit te rusten met zakelijke competenties voor het beheer van financiële, operationele en strategische beslissingen.

Het programma wordt fulltime en parttime aangeboden en biedt twee innamen in oktober en april.

Jaar 1

  • Bedrijfsomgeving voor horeca en toerisme
  • Kamers Divisie Operaties
  • F
  • Financiën voor managers
  • Management Theorie
  • Persoonlijke ontwikkelingsplanning
  • Zakelijke toepassingen
  • Industriële werkervaring
  • Workshops voor klantenservice
  • Toegepaste hotelactiviteiten

Jaar 2

  • Horeca-operaties
  • Problemen bij Culinary Arts Management
  • Recht en ethiek in gastvrijheid en toerisme
  • Marketing voor THE
  • Human Resource Management voor THE
  • Industriële werkervaring (jaar 1
  • Financiële planning voor bedrijven
  • Geïntegreerd project
  • Toegepast Hotel Supervisie

Jaar 3

  • Internationaal gastvrijheid en toerismebeheer
  • Toeristische planning en ontwikkeling
  • Marketing, reclame, verkoop en public relations voor THE
  • Hotel Logistics
  • Ondernemerschap en bedrijfsplanning
  • Bedrijfsfinanciën
  • Onderzoeksmethoden
  • Enterprise Project
  • Proefschrift
  • Onafhankelijke studie
  • Revenue Management

Toelatingsvoorwaarden

Houders van hogere nationale diploma's of geaccrediteerde Zwitserse Alpendiploma's in hotelmanagement, evenementen en congresmanagement of Culinary Arts.
We verwelkomen aanvragen van volwassen studenten zonder formele kwalificaties of traditionele toelatingseisen, maar met relevante ervaring en een bekwaam niveau van Engels met de mogelijkheid om het programma met succes na te streven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Swiss Alpine Center

Laatst bijgewerkt op February 22, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Deeltijd
Voltijd
Locations
Griekenland - Vouliagmeni, Oost-Attica
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates