BA (Hons) Internationale studies

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Belangrijke informatie

 • Diploma: International Studies BA (Hons)
 • Soorten studies: voltijds
 • Duur: drie of vier jaar, afhankelijk van de toegangskwalificaties
 • Startdatum: september 2020

Voor de 2 + 2 programma's breng je de laatste twee jaar door op onze Britse campus. Voor de 4 + 0-programma's breng je je volledige opleidingen door in Ningbo China met mogelijkheden voor 'studeren in het buitenland'.

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cursus overzicht

Deze graad is het kernprogramma van de bacheloropleiding aan de School of International Studies. Voortbouwend op de basisopleiding in jaar 1, zijn de kernmodules in de jaren 2-4 ontworpen om de kennis en het begrip van studenten van vroegere en huidige samenlevingen en culturen te vergroten, vooral in Europa, Noord-Amerika en Azië. De Nottingham-aanpak om lezingen te combineren met diepgaande interactieve seminars ontwikkelt hun intellectuele vaardigheden en stelt hen in staat de overdraagbare vaardigheden te oefenen die ze nodig hebben om te presteren in de internationale arena. Globalisering heeft het voor jonge professionals belangrijker dan ooit gemaakt om een hoog niveau van internationaal bewustzijn te tonen op de 21e-eeuwse werkplek, of het nu gaat om overheidsorganisaties, bedrijven of academische studies.

De opleiding International Studies biedt de kerntraining die ze nodig hebben om hun volledige potentieel te behalen, door de analytische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen waar tegenwoordig wereldwijd steeds meer vraag naar is.

Deze cursus biedt je de historische grondslagen van de westerse culturen en het politieke systeem, onafhankelijke onderzoeksvaardigheden, kennis van hedendaagse kwesties.

Speciale functies

 • Kies uit een uitzonderlijk groot aanbod aan modules
 • Ontwikkel een wereldwijde ervaring met geschiedenis en politiek
 • Bouw belangrijke, overdraagbare vaardigheden op waar topwerkgevers naar op zoek zijn

Cursus structuur

Jaar 1 (voorlopig jaar)

Dit jaar is niet verplicht voor studenten met de juiste kwalificaties voor deelname aan het tweede jaar.

Het eerste jaar omvat een speciaal programma Engels voor academische doeleinden, ontworpen door zeer ervaren personeel van het veelgeprezen Centre of English Language Learning (CELE) aan de Universiteit van Nottingham. Dit is zorgvuldig geïntegreerd met de studieprogramma's die door elke academische school worden aangeboden om studenten volledig voor te bereiden op de jaren 2-4 van de opleiding.

Jaar 2 (kwalificatiejaar)

In dit eerste jaar van specialistische studie maak je kennis met de historische grondslagen van westerse culturen en politieke systemen, samen met thema's en theorieën die centraal staan in moderne internationale organisaties. Modules met twintig studiepunten zijn gestructureerd rond de studentgerichte benadering met uitgebreid lezen terwijl je de studievaardigheden oefent die je nodig hebt voor meer onafhankelijk onderzoek later in je opleiding. Per semester neem je twintig studiepunten aan opties.

Jaar 3 (deel I)

In dit jaar consolideer je wat je tot nu toe hebt geleerd door de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan toe te passen met een meer diepgaande studie van hedendaagse kwesties in regio's, waaronder het Westen en Azië. Per semester neem je twintig studiepunten aan opties.

Jaar 4 (deel II)

Naast aangeleerde modules en opties ligt de focus van je studie in dit laatste jaar op een individueel proefschriftproject. Dit is een onderwerp naar keuze en bestaat uit begeleid onderzoek verspreid over het hele studiejaar.

De BA International Studies is georganiseerd in drie thematische Pathways . We raden studenten die studeren aan het programma International Studies ten zeerste aan om een van deze Pathways te volgen. Voor elk Pathway zijn de modules ontworpen om opeenvolgend op elkaar voort te bouwen. Elke Pathway geeft je een grondige introductie in een specifieker gebied van internationale studies in het tweede jaar, ontwikkelt de reikwijdte van de thema's in het derde jaar en maakt specialisatie mogelijk in het vierde jaar. In elk Pathway is er voor elk semester een kernmodule en een aantal opties. De Pathways zijn Pathway internationale betrekkingen / vergelijkende politiek; Ontwikkeling en genderstudies Pathway ; Wereldgeschiedenis Pathway .

138965_4.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Carrières en verdere studie

Studeren voor een diploma aan de University of Nottingham Ningbo China zal je het soort vaardigheden en ervaringen bieden die van onschatbare waarde zullen blijken in elke carrière, welke richting je ook kiest.

Gedurende uw tijd bij ons kan ons Career Development Office met u samenwerken om uw inzetbaarheidsvaardigheden nog verder te verbeteren; assisteren bij baan- of cursusaanvragen, het zoeken naar geschikte werkervaringsplaatsen en het organiseren van evenementen om u dichter bij een breed scala aan potentiële werkgevers te brengen.

Bekijk onze loopbaanpagina voor een overzicht van alle inzetbaarheid en kansen die we bieden aan huidige studenten.

De meeste afgestudeerden vonden een baan bij vooraanstaande Chinese en internationale werkgevers in het bedrijfsleven en bij overheidsinstanties.

Van de 83 studenten die in 2014 afstudeerden aan de school en doorgingen met postdoctorale studies, werd 82% toegelaten door de 100 beste universiteiten ter wereld volgens de QS World University Rankings van 2014 - waaronder Cambridge, Oxford, London School of Economics.

Beurzen, sponsoring en beurzen

Om academische excellentie aan te moedigen, bieden we een uitgebreid en groeiend scala aan volledige en gedeeltelijke beurzen.

Historisch gezien ontving bijna 30% van onze niet-gegradueerde studenten een beurs voor hun deelname. Eenmaal ingeschreven, komen huidige studenten in aanmerking voor aanvullende verdiensten en / of op prestaties gebaseerde beurzen en prijzen, die ongeveer 32,5% van ons hele studentenbestand dekken.

Toelatingseisen

Afhankelijk van je academische en Engelse taalkwalificaties, kom je mogelijk in aanmerking voor een traditionele driejarige opleiding of een vierjarig programma met een voorbereidend jaar waarmee je de vakspecifieke kennis en vaardigheden kunt opdoen die nodig zijn om aan een universitair niveau te beginnen studies.

Op onze website vindt u de toelatingseis die relevant is voor uw land van herkomst. Als uw land niet in de lijst staat, stuur dan een e-mail naar global@nottingham.edu.cn.

Als je een Chinese student op het vasteland bent, moet je Gaokao-score als minimumvereiste in de eerste divisie liggen en moet je Engelse testscore niet minder zijn dan 115/150. Raadpleeg het prospectus van de Chinese versie voor meer informatie.

Engelse taalvereisten

Als uw eerste taal geen Engels is of als uw startkwalificatie niet is behaald in het Engelse medium (van een erkende instelling), moet u uw vaardigheid in het Engels aantonen. Minimale vereisten:

 • IELTS 6.5 (niet minder dan 6.0 schriftelijk) - komt in aanmerking voor het driejarige programma;
 • IELTS 5.5 (niet minder dan 5.0 schriftelijk) - komt in aanmerking voor het vierjarige programma;
 • PTE Academic 62 (minimaal 55) - komt in aanmerking voor het driejarige programma;
 • PTE Academic 55 (minimaal 51) - komt in aanmerking voor het vierjarige programma.

Alternatieve vereisten

Bij toelating tot de universiteit moet je minimaal 18 jaar zijn. Als datum van "toelating" wordt gedefinieerd de eerste dag van september van het betreffende studiejaar. Van deze vereiste kan op individuele basis worden afgeweken als uw ouders of voogden vooraf schriftelijk instemmen met aanvullende waarborgen en vereisten.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Lees meer

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Lees Minder